Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Stampede 1:10 VXL 4WD TQi RTR kék

Csökkentett ár! Traxxas Stampede 1:10 VXL 4WD TQi RTR modrý Nagyítás

AS_TRA67086-4-BLU

Új termék

Gyors elektromos szörny kompromisszumok nélkül, ez az Stampede VXL 4WD. Most Self-Righting funkcióval – visszafordulás gombnyomásra!

További részletek

10 Tételek

Készleten

146 080,06 Ft‎ adóval

-3%

150 598,00 Ft‎ adóval

visa

Csomag tartalma

A csomag tartalmazza a komplett összeszerelt Traxxas Stampede VXL 1:10 4WD RC autómodellt, felszerelt 4-pólusu brushless motorral Velineon, brushless szabályzóval és szervóval. A 2.4 GHz-es Traxxas TQi RC készlet Traxxas TSM (Traxxas Stability Management) stabilizáló rendszerrel van kiegészítve, és ezen kívül bővíthetjük BlueTooth modul (TRA6511) telepítésével. Továbbá tartalék fogaskereket, alátéteket a lengéscsillapító rugó alá, imbusz kulcs készletet, és kerékanyakulcsot kapunk. A karosszéria stifteket alátétekkel sem lap matricát nem hagyták ki a csomagból.

Gyors elektromos szörny kompromisszumok nélkül, ez az Stampede VXL 4WD. Az autó össze van szerelve és menetre készen áll. A hajtása felől egy erős Velineon 550 3500 ford./perc/V motor és a VXL-3S szabályzó gondoskodnak. Az opcionális 7 cellás NiMH akkumulátorral elérhet akár 65 km/h sebességet. A 3S LiPol készlet használata esetén akár 95 km/h sebességet is képes megtenni!

TRA67086-4-BLU.jpg

VIDEÓK:

Watch Traxxas Stability Management in Action!

Stampede 4X4 VXL!

Traxxas Stampede 4X4 VXL - Brushless 4WD Monster Truck

Traxxas Desert Stampede 4X4 - A Day in the Desert

Self-Righting: Stampede 4X4 VXL

A Stampede visszafordul a kerekekre!

A Stampede VXL 4WD mostantól új, különleges funkcióval rendelkezik, amely által visszafordul a kerekre, amikor az autó felborul. Ha netán megesik, hogy kocsikázás közben tetőre borulnánk (kerekekkel felfelé), segít  a Self-Righting funkció! Csak egy gombnyomás, és néhány másodperc múlva az autó menetre készen áll.

Alváz

Új alváz konstrukció speciálisan a 4x4-hez és váltakozó (AC) motorokhoz, mindennek meg van a helye. A moduláris kialakítás megkönnyíti az alkatrészek szervizelését, pld. az elülső tengelyt csak 5 csavar, a hátsót 4 csavar tartja! Egy perc alatt lebontható és beállításokra elkészíthető. 

Szerkezet

Az alváz merevségét egy jól bevált, könnyű és egyben szilárd szerkezet biztosítja. Felnire ragasztott gumiabroncsok, és kiváló minőségű gumikeverék kiváló tapadást biztosít minden felületen. A bolygókerekes Magnum 281™ váltó edzett acél fogaskerekekkel van ellátva. Ezért nem igényel időigényes javításokat és gyakorlatilag karbantartásmentes. Az olajos Ultra™ lengéscsillapítók exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek, amelyek csökkentik a súrlódás és kitűnően ellenállának az olajszivárgásnak. Az alacsony súlypont az autó kiváló kezelési jellemzőit biztosítja.

Velineon® 3500 motor

A Velineon motor 550-es sorozata magas teljesítménnyel, karbantartás mentességgel és a hosszú távú teljesítménnyel büszkélkedik. A Velineon® 3500 motor és váltakozó szabályzó pontosan az 1:10-es autómodellekhez lett megtervezve, tökéletes egyensúlyt biztosít a teljesítmény és a motor optimális hatékonysága között. A VXL-3s szabályzó lehetővé teszi a sima indítást és a pontos vezérlést további szenzorok és kábelezés nélkül.

Elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S

A vízálló elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S három vezérlési móddal rendelkezik, támogatja a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorokat és az egyszerű EZ-Set ™ gomb által működtethető. A szabályzó VXL-3S edző módot  kínál, amely korlátozza a teljes gázt 50%-kal. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetők vagy a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a modell jellemzőivel és készüljenek fel az autó teljes erejére.

VXL-3S módok

 •        Sport - Sport mód: Alapértelmezett üzemmód, lehetséges az előremenet, fék és a hátramenet.
 •        Race – Verseny mód: A versenyzésre alkalmas üzemmód. Előremenet és fék használható a hátramenet nem áll rendelkezésre.
 •        Training – Képző mód: Alkalmas a gyerekek és kezdő modellezők számára. 50%-al korlátozott előre és hátra menet teljesítmény és fék.

RC készlet Traxxas TQi Bluetooth csatlakoztatási lehetőséggel

A Traxxas készített az önök számára egy vadonatúj RC készlet sorozatot, BlueTooth csatlakoztathatósággal az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC adókészülékeket el lehetett látni az Apple készülékek dokkoló állomásával. De a Traxxas fojtatta a fejlesztést és készített az önök számára egy RC slot- adót a vezeték nélküli Bluetooth modulcsatlakoztatására. Ennek köszönhetően az adókészülékhez lehetséges vezeték-nélkül csatlakoztatni bármilyen készüléket Bluetooth LE interfész és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) operációs rendszerrel, vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel. A Traxxas Link applikáció az Apple készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető az AppStore weboldalon, az applikáció a Google Android készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető a GooglePlay weboldalon.

Traxxas Link App, egy erőteljes applikáció, amely teljes ellenőrzési kontrolt nyújt az autó közlekedése és a Traxxas RC modell hangolása felett, lenyűgöző vizualizációval és abszolút pontossággal. Traxxas Link megjeleníti a telemetriai adatokat valós időben, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültséget. Az RC modell beállításait másokkal is megoszthatja, valamint tetszőleges számú profilokat hozhat létre – konkrét pályák vagy használók szerint, például gyerekek. Ez minden egy applikációba, egyedi grafikával, amely a Traxxas-nál csak is természetes.

Traxxas Stability Management

Traxxas Stability Management (TSM) stabilizáló rendszer által nem csak a teljesítmény-, gyorsaság-, gyorsulás- és extrém sebességű kanyarvételből áradó élményben lesz részünk, de sokkal könnyebb vezetést és kontrolt biztosít a csúszós felületeken, mint például a pór, sima beton, hó vagy akár a jég.

Tulajdonságok:

 •        2.4 GHz-es TQi távirányító telemetriával és opcionális BlueTooth modultelepítési lehetőséggel (Apple (iPhone, iPod, ...) vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) mobileszközökhöz)
 •        Elektronikus stabilizáló rendszer Traxxas Stability Management TSM
 •        Erős váltakozó négypólusú motor Velineon 3500 ford./perc/V
 •        Elektronikus szabályzó VXL-3s - 3 üzemmóddal
 •        Vízálló digitális szervó 2075 High Torque
 •        Sebességváltó Magnum 272 edzett acél fogaskerekekkel
 •        Súrlódó tengelykapcsoló Torque-Control™
 •        Teleszkóp tengelyek csuklóval
 •        Kész festett karosszéria
 •        Olajos lengéscsillapítók, ragasztott gumiabroncsok
 •        71 mm-es Black-Chrome All-Star™ tárcsák
 •        122 mm-es Talon™ gumiabroncsok
 •        Könnyen karbantartható, egyedi Traxxas szerkezet
 •        Elérhető különböző színváltozatokban

Ajánljuk hozzávásárolni

A modell üzembe helyezéséhez szükséges meghajtó akkumulátor, töltő és 4x AA elem a távirányítóba. A vezetési idő meghosszabbításához ajánljuk megvásárolni a magasabb kapacitású tartalék akkumulátort együtt a megfelelő töltővel. A modellbe bővítő telemetrikus modul is beszerelhető, amelyhez GPS-érzékelőn kívül maximum 6 másik érzékelő csatlakoztatható.

Paraméterek

Típus

4WD Monster Truck

Méretarány

1:10

Hosszúság

397 mm

Szélesség

340 mm

Tengelytáv

275 mm

Hasmagasság

74 mm

Tömeg

1880 g

Hajtás

4WD

Motor

Váltakozó 4-pólusú Velineon 550 3500 ford./perc/V

Szabályzó

Váltakozó VXL-3S

Alváz

Kompozit nylon

Lengéscsillapítók

Beállítható olajos Ultra lengéscsillapító

Sebességváltó

Magnum 272

Hajtórendszer

4WD

Gumiabroncsok

Talon 122 mm

Felni

71 mm Black-Chrome All-Star

Távirányító

Traxxas TQi 2.4GHz telemetriával, TSM stabilizációval és BlueTooth modul telepítési lehetőséggel

 Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a  Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet! A kínálatunk közül ajánljuk a Corally Tire Fix  ragasztót.

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. A szilikonolaj kínálatunk közül ajánljuk a TLR, Traxxas, Medial Pro és egyéb szilikon olajokat.

 • Súly 1880 g
 • Sebesség Až 96 km/h s volitelným pastorkem
 • Típus 4WD Monster Truck
 • Hossz 397 mm
 • Adóegység Traxxas TQi 2.4GHz s telemetrií, stabilizací TSM a možností instalace BlueTooth modulu
 • Szélesség 340 mm
 • Szabályzó Střídavý VXL-3S
 • Építókészlet típus RTR
 • Motor Střídavý 4-pólový Velineon 550 3500 ot/min/V
 • Kategória Hobby
 • Méretarány 1:10
 • Tengelytávolság 275 mm
 • Hasmagasság 74 mm
 • Hajtás 4WD
 • Alváz Kompozitový nylonový
 • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné Ultra
 • Lemezek/felnik 71 mm Black-Chrome All-Star
 • Gumiabroncsok Talon 122 mm
 • Sebességváltó Magnum 272
 • Hajtás típús Elektropohon
 • Hajtáslánc 4WD
 • Doba jízdy 25 - 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak: