Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Axial SCX24 Ford Bronco 2021 1:24 4WD RTR szürke

Axial SCX24 Ford Bronco 2021 1:24 4WD RTR šedý Nagyítás

AS_AXI00006T2

Új termék

1:24 méretarányú RC Axial SCX24 modell Axial SCX24 távirányítós autómodell, hihetetlenül részletes Ford Bronco 2021 karosszériával és LED világítással. Minden, amire szüksége van, benne van. 2.4GHz RC készlet, Dynamite® 88T motor, Dynamite 350mAh 7.4V LiPol akkumulátor USB töltővel. Vezetési idő legfeljebb 40 perc.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

81 395,00 Ft‎ adóval

1:24 méretarányú RC modell autó Axial SCX24 licencelt Ford Bronco 2021 karosszériával és licencelt Nitto Trail Grappler gumiabroncsokkal, gyári Ford Wildtrak kerekekkel. A 4x4-es modell összeszerelve és indulásra kész, minden szükséges tartozékot tartalmaz. 2.4GHz RC készlet, Dynamite® 88T motor, Dynamite 350mAh 7.4V LiPol akkumulátor USB töltővel. A modern LiPo akkumulátor használatának köszönhetően a menetidő több mint 40 perc!

A modell egy hihetetlenül részletes, licencelt Ford Bronco karosszériával érkezik a 2021-es modellév kínálatából. A karosszéria az elülső LED-világításon kívül tartalmaz egy makett első hűtőrácsot, tükröket, kilincseket, hátsó pótkereket és tetőcsomagtartót tartozékokkal. Az ablakok átlátszóak a tökéletes megjelenésért , így a belső teret a vezető alakjával láthatja. A test tartós ABS anyagból készült.

Az Axial SCX24 Ford Bronco 2021 RC autómodellel otthon, a kertben is vezethetsz, és akár kisebb kövekből vagy ágakból is kialakíthatod a saját pályádat. Egyszerűen töltse fel az akkumulátort az USB-töltővel, tegye be az autóba, és máris indulhat. A valósághű karosszéria és az extra hasmagassággal rendelkező nagy terepjáró kerekek egy világhírű autó megjelenését idézik. Az erőteljes hajtás középpontjában a hajtáslánc áll, ez egy 180-as motorból és egy többfokozatú sebességváltóból áll, amely a tengelyekhez juttatja a szükséges teljesítményt. A sebességváltóból a nyomatékot a csigakerekes fogaskerekeken keresztül a fogazott tengelyekre és a merev tengelyekre továbbítják. Ezért nincs szükség fékre, és a nyomaték nem ismer határokat.

SCX24 2. verzió
Ez a továbbfejlesztett alváz számos új funkciót tartalmaz: 
- Új 4 csatornás adó 
Teljes állítási lehetőség (trimm, hátramenet, kettős kormányelhajlás)
Az adó bekapcsolásának, a párosításnak és az akkumulátor töltöttségi szintjének LED-es jelzése a modellben 
- Új vezérlőegység
4 csatorna
Irányjelzők távvezérlése a 3. csatornán keresztül 
Lehetőség a 4. csatornán keresztül vezérelt irányjelzők/figyelmeztető lámpák felhasználó általi hozzáadására.
- Új USB töltő

Merev fém oldalfalak
Az 1:10 méretarányú Axial SCX10 platformhoz hasonlóan az Axial SCX24 alváz is robusztus acél vázkeret-sínekkel és merevítésekkel rendelkezik, hogy az alváz elég merev maradjon a nagy tengelycsavarodáshoz.

Erőteljes motor többfokozatú sebességváltóval
Az Axial SCX24 RC autót egy Tazer 180-as sorozatú egyenáramú motor hajtja 88 fordulatos armatúrával. A motor optimális nyomatékkal rendelkezik a meredek emelkedőkön való haladáshoz. Fém motorágyra van szerelve, amely segít a motor hűtésében és a hőmérséklet optimális szinten tartásában.

Féregfogaskerekek
Az első és a hátsó differenciálművek csigakerékkel vannak felszerelve, amelyek nagyon nagy nyomatékot adnak a tengelyeknek, fékezési funkciót is biztosítanak, miközben kis méretüknek köszönhetően megteremtik az akadályok leküzdéséhez szükséges extra hasmagasságot.

Egyenes tengelyek
Az első és a hátsó tengely két darabból álló, öntött, kompozit tömör tengelyből áll. Az optimális kezelhetőség érdekében az SCX24™ felfüggesztése elöl három, hátul négy lengőkaros felfüggesztéssel rendelkezik

Acél tengelyek
Csigakerék differenciálművek használata esetén a nyomatéknak a kerekekre történő átvitelét acéltengelyek biztosítják, amelyek nagy szilárdsággal és merevséggel rendelkeznek a kerékkapcsolásnál. A nyomatékot egy csap továbbítja a hatszögletű tengelycsapokra.

Hornyolt hajtótengelyek
Az első és hátsó hajtótengelyek a sebességváltó és az első és hátsó tengelyek között fogazott tengelyek, amelyek nagy tengelyirányú elmozdulást és maximális nyomatékátvitelt tesznek lehetővé.

Funkcionális felfüggesztési lengéscsillapítók
Még egy ilyen kis RC-autó is rendelkezhet imitált lengéscsillapítókkal, amelyeknek a segédtartályait utánozzák. A spirálrugóval és műanyag testtel ellátott egyszerű kialakítás ellenére a lengéscsillapítók tökéletesen működőképesek.

4 lengőkaros hátsó felfüggesztés
A hátsó felfüggesztés geometriája 4 elemes kialakítású, amely a tengelygördülés és a nyomatékcsavarodás csökkentésére optimalizált. Nagy teljesítményű Axial AS-1 szervokormány.

Az expedíciós RC modellautók kulcsfontosságú eleme a kellően erős, robusztus mechanizmussal rendelkező kormányszervó. Az Axial AS-1 kormányszervó közvetlenül az első tengely fölé van szerelve, egy szervokötéllel, amely lehetővé teszi a pontos kormányzást, miközben védelmet nyújt a szervóművek és az elektronika számára egy kormányzási akadály vagy az első kerék ütközése esetén.

Golyóscsapágyakkal felszerelve
A modell teljes mértékben golyóscsapágyazott mind a sebességváltóban, mind a tengelyekben és a hajtásokban. Bárhol lehet lovagolni anélkül, hogy aggódnia kellene a siklócsapágy elhasználódása miatt.

Ford Wildtrak kerekek Nitto Trail Grappler M/T gumiabroncsokkal
A hivatalosan engedélyezett Wildtrak kerekek fekete színben vannak öntve, és lenyűgöző makett részletekkel rendelkeznek. A Nitto Trail Grappler gumiabroncsok a terepjáró teljesítmény fantasztikus kombinációját kínálják, miközben kiváló terepjáró tulajdonságokkal rendelkeznek.

Csuklós karosszéria
A csuklós karosszériarendszer könnyű hozzáférést biztosít az alvázon lévő alkatrészekhez. Az akkumulátorhoz és a vázhoz gyorsan hozzá lehet férni, ha csak az egyik testkapcsot távolítjuk el, és a testet felfelé fordítjuk.

Telepített elülső LED világítás
Az első lökhárítóba gyárilag két fényes, fehér LED-es lámpa van beépítve, amelyek megvilágítják a jármű előtti területet. A modell elülső lámpái távirányíthatóak adóval (3 csatornás), és a következő funkciókkal rendelkeznek: - A fények állandóan égnek 
- A fények villognak 
- A fények ki vannak kapcsolva

Új adó
A Horizon 4 csatornás 2,4 GHz-es adója mindent tartalmaz, amire a működéshez szüksége lehet. Az adón a következő funkciók kapcsolói találhatók: kormány- és gáztrimm, kettős kormányelhajlás, párosítás, gázadás-visszafordítás és kormányzás. A 3 csatornás vezérlő egy háromállású vezérlő. Az adó tartalmaz egy mechanikus kapcsolót is a bekapcsoláshoz.

Az előlapon három LED is található, amelyek a következőket jelzik: az adó bekapcsolása, a párosítás és az akkumulátor töltöttségi állapota a modellben.

Az akkumulátor töltöttségének jelzése a modellben:
Zöld - teljesen feltöltve
Sárga - félig feltöltött akkumulátor
Piros - majdnem lemerült akkumulátor
Pirosan villog - lemerült akkumulátor

Vezérlőegység
A Horizon vezérlőegység egy vezérlőt és egy vevőt foglal magába. 4 csatornát és csatlakozókat tartalmaz a fényszórókhoz és az irányjelzőkhöz (a fény- és irányjelző funkciókat gyárilag a harmadik és negyedik csatornára keverik össze. (Az irányjelzők nincsenek felszerelve a modellre, de a felhasználó hozzáadhatja őket). Ha az irányjelzők felhasználó által befejezettek, akkor az adó 4. csatornáján keresztül távolról vezérelhetők, és a következő funkciókkal rendelkeznének: kikapcsolás, a megfelelő irányjelzők villogása egy adott irányba történő kanyarodáskor, figyelmeztető fények, gyorsan villogó figyelmeztető fények.

Az irányjelzők hozzáadásakor a megfelelő ellenállást kell kiválasztani a LED színének és típusának megfelelően. Az egyszerű számításhoz használhatja online kalkulátorunkat.

Jellemzők
- Az Axial SCX24 RC autó teljesen összeszerelt és használatra kész, a csomagban minden szükséges dolog megtalálható. 
- Élethű Ford Bronco 2021 karosszéria kialakítás részletes jellemzőkkel és LED világítással 
- Engedélyezett Nitto Trail Grappler M/T gumiabroncsok Wildtrak kerekekkel 
- Horizon vezérlő, motor és AS-1 szervó telepítve 
- 3 pontos első és 4 pontos hátsó felfüggesztés 
- Fém alváz oldalsó keretek 
- Csigakerék tengelyek 
- A dönthető karosszériát csak egy klipsz rögzíti 
- Golyóscsapágyakkal 
- 4 csatornás 2,4 Ghz adó 
- Távirányítós LED első lámpák 
- Új USB töltő DYNC1063 
*A vízálló specifikációval kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket a blogon találja.

  • Vevőkészülék Horizon kombo Rx/reg. s reverzem
  • Súly 268 g
  • Elem/Akku Dynamite LiPo 7.4 V 350 mAh
  • Sebesség Až 3 km/h
  • Típus Crawler, expediční
  • Hossz 222 mm
  • Magasság 117 mm
  • Adóegység Horizon 2.4GHz 4-kan.
  • Szélesség 100 mm
  • Motor Stejnosměrný 180 88T
  • Méretarány 1:24
  • Tengelytávolság 132 mm
  • Hasmagasság 27 mm
  • Hajtás 4WD
  • Lemezek/felnik Wildtrak
  • Gumiabroncsok Nitto Trail Grappler M/T
  • Szervó Axial AS-1
  • Doba jízdy 40 až 50 minut s dodaným akumulátorem

29 más termék ugyanabban a kategóriában: