Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas TRX-4M Land Rover Defender 1:18 RTR piros

Traxxas TRX-4M Land Rover Defender 1:18 RTR červený Nagyítás

AS_TRA97054-1-RED

Új termék

A Traxxas TRX-4M Land Rover Defender RC modellje 1:18 méretarányban, elképesztő sokoldalúsággal és képességekkel. Fém vázszerkezet 4 pontos felfüggesztéssel, olajos lengéscsillapítókkal, 45°-os kormányszöggel, licenszelt klipszes karosszériával és LED világítással a lökhárítóban. 2S LiPo akkumulátor és USB töltő.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

81 395,00 Ft‎ adóval

Remekül szórakozhat a kisebb méretű Traxxas TRX-4M Land Rover Defender RC autómodellel, amely kényelmesen elfér a hátizsákodban, rengeteget szórakozhatsz vele, akár otthon, akár az udvaron, vagy a terepen. A kompakt 1:18-as méretarányú csúcsmodell megőrzi a nagyobb, 1:10-es modellek kiváló kezelhetőségét. A 4x4-es meghajtással és a részletes, licencelt karosszériával stílusosan és játékosan győzhetsz le minden akadályt. Minden szükséges tartozék benne van, beleértve egy USB töltőt és egy 7,4 V-os 750 mAh LiPo akkumulátort, amely akár 60 perces vezetési idővel ís bírhat.

A TRX-4M alváz kiküszöböli a kis modellek összes hiányosságát és teljes felszereltséggel, fém alvázkerettel, 4 pontos felfüggesztéssel, olajos lengéscsillapítókkal, 45°-os kormányszöggel, nagy hasmagassággal, Traxxas teljesítménnyel és tartóssággal vág neki a pályának. A többi modellhez hasonlóan a tartozékok, tuningalkatrészek és komplett alkatrészek széles választéka áll rendelkezésre.

A licencelt karosszéria a legapróbb részletekig kidolgozott, makett pontossággal. Akár a pályán, akár a polcon áll, a modell mindig lenyűgözően fog kinézni. A legújabb innováció a klipsz nélküli test formájában itt is szerepel, és a test szétszerelése a rejtett csőr segítségével csak másodpercek kérdése. Az esti használathoz az első lökhárítóba LED-világítást építettek be.

A modellhez egy új ECM-2.5 vezérlőegységet és egy nagy teljesítményű 180 87T egyenáramú motort fejlesztettek ki. A TRX modellek minden előnyét beépítették a készülékbe, mint például a vízálló kialakítást, a 3 vezetési mód közül való választást és a ProScale világítás (külön megvásárolható) telepítésének lehetőségét, amely olyan valósághű világítási funkciókkal rendelkezik, mint egy valódi autó.

Fém alvázkeret
Az alváz két C-alakú acélszelvényből áll, melyeket műanyag kereszttartók kötnek össze, így biztosítva a merev szerkezetet, amely minimálisra csökkenti a csavarodást. A nehezebb alkatrészek, például az akkumulátor és a motor az alváz alján vannak elhelyezve, hogy a súlypont alacsonyan maradjon.

Felfüggesztés a Trialhoz
A TRX-4M kifinomult, 4 pontos, rögzített tengelyű felfüggesztést használ, nagy teherbírású összekötő rudakkal és gömbcsuklós végzárókkal.

4x4 meghajtás
A 4x4-es hajtás rögzített differenciálműveken keresztül valósul meg. A rendkívül sima futás érdekében az első tengelyen a CV-csuklók azonosak.

Teleszkópos tengelyek
A teleszkópos középső hajtótengelyek teljes rugózást tesznek lehetővé, és CV futóművekkel is fel vannak szerelve.

45°-os fordulási szög
A 45°-os első kerék kormányzási szöge rendkívül kis fordulási sugarat és nagy manőverezőképességet biztosít a modellnek, amely alkalmas beltéri használatra, vagy akadályokon való próbakörökre. Más, hasonló méretű modellekkel összehasonlítva a TRX-4M fordulási sugara akár 50%-kal kisebb.

GTM olajos lengéscsillapítók
A TRX-4M GTM olajjal töltött lengéscsillapítókkal rendelkezik a sima vezetés és a valósághű kezelhetőség érdekében. A lengéscsillapítók elnyelik a lökéseket, és a menet gyönyörűen egyenletes, pattogás nélküli.

- A rugó előfeszítésének egyszerű beállítása alátétekkel 
- Hosszú élettartamú olajjal töltött lengéscsillapítók 
- Dupla O-gyűrűk a tömítéshez

Az akkumulátor egyszerű eltávolítása
Az akkumulátornak a válaszfalba gumiszalaggal történő kifinomult rögzítési rendszere apró részlet, de sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi az akkumulátorcserét. Ezenkívül a gumicsík szilárdan rögzíti az akkumulátort. 

Terepre alkalmas kerekek és gumiabroncsok
Az 1"-os kerekek és gumik kialakítása a nagyobb TRX modellekből származik, de még a kisebb méret ellenére is megmaradt a magas szintű részletesség. A habbetétes, lágy keverékű gumiabroncsok nagy tapadást biztosítanak. Az adapter egy 7 mm és hatszögletes.

Licenszelt karosszéria
A karosszéria ABS műanyagból készült, amely tartós és lehetővé teszi a részletgazdagságot. A karosszériához tartozik még egy pótkerék-utánzat, kannák, tetőcsomagtartó, légzőcső, oldalsó tükrök, kilincsek, első hűtőrács és eltolt sárvédők. Az első sárvédőbe LED-es világítás került beépítésre, amely ProScale multifunkciós világítással bővíthető. A karosszéria összeszerelése és szétszerelése egyszerű a racsnis rendszernek köszönhetően.

Szervókormány
Traxxas digitális nano szervó 2065T, szervó egyenáramú motorral. A szervó nyomatéka 2,5 kg.cm, sebessége 0,20 s/60°@ 6,0 V. A szervódoboz a vízállóság érdekében tömítéssel van ellátva*. A fogaskerekek nejlonból, a fő fogaskerék pedig fémből készült a tartósság érdekében.

Erőteljes motor
A Titan 180 87T egyenáramú motor széles tartományt biztosít az alacsony sebességtől a műszaki vezetéshez a nagyobb sebességig a terepjáráshoz. A fogak közötti szűk hézag pontosan meghatározott, és nem igényel beállítást.

Vezérlőegység
Az új ECM-2.5 vezérlőegység integrálja a vezérlőt és a vevőt. Az elektronikát vízálló* dobozban védik. A következő funkciókat tartalmazza: LVD - LiPo akkumulátor alul-lemerülés elleni védelem, egyszerű egygombos EZ-Set beállítás és 3 speciális vezetési mód.

2S LiPo a max. tápegység. Erőteljes 6V BEC a szervóhoz. Pontos és megbízható 2,4 GHz-es vezérlés. A készülék készen áll a ProScale világítás csatlakoztatására.

Vezetési módok: 
Sport Mode - gázpedál, hátramenet és fék (nincs automatikus fékezés üresjáratban) 
Trail Mode - gáz, hátramenet és fék (fokozatmentes fékezés üresjáratban), alkalmas lejtmenethez
Crawler Mode - gázadás, azonnali fékezés üresjáratban, lehetővé teszi a tolatásra való áttérést dupla koppintás nélkül. Alkalmas technikai vezetéshez

Traxxas TQ RC készlet
A modellt a Traxxas TQ kétcsatornás arányos kormánykerék RC adó vezérli, amely a 2,4 GHz-es sávban működik - interferenciamentes működés. Az adó mindössze 4 AA elemmel működik.

Az adón található egy forgatógomb a kormánykerék-kormányzás trimmelésére (hogy a modell egyenesen haladjon, amikor a kormánykerék középső állásban van). Az akkumulátor töltöttségi szintjét az adón egy LED jelzi. A gázpedál és a kormánycsatorna fordítottja az adón állítható be.

Akkumulátor
A mellékelt 2S LiPo 750 mAh akkumulátor nagy teljesítményt biztosít akár 1 órás működéshez. Egy speciálisan kialakított csatlakozó közvetlenül a vezérlőegységhez csatlakozik.

USB töltő
A kényelmes töltéshez USB-töltő is tartozik a készülékhez. A speciálisan kialakított ID-csatlakozó biztonságos és nem teszi lehetővé a rossz bekötést. A töltés állapotát a töltőn található LED jelzi. Bár a töltő bármely USB-A kimenetről táplálható, a gyors, akár 2A áramú töltéshez egy megfelelően erős USB tápegységre van szükség, mint például a QC3.0 18W-os univerzális USB-adapter (tápegység).

A Traxxas TRX-4M Land Rover Defender 1:18 RC modell tulajdonságai:

- A modell teljesen összeszerelt és vezetésre kész 
- Licenszelt részletes Land Rover Defender karosszéria, amely ABS-ből készült 
- Rögzítő nélküli karosszériarögzítés 
- LED világítás az első lökhárítóban 
- Fém alvázprofilok 
- 4 pontos tengelyfelfüggesztés 
- 4x4 meghajtás, rögzített differenciálmű, CV izületek 
- 45°-os első kerékkormányzás mindkét oldalra 
- GTM olajcsillapítók 
- 1"-os kerekek terepgumikkal, 7 mm-es hex 
- Erőteljes 180 87T DC motor 
- Vezérlőegység három vezetési móddal, precíziós TQ jeladóval 
- Erőteljes szervokormány fém főkerékkel 
- Akkumulátor és USB töltő 
- Vízálló* elektronika 
- Vezetési idő legfeljebb 60 perc

* A vízálló specifikációkkal kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet.

  • Súly 483 g
  • Sebesség Až 4 km/h
  • Típus Expediční
  • Hossz 279 mm
  • Magasság 135 mm
  • Szélesség 124 mm
  • Motor Stejnosměrný 180 87T
  • Méretarány 1:18
  • Tengelytávolság 155 mm
  • Hasmagasság 29 mm
  • Hajtás 4WD
  • Prostor pro baterie 50,5 mm x 31 mm (délka x šířka)
  • Alváz Kovové, ocelové C profily
  • Přední kola Disky 1" (25.4 x 12.5 mm), pneu (57 x 25.4 mm)
  • Zadní kola Disky 1" (25.4 x 12.5 mm), pneu (57 x 25.4 mm)
  • Doba jízdy 60 - 90 min
  • Olej tlumičů 20 wt, 200 cSt, 60cc

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

20 más termék ugyanabban a kategóriában: