Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Rustler 1:10 VXL 4WD TQi RTR piros

Csökkentett ár! Traxxas Rustler 1:10 VXL 4WD TQi RTR červený Nagyítás

AS_TRA67076-4-RED

Új termék

A Traxxas Rustler VXL 1:10 egy erős RC autómodell, összkerékhajtással, alkalmas az igényes terepeken való versenyzésre. A váltakozó motorral egészen 100 km/h sebességet tudunk fejleszteni. Az elektronikus stabilizáció egyszerűsíti a vezetést nagy sebességeken. Robusztus alváz, gyors karosszériarögzítés.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

146 080,06 Ft‎ adóval

-3%

150 598,00 Ft‎ adóval

visa

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt Traxxas Rustler VXL1:10 RC autómodellt, táv-vezérelhető és 4WD hajtással. Váltakozó motort Velineon 3500kV és szabályzót VXL-3S. Két-csatornás RC készletet TQi™ elektronikus stabilizációval TSM. Stift - nélküli karosszériával ProGraphic. Apró szerszámok karbantartása. Továbbá mellékeltek szerszámkészlet, lengéscsillapító alátétek, lengéscsillapító dugattyú készlet, motor fogaskerék, standard akkumulátortartó (25 mm-es akkumulátor vastagságra) és magasabb akkumulátortartó (35 mm-es akkumulátorvastagságra).

TRA67076-4-RED.jpg

LEÍRÁS

Ez a teljesen új Rustler® 4X4 VXL egy erőteljes RC autómodell brutális teljesítménnyel, amelyet a karbantartást nem igénylő váltakozó áramú Velineon 3500kV motor és VXL-3S szabályzó biztosítanak. A Talon™ 2.8” kerekhez továbbított hatalmas motor teljesítmény a váltón, súrlódó tengelykapcsolón és differenciálműven át történik. A 3S LiPo akkumulátorok gyors cseréjét a stift mentes, gyorscsatlakozós karosszéria biztosítja, amely ProGraphic témába van kivitelezve.

A 100 km/h sebességet fejlesztő modell az elektronikus TSM kormányzásstabilizálásnak köszönhetően mindig tökéletes nyomot tart, és így még több szórakozást nyújt.

VIDEÓ: Rustler 4X4 VXL | New from Traxxas

Traxxas Rustler 1:10 VXL 4WD TQi RTR 

Váltakozó motor Velionen 3500 Kv

A Velineon 3500 kV motor extrém teljesítményt ad a modellnek szinte nullás karbantartással. Az erős és hőálló neodímium-mágnes, a nagy sebességű csapágyak és a négypólusú tekercsek biztosítják a sima menetet és a hosszú élettartamot. Az innovatív motortartó biztonságosan helyen tartja egyetlen csavar által, amelynek köszönhetően könnyen beállítható a fogat.

Elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S

A vízálló elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S három vezérlési móddal rendelkezik, támogatja a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorokat és az egyszerű EZ-Set ™ gomb által működtethető. A szabályzó VXL-3S edző módot kínál, amely korlátozza a teljes gázt 50%-kal. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetők vagy a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a modell jellemzőivel és készüljenek fel az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű vezérlés és intuitív jelzés kétszínű LED-del.

VXL-3S módok

 •                   Sport - Sport mód: Alapértelmezett üzemmód, lehetséges az előremenet, fék és a hátramenet.
 •                   Race – Verseny mód: A versenyzésre alkalmas üzemmód. Előremenet és fék használható a hátramenet nem áll rendelkezésre.
 •                   Training – Képző mód: Alkalmas a gyerekek és kezdő modellezők számára. 50%-al korlátozott előre és hátra menet teljesítmény és fék.

Traxxas Stability Management

Traxxas Stability Management (TSM) stabilizáló rendszer által nem csak a teljesítmény-, gyorsaság-, gyorsulás- és extrém sebességű kanyarvételből áradó élményben lesz részünk, de sokkal könnyebb vezetést és kontrolt biztosít a csúszós felületeken, mint például a pór, sima beton, hó vagy akár a jég.

A vevőben telepített MEMS 3-tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő, amely másodpercenként 100x kiértékeli a modell mozgását és megfelelő beavatkozásokkal az elülső kerekek vezérlésébe korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét – a motor teljesítmény korlátozása 100%-ban a mi kezünkben marad. Az algoritmusok minden egyes modellhez külön vannak hangolva. A támogatás mértéke a távirányítón lévő többfunkciós vezérlő segítségével állítható be, vagy esetleg a Traxxas Link alkalmazás által.

Fekete krómozott kerekek Talon EXT 2.8” gumiabroncsokkal

A nagy 2,8 " fekete krómozott kerekek pontos kormányzást és magas hasmagasságot biztosítanak. Az agresszív mintázatú Talon gumiabroncsok pedig átviszik a motor erejét minden típusú felületre. A gumiabroncs szélessége az új Rustler stabilitását is növeli.

Olajos lengéscsillapítók

A hosszú löketű olajos lengéscsillapítók duális X-gyűrűt használnak a tökéletes tömítéshez. Robusztus kivitel kombinálva a nagy olajmennyiséggel a nehéz terepen keletkező kemény hatásokat is képes elnyelni. A lengéscsillapítókat a rugók beállításával és az olaj viszkozitásának megváltoztatásával igényeinknek megfelelően beállíthatjuk.

Gyors digitális szervó

A magas sebesség és elektronikus stabilizáció TSM erős és gyors szervót igényelnek, ezért a Rustler nagysebességű digitális csapágyas szervóval van felszerelve. A szervó védelmére és egyben a pontossága megőrzésére, a vezérlőrendszer egy beépített Dual-bellcrank szervó-saver-el van kiegészítve.

Robusztus tengelyelemek

A tengelykarok ellenálló kompozit anyagból készülnek, így a tartósság maximális. Az új Rustler így még jobban ellenáll az ütközéseknek. A terhelt féltengely részeit megerősítették, és hatalmas nyomatékot képesek átvinni a kerekekre.

Súrlódó tengelykapcsoló

A hajtó rendszer védelmét növeli a beállítható súrlódó tengelykapcsoló, amely sima, de agresszív indítást biztosít vontatási veszteség nélkül.

Stift nélküli karosszéria

Új kerettel megerősített ProGraphic karosszéria és egy egyszerű rögzítő rendszernek köszönhetően az akkumulátorcsere gyors és stift vesztés mentes. A karosszériát a modell elején egyszerűen rátoljuk és a hátsó részén egy klip segítségével rögzítjük.

Wheelie Bar panel

A hátsó Wheelie Bar kerekek szükségesek egy ilyen teljesítményű modellnél, mint az új Rustle 4x4 VXL. Az erősített hátsó panel megvédi a szárnyat és megakadályozza, hogy a modell felboruljon, amikor teljes gázzal futtassuk.

Tulajdonságok

 •          Robusztus moduláris kasztni,
 •          Max. sebesség 100 km/h,
 •          Erőteljes váltakozó motor 3500 kV,
 •          Szabályzó VXL-3S három üzemmóddal,
 •          3S LiPo akkumulátor támogatás,
 •          Gyors digitális szervó szervó-saver-el,
 •          Elektronikus stabilizáció TSM,
 •          2-csatornás távirányító TQi,
 •          LCG alváz alacsony súlyponttal,
 •          Stift nélküli ProGraphic karosszéria,
 •          Olajos lengéscsillapítók hosszú lökettel és X-gyűrűvel,
 •          Gumiabroncsok 2.8” Talon™.

Ajánljuk hozzávásárolni

A modell üzembe helyezéséhez szükséges 4 db AA elem a távirányítóba, meghajtó akkumulátor és megfelelő töltő.

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni!

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet!

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által.

Paraméterek

Típus

Monster truck

Méretarány

1:10

Hosszúság

477 mm

Szélesség

329 mm

Tengelytáv

295 mm

Hasmagasság

27 mm

Tömeg

2.32 kg

Hajtás

4WD

Motor

Váltakozó Velineon 3500kV

Szabályzó

VXL-3S

Sebességváltó

Egysebességes

Differenciálművek

2

Vezetés

Bellcrank – szervó-saver

RC készlet

TQi™ 2.4GHz 2-csatornás távirányító, TRA6533 TSM vevő

Kerekek

2.8" fekete króm

Gumiabroncsok

Talon™

 • Súly 2.32 kg
 • Vezetés/Vezérlés Bellcrank - servosaver
 • Sebesség 70 - 105 km/h s volitelným pastorkem
 • Típus Monster Truck
 • Hossz 477 mm
 • Szélesség 329 mm
 • Szabályzó VXL-3S
 • Építókészlet típus RTR
 • Motor Střídavý Velineon 3500kV
 • Kategória Hobby
 • Méretarány 1:10
 • Tengelytávolság 295 mm
 • Hasmagasság 27 mm
 • Hajtás 4WD
 • RC készlet TQi™ 2.4GHz 2-k vysílač, přijímač TRA6533 TSM
 • Gumiabroncsok Talon™
 • Kerekek 2.8" černá chromová
 • Sebességváltó Jednorychlostní
 • Hajtás típús Elektro střídavý
 • Differenciálművek 2
 • Doba jízdy 25- 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak: