Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR zöld

Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR zelený Nagyítás

AS_TRA77086-4-GRNX

Új termék

2017 évi újdonság! Az X-Maxx 8S Traxxas RC autómodell a legerősebb Monster Truck a Traxxas-tól! Innovatív konstrukció, hossza 78 cm, 20 cm átmérőjű kerekek, sebesség  80 km/h, RC készlet Traxxas TQi Bluetooth modul telepítési lehetőséggel.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

523 955,00 Ft‎ adóval

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt RC autómodellt Traxxas X-Maxx 8S 1:5 felszerelt váltakozó motorral, váltakozó szabályzóval VXL-8S, kormányszervóval és TSM RC vevővel Traxxas TQi TSM. Kétcsatornás RC távirányító Traxxas TQi Bluetooth modul telepítési lehetőséggel (külön megvásárolható). Távtartók 25 mm-es elemekhez, szerszámkészlet, matrica lap.

TRA77086-4-ORX.jpg

OcenÄní - X-Maxx

VIDEÓ:

Dirt Domination | Traxxas X-Maxx

Extreme Power | Traxxas 8s X-Maxx

X-Maxx: Rain Session

Traxxas X-Maxx: The Evolution of Tough

Mud Run | Traxxas X-Maxx

Alváz konstrukció

A Traxxas X-Maxx RC autó alváza egy térbeli összetett öntvényből készült, ami a térbeli kvittelésének köszönhetően nagyon merev, és mégis könnyű. Úgy, mint más egyéb Traxxas RC autóknál az alváz moduláris, az azt jelenti, hogy egy központi, elülső és hátsó részből ál. Az alváz modularitása egyszerűsíti a karbantartást, könnyen hozzá lehet férni a difihez stb. Továbbá a nagyon súlyos ütközéseknél/balesteknél nem szükséges cserélni az egész modell alvázát, csak a sérült részét.

Motor szerelése

Minden hajtás felől gondoskodó részt burkolat védi, újdonság a motor rögzítése. A motornak annyira nagy forgatónyomatéka van, hogy az alvázhoz 4 csavarral van rögzítve. Ahhoz hogy az áttételi arány változtatható legyen, az alvázban sorozat nyílás van. A csendes és zökkenőmentes a motorműködésére ferde fogazású fogaskerekek 20° lettek felhasználva, ami az RC autómodelleknél nagyon szokatlan.

Karosszéria

A forradalmi újdonság az X-Maxx karosszéria új szerelése. A karosszéria nem sasszegekkel, de különleges klippel van rögzítve. Nincsenek már többé csúnya testtartók, és a karosszéria eltávolítása csupán néhány másodperc.

Lengéscsillapító

Masszív X-Maxx GTX lengéscsillapítók 5,2 mm-es átmérőjű edzet acél dugattyúrúdakkal. A csillapítók rögzítése duális. Minden csapszegek 4 mm-es acélból vannak! A több mint 20 cm-es átmérőjű kerekek tömör alutengelyen vannak elhelyezve. A jól méretezett térbeli lengéscsillapító torony által a nagyon nehéz/egyenetlen terepet is leküzd.

Traxxas X-Maxx hajtó rendszere

Természetesség az X-Maxx felszerelése homokinetikus (CV) edzet acélból készített féltengelyekkel. A kerékmenesztők 24 mm-es hatszögök, a kerékanyák klipekkel vannak biztosítva a lecsavarodás ellen. A differenciálművek négy bolygókerekek, zárt és szilikon olajjal van töltve. Az olaj viszkozitása változtatásával változtatható a difizár és ezzel a modell kezelhetősége/tulajdonságai. Alapból a difi 60000 cPs viszkozitású olajjal van töltve. A keréktengelyek alumíniumból készültek. X-Maxx 8S centrális differenciálművel és rugós rázkódásokat csillapító taggal van felszerelve.

Motor Velineon 1600XL és regulátor VXL-6S

Az X-Maxx RC autómodell a Traxxas-tól egy óriás Velineon 1600XL brushless motorral és VXL-6S brushless regulátorral van hajtva. A regulátor integrált ventilátorral van felszerelve, a motor egy hatalmas passzív hűtéssel - eltávolítható ventilátorral van felszerelve.

Szabályzó programozása

Ez a regulátor ugyan úgy programozható, mint más regulátorok a Traxxas-tól. Regulátor állapot kijelzés kétszínű LED diódák által. A regulátor NiMH akkumulátorok használatát is támogatja, de figyelembe véve a modellteljesítményét kizárólagosan LiPo akkumulátorok használatát ajánljuk, amelyek elegendő erőt képesek nyújtani.

  •          Sport – alapértelmezett mód - előremenet, fék és hátramenetfunkció. A regulátor teljes erővel előre- és hátramenetet nyújt.
  •          Race - előremenet és fék (azaz nincs hátramenet). Ez a mód a versenyekre alkalmas, ahol a hátramenet nemszükséges.
  •          Trainer – a regulátor teljesítménye 30%-ra van csökkentve. Ez a mód a kezdő modellezőknek, vagy akár gyerekeknek is ajánlott. Azok számára, akik nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal az ilyen nagy modellekel.

Meghajtó akkumulátorok

Figyelembe véve a modellteljesítményt, az autót csak LiPol akkumulátorokkal lehet működtetni. Az X-Maxx RC autómodellt egy pár 3-cellás sorozatba kapcsolt 5000 mAh vagy nagyobb kapacitású akkumulátorok használatra tervezeték. Az akkutartó elegendő nagyságú, így nagyobb méretű akku is alkalmazható. Az akkumulátorok speciális rendszerrel vannak rögzítve, amely biztosítja a könnyű akkucserét.

Traxxas Stability Management

A Traxxas Stability Management (TSM) Stabilizáló rendszer lehetővé teszi, hogy megtapasztalják nemcsak a teljesítményt, sebességet, gyorsulást, és az extrém sebességű kanyaráthaladását, hanem azt is biztosítja, hogy a modell sokkal könnyebb kezelhető és ellenőrizhető a csúszós felületeken, mint a por, a sima beton vagy akár a jég és a hó.

 Különbségek az X-Maxxes 6S és 8S között

  •          Az X-Maxx 8S - VXL-8S regulátorral van ellátva, a motort ventilátor hűti.
  •          Az X-Maxx 8S centrális differenciálművel és csillapító elemmel van kiegészítve.
  •          Az X-Maxx 8S masszívabb féltengelyekkel, kerék tengelyekkel és a difi hajtassál rendelkezik.

Tulajdonságok

  •          X-Maxx-8S a legnagyobb és legerősebb Monster Truckem a Traxxas-tól
  •          Az X-Maxx-8S egészen 80 km/h sebességgel képes haladni (táplálás 2 x 4 cellás LiPo)
  •          Sokk innovatív elem, mint pld. a forradalmi karosszéria rögzítése, motor rögzítése, masszív alu keréktengelyek, könnyű de egyben szilárd térbeli kompozit alváz
  •          Az erőteljes hajtás rendszert Velineon 1600XL motor és VXL-6S regulátor képezi, az autó egészen 55 km/óra sebességgel halad!
  •          Óriási 20 cm átmérőjű gumiabroncsok
  •          Acél CVD féltengelyek
  •          Új masszív állítható olajos Traxxas GTX lengéscsillapítók 5,2 mm átmérőjű dugattyúrudakkal
  •          Legújabb Traxxas TQi RC készlet
  •          RC vevő Traxxas TSM stabilizációval
  •          Vízálló szervó 26 kg/cm nyomatékkal, sebesség 0.16 s/60° plusz elektronikahűtés

Ajánljuk hozzávásárolni

Az autó üzembe helyezéséhez szükséges 4x AA elem a távirányítóba, meghajtó akkumulátor a modellbe és megfelelő akku töltő.

Ajánlott akkumulátorok az X-Maxx-hoz

  •          Pár 4S Traxxas LiPo akku 14.8V 6700mAh 25C iD
  •          Pár 4S Traxxas LiPo akku 14.8V 5000mAh 25C iD
  •          Pár 3S Traxxas LiPo akku 11.1V 8400mAh 25C iD
  •          Pár 3S Traxxas LiPo akku 11.1V 6400mAh 25C iD

 

A 3S Lipo akkumulátorokhoz javasoljuk a duális töltő beszerzését Traxxas EZ-Peak Plus LiPol/NiMH 2x50W Dual duális töltő beszerzését , lehetővé teszi, hogy akár 2 LiPol elemet töltsön egyszerre.

A 4S Lipo akkumulátorokhoz javasoljuk a duális töltő beszerzését Traxxas EZ-Peak Live Dual 2x100W duális töltő beszerzését, lehetséges Bluetooth-kapcsolat a telefonhoz.

Ha egy ventilátorral rendelkező aktív hűtőbordával rendelkező motort szeretne telepíteni, ajánljuk ezt a hűtőt a Castle Creations-től

 

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet! A kínálatunk közül ajánljuk a Corally Tire Fix ragasztót - lásd az ajánlott tartozékokat.

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. 

 

Paraméterek

Típus

Monster Truck

Méretarány

1:5

Hosszúság

779 mm

Szélesség

540 mm

Magasság

350 mm

Tengelytáv

480 mm

Hasmagasság

102 mm

Tömeg

8.66 kg

Hajtás

4WD

Motor

Velineon 1200XL

Szervó

Vízálló Traxxas 2085

Kerekek

X-Maxx 20 cm átmérővel

Sebesség

80 km/h

Akkumulátor

2x 3 vagy 4 cellás LiPo min. 5000 mAh

Távirányító

Traxxas TQi

Vevő

Traxxas TSM stabilizáló rendszerrel

 
  • Vevőkészülék Traxxas TSM se stabilizací TSM
  • Súly 8.66 kg
  • Elem/Akku 2 x 3 nebo 4 články LiPo min. 5000 mAh
  • Sebesség Až 80 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 64 km/h
  • Típus Monster Truck
  • Hossz 779 mm
  • Magasság 350 mm
  • Adóegység Traxxas TQi
  • Szélesség 540 mm
  • Motor Velineon 1200XL
  • Méretarány 1:5
  • Tengelytávolság 480 mm
  • Hasmagasság 102 mm
  • Hajtás 4WD
  • Kerekek X-Maxx o průměru 20 cm
  • Szervó Traxxas 2085
  • Hajtás típús Elektro střídavý
  • Prostor pro baterie 197mm x 51.5mm x 44mm
  • Alváz plastové
  • Doba jízdy 30 až 35 minut na 2x LiPo akumulátor Traxxas 14,8 V 6750 mAh
  • Olej tlumičů 350 cSt
  • Olej diferenciálů P: 10K / S: 20M / Z: 30K cSt

30 más termék ugyanabban a kategóriában: