Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Nitro Rustler 1:10 TQi RTR ezüst-kék

Traxxas Nitro Rustler 1:10 TQi RTR stříbrno-modrý Nagyítás

AS_TRA44096-3-SBL

Új termék

Bele szeretnél kóstolni a belsőégésű RC autómodellek világába?  Erre a célra a Traxxas Nitro Rustler az igazi!

TRAXXAS Nitro Rustler RC autómodell belsőégésű TRX 2.5 motorral. Hajtás 2WD, sebesség 50 km/h felett, könnyű indítás az elektromos EZ-Start-al. ÚJ RC készlet Traxaxs TQi é TSM vevő.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

193 305,00 Ft‎ adóval

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt RC autómodellt Traxxas Nitro Rustler felszerelt motorral TRX 2.5 és szervókkal. RC készlet Traxxas TQi 2.4 GHz - TSM vevővel. Elektromos startér EZ-Start NiMH akkumulátorral és 12 V gyorstöltővel. Üzemanyag flakon, légszűrő olaj, alátétek a lengéscsillapító rugók alá és szerszámkészlet.

TRA44096-3-SBL.jpg

Traxxas Rustler Nitro RC autómodell egy erőteljes 2WD Truggy. A Rustler már gyárilag fel van szerelve a jól bevált verseny motorral TRX 2.5 amelynek köszönhetően könnyedén elbír az 50 km/h sebességgel is! A TRX 2.5 motor brutális gyorsulást ad az autónak, amit nagyra értékel, amikor elhagyja a kanyart, a műszaki pályákon, valamint a hosszú egyenes pályákon. A teljesen új kialakítás kiemeli a modell kecses vonalait, jó grafika, az alacsony súlypontja nagyszerű menettulajdonságokat ad. A Nitro Rustler 50 km/h feletti sebességet képes elérni.

Alváz

A Rustler alváz maximális merevségét egy dupla-szerkezet biztosítja. A modell alsó része kék eloxált dúralumínium lapból készült, 3 mm vastagságban, amelyet kompozit műanyag részekkel megerősítettek. Az alváz így szilárd és egyben könnyű.

Verseny motor TRX 2.5

A Traxxas Nitro Rustler RC autómodell belsőégésű TRX 2.5R motorral van hajtva. A motort könnyen be lehet állítani egy kéttűs karburátorral, kiválóan fut és megbízható. A motor felépítése klasszikus ABC - alumínium dugattyú krómozott sárgaréz betétben. A motor gyárilag be van állítva a bejáratási eljáráshoz.

Elektromos motor startér EZ-Start

A Traxxas EZ-Start a belsőégésű motorok forradalmi indító rendszere, azaz vége a fáradságos indítózsinór rángatásának, izzító töltésének, stb. Az EZ-Start egy elektromotor, amely a váltórendszeren és egyirányú csapágyon keresztül megforgassa a főtengelyt. Az EZ-Start egység egy NiMH akkumulátort és egy elektronikus tápegységet tartalmaz az izzítógyertya táplálására. Az indítás így egyszerű és tökéletesen működőképes - egy gombnyomással.

Beállítható tárcsás tengelykapcsoló

A Nitro Rustler beállítható tárcsás tengelykapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kerekekre átvitt maximális nyomaték korlátozását. Az alacsony tapadású csúszós felületekre ajánlatos a lemezt megengedni, hogy megakadályozzuk a kerekek csúszását. Ellenkezőleg a jó tapadás esetén tengelykapcsolót feszesebbre állíthatjuk, ami növeli a modell gyorsulását.

Differenciálmű

A difi bolygókerekes hajtóműve Magnum 281 edzett acél fogaskerekekkel rendelkezik. Ezért nem igényel időigényes javításokat és gyakorlatilag karbantartásmentes.

Olajos lengéscsillapítók Ultra Shocks

Az olajos Ultra-Shocks lengéscsillapító exkluzív X-gyűrűje csökkenti a súrlódást, miközben minimalizálja a szilikonolaj szivárgását.

Kerekek és gumik

A gumiabroncsok már fel vannak ragasztva a felnire, a kiváló minőségű gumikeverék biztosítja a kiváló tapadást minden felületen, a terepmintázat a hátsókerekeken hozzájárul az erőátvitelhez, az elülső hornyolt gumiabroncsok pedig a kiváló vezérléshez.

RC készlet Traxxas TQi Bluetooth konnektivitással

A Traxxas készített az önök számára egy vadonatúj kétcsatornás RC készlet sorozatot, BlueTooth csatlakoztathatósággal az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC adókészülékeket el lehetett látni az Apple készülékek dokkoló állomásával. De a Traxxas fojtatta a fejlesztést és készített az önök számára egy RC slot- adót a vezeték nélküli Bluetooth modul csatlakoztatására. Ennek köszönhetően az adókészülékhez lehetséges vezeték-nélkül csatlakoztatni bármilyen készüléket Bluetooth LE interfész és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) operációs rendszerrel, vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel. A Traxxas Link applikáció az Apple készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető az AppStore weboldalon, az applikáció a Google Android készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető a GooglePlay weboldalon.

Traxxas Link App, egy erőteljes applikáció, amely teljes ellenőrzési kontrolt nyújt az autó közlekedése és a Traxxas RC modell hangolása felett, lenyűgöző vizualizációval és abszolút pontossággal. Traxxas Link megjeleníti a telemetriai adatokat valós időben, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültséget. Az RC modell beállításait másokkal is megoszthatja, valamint tetszőleges számú profilokat hozhat létre – konkrét pályák vagy használók szerint, például gyerekek. Ez minden egy applikációba, egyedi grafikával, amely a Traxxas-nál csak is természetes.

Traxxas Stability Management

Traxxas Stability Management (TSM) stabilizáló rendszer által nem csak a teljesítmény-, gyorsaság-, gyorsulás- és extrém sebességű kanyarvételből áradó élményben lesz részünk, de sokkal könnyebb vezetést és kontrollt biztosít a csúszós felületeken, mint például a pór, sima beton, hó vagy akár a jég.

A vevőben telepített MEMS 3-tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő, amely másodpercenként 100x kiértékeli a modell mozgását és megfelelő beavatkozásokkal az elülső kerekek vezérlésébe korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét – a motor teljesítmény korlátozása 100%-ban a mi kezünkben marad. Az algoritmusok minden egyes modellhez külön vannak hangolva. A támogatás mértéke a távirányítón lévő többfunkciós vezérlő segítségével állítható be, vagy esetleg a Traxxas Link alkalmazás által.

Ajánlott üzemanyag

A belsőégésű Traxxas TRX 3.3 motort a befuttatása után 10%-től - 33%-ig nitro-metán tartalmú üzemanyaggal működtethető. Az általános használathoz javasoljuk a 16% - 20%-os nitro-metán tartalmú üzemanyagot a pálya felületéhez és a verseny karakteréhez megfelelően. Az kisseb százalékos nitro-metán tartalom alkalmas az On-road karakterű versenyeken, az Off-road versenyekre a több százalékos nitro-metán ajánlott. A kisseb százalék egyaránt a motor könnyebb beállítását és kevésbé motorkopást jelent. A napi vezetés után, mindig szükséges olajt tölteni a motorba a motor konzerválása érdekében (after run olaj – pld. PD-1OP10610), és ez által védeni a fém alkatrészeket a nitro-metán törmelék által okozott rozsdállástól és rendszeresen használni olajt a levegőszűrőbe (HSPM001).

Tulajdonságok

  •          Új RC készlet Traxxas TQi
  •          Új stabilizáció (Traxxas Stability Management) TSM
  •          Új 12 V-os töltő automatikával és szivargyújtó-aljzat dugóval a Traxxas EZ-Start indítóegységhez
  •          Mellékelt az ÚJ RC készlettel Traxxas TQi 2.4 GHz
  •          Nitro Rustler max. sebessége 50 km/h!
  •          Erős verseny motor TRX 2.5 kompozit karburátorral
  •          Beállítható tengelykapcsoló az optimális vezérelhetőség érdekében
  •          Bellcrank vezérlőrendszer High Torque kormányszervóval
  •          Alumínium alvázkeret 6061-T6 és kompozit alvázszerkezet
  •          TRX® Twin-Spoke™ felnire ragasztott Alias™ 2,8" gumiabroncsok
  •          EZ-Start belső égésű motor elektromos indítási rendszere
  •          Magnum 281™ golyóscsapágyas sebességváltó  
  •          Differenciálmű acél-fogaskerekes bolygós hajtóművel
  •          Hangolt kipufogó
  •          Tárcsafék
  •          Hosszú, nagytérfogatú, olajos Ultra-Shocks lengéscsillapítók lehetővé teszik, hogy a modell még a nehéz terepen is közlekedjen

Ajánljuk hozzávásárolni

A modell üzembe helyezéséhez szükséges 4db AA ceruza elem a távirányítóba, 4db AA elem a vevőbe, olaj a légszűrőbe, olaj a motor megőrzésére, üzemanyag. Alternatív megoldásként az autó táplálható NiMH pak-al is - szögletes vagy lapos kivitelben.

Paraméterek

Típus

Truggy

Méretarány

1:10

Hosszúság

438 mm

Szélesség

318 mm

Tengelytáv

287 mm

Tömeg

2000 g

Hajtás

2WD

Motor

Versenymotor TRX 2.5, EZ-Start egységgel

Alváz

Alumínium 6061-T6 dupla

Gumiabroncs típus

Elülső pár Alias Ribbed 72 mm, hátulsó pár: Alias Step-Pin 72 mm

Tartály kapacitása

75 ml

RC készlet

Traxxas TQi 2.4 GHz-es, TSM vevővel

Nitro Rustler 1:10 TQ

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet!

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. A szilikonolaj kínálatunk közül ajánljuk a TLR, Traxxas, Medial Pro és egyéb szilikon olajokat.

  • Súly 2000 g
  • Sebesség Až 80 km/h
  • Típus Truggy
  • Hossz 438 mm
  • Magasság 152 mm
  • Szélesség 318 mm
  • Építókészlet típus RTR
  • Motor Závodní TRX 2.5 s EZ-Startérem
  • Kategória Hobby
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 287 mm
  • Hajtás 2WD
  • Alváz Hliník 6061-T6 dvojitý
  • RC készlet Traxxas TQi 2.4 GHz s TSM přijímačem
  • Gumiabroncs típus Přední Alias Ribbed 72 mm, zadní: Alias Step-Pin 72 mm
  • Hajtás típús Spalovací motor
  • Tartály kapacitása 75 ml
  • Alváz Kovové
  • Doba jízdy 15 min

8 más termék ugyanabban a kategóriában: