Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Slash 1:10 4WD RTR narancssárga

Csökkentett ár! Traxxas Slash 1:10 4WD RTR oranžový Nagyítás

AS_TRA68054-1-ORN

Új termék

Távirányító vezérlésű autómodell Traxxas Slash 1:10 4WD TQ RTR összkerékhajtással és ProGraphix® karosszériával. Erőteljes egyenáramú motor Titan® 12T 550, szabályzó XL-5™ három üzemmóddal. RC készlet TQ, töltő 12V és NiMH akkumulátor 8.4 V 3000 mAh.

További részletek

10 Tételek

Készleten

117 334,11 Ft‎ adóval

-3%

120 963,00 Ft‎ adóval

visa

Csomag tartalma  

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt távirányító vezérlésű, összkerékhajtású RC autómodellt Traxxas Slash TQ RTR 1:10festett ProGraphix™ karosszériával. Telepített erőteljes szabályzó XL-5™, egyenáramú motor Titan® 12T 550, kormány szervó Traxxas 2056 servo-saver-el. Kétcsatornás RC készlet Traxxas TQ, gyors-töltő DC-Peak 4A 12V-on szivargyújtóaljzattal, NiMH akkumulátor Traxxas 8.4 V 3000 mAh lapos kivitelben a legújabb iD csatlakozóval, és tartozékok (imbusz kulcs készlet, kerékkulcs, akkumulátor távtartó hab, tartalék stiftek, lengéscsillapító alátétek).

TRA68054-1-ORN.jpg

VIDEÓ: Slash 4X4 With Titan Power | Traxxas

Moduláris alváz felépítés

A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy a modell elülső része 5 csavarral és a hátulsó része 4 csavarral eltávolítható. Kevesebb, mint egy perc alatt teljes hozzáférést biztosít az egyszerű szervizhez és beállításokhoz.

Erőteljes motor Titan 12T

Az RC autómodellt egy erőteljes egyenáramú Titan 12T motor hajtsa. Ez motor 550-es sorozatú, a rotor tekercselése 12 fordulatos. A hagyományos 540-es sorozatú motorokhoz képest a Titan 12T 30% -kal nagyobb teljesítményt nyújt.

Egyenáramú Traxxas motor 3785, 550 sorozatú, 12 menetes. A motor maximálisan 6 - 7 cellás NiMH akkumulátorral használható, nem alkalmas párban telepíteni (az E-Maxx, E-Revo DC verziókhoz). Az E-Maxx, E-Revo vagy nagyobb feszültségű modellkehez a 21 menetes Traxxas 3975/3975R motor alkalmazható.

Elektronikus szabályzó Traxxas XL 5

Vízálló elektronikus szabályzó Traxxas XL-5 három vezérlési móddal, a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatással és az EZ-Set ™ gombok egyszerű működtetéssel. A szabályzó XL-5képző módot  kínál, amely korlátozza a teljes gázt 50%-kal. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetők vagy a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a modell jellemzőivel és készüljenek fel az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, és hihetetlenül kicsi belső ellenállás az ez szabályzó előnyei.

XL-5 módok

 • Sport - Sportmód: Alapértelmezett üzemmód, lehetséges az előremenet, fék és a hátramenet.
 • Race – Versenymód: Versenyzésre alkalmas üzemmód. Előremenet és fék használható a hátramenet nem áll rendelkezésre.
 • Training – Képző mód: Alkalmas a gyerekek és kezdő modellezők számára. 50%-os teljesítménykorlátozott előre és hátra menet és fék.

RC készlet TQ 2.4 GHz

A modell vezérlése felől egy egyszerű kétcsatornás TRAXXAS TQ 2.4 GHz-es RC készlet gondoskodik. Az RC készlet a 2.4 GHz-es sávban üzemel, ezért nem kel foglalkozni a szabad csatorna kiválasztásánál és aggódni az idegen adókészülék interferenciájától. Az antenna már be van építve a távirányítóba – így a letörése ki lett küszöbölve. Az RC készlet magába foglalja a vezérlő csatorna trim állításokat. Továbbá lehetővé teszi, hogy a gáz- és kormánycsatornát revers-be állítjuk. Különböző hiba- és információs állapotokat jelez a távirányító kétszínű LED-je. A vevőegységgel történő programozás és párosítás egyetlen gombnyomással történik. A távirányító táplálására csak 4 darab AA alkáli elemre, vagy 4 darab AA NiMH akkumulátorra lesz szükség.

Gyors töltő 12 V automatikával

A csomag tartalmaz egy teljesen automata szivargyújtó csatlakozódugós gyors töltőt a 12 V-os NiMH akkumulátorok töltésére. A töltővel lehetséges tölteni 6 - 7 cellás NiMH akkumulátorokat egészen 4 A-ig. A töltés Delta Peak módszerrel fejeződik be.

Digitális szervó vezérlés

Erőteljes, nagy nyomatékú digitális szervó, az erős és pontos kanyarodásokra. A szervo védő O-gyűrűkkel van ellátva, amelyek a szervo vízállóságát biztosítják. A vezérlés szervó-védővel van ellátva, amely védi az ütközésektől, valamint a kerekek leblokkolása ellen.

3-csatornás vevő

Mikro vevő TQ 2.4GHz kétcsatornás vezérléssel rendelkezik, az integrált LINK gomb lehetővé teszi a vevő gyors és egyszerű csatlakoztatását és a kétszínű LED jelzi a vevő állapotát.  A véletlenszerű távirányító leállítása miatt, vagy a lemerült akkumulátor által okozott jelvesztés esetén a vevő automatikusan lehúzza a gázt a semlegesbe. A Fail Safe már be van építve, és nem szükséges sem beállítani sem aktiválni.

Alváz

A 4X4-es Slash a nagyobb stabilitás érdekében 324 mm hosszú tengelytávval van megépítve és ugyanakkor közel 72 mm-es hasmagassága segíti a terep leküzdését. Az előszerelt tartók lehetővé teszik az egyszerű váltást az AC meghajtásra.

Fém differenciálművek

Az új Slash minőségi fém fogaskerekes differenciálművekkel rendelkezik, amelyek elő vannak készítve az esetleges upgrade-ra váltakozó hajtással. A pontos X-gyűrűs tömítés által lehetséges a meghatározott működési körülményekhez történő difi illesztését a bennük lévő folyadék viszkozitásának változtatásával.

Tulajdonságok

 •          Állandó 4x4 hajtás
 •          Teljesen összeszerelt modell ProGraphix® karosszériával
 •          2-csatornás RC készlet TQ™ 2.4GHz
 •          Regulátor XL-5 három üzemmóddal
 •          Egyenáramú motor 12T 550 integrált hűtéssel
 •          Fémfogaskerekes differenciálmű
 •          Moduláris alváz kialakítás az egyszerű karbantartáshoz és beállításhoz
 •          Digitális szervó vezérlés szervó - védővel
 •          Beállítható olajos lengéscsillapítók X-gyűrűkkel
 •          Könnyen cserélhető akkumulátor
 •          2.2" Split-Spoke lemezekre ragasztott gumiabroncsok
 •          Beállítható súrlódó tengelykapcsoló
 •          12V gyorstöltő töltőárammal 4A-ig
 •          Csomagban mellékelt NiMH akkumulátor

Ajánljuk hozzávásárolni

A távirányítóba szükséges 4AA ceruza elem.

Paraméterek

Típus

SCT

Méretarány

1:10

Hosszúság

568 mm

Szélesség

296 mm

Tengelytáv

324 mm

Hasmagasság

72 mm

Tömeg

2266 g

Hajtás

4WD

Motor

Titan® 12T 550

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet! A kínálatunk közül ajánljuk a Corally Tire Fix ragasztót - lásd az ajánlott tartozékokat.

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. A szilikonolaj kínálatunk közül ajánljuk a TLR, Traxxas, Medial Pro és egyéb szilikon olajokat. - lásd az ajánlott tartozékokat.

 • Súly 2266 g
 • Sebesség Až 48 km/h
 • Típus SCT
 • Hossz 568 mm
 • Szélesség 296 mm
 • Építókészlet típus RTR
 • Motor Titan® 12T 550
 • Kategória Hobby
 • Méretarány 1:10
 • Tengelytávolság 324 mm
 • Hasmagasság 72 mm
 • Hajtás 4WD
 • Hajtás típús Elektro
 • Doba jízdy 25 - 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh