Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Nitro Slash 1:10 TQi RTR kék

Csökkentett ár! Traxxas Nitro Slash 1:10 TQi RTR modrý Nagyítás

AS_TRA44056-3-BLU

Új termék

A TRAXXAS Nitro Slash RC autómodell fel van szerelve erőteljes TRX 3.3 belsőégésű motorral, amellyel a modell  könnyedén  eléri a 80 km/h sebességet. Egy másik újdonság az új kétcsatornás 2.4 GHz-es RC készlet 2.4 GHz.

További részletek

10 Tételek

Készleten

131 706,60 Ft‎ adóval

-3%

135 780,00 Ft‎ adóval

visa

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt Traxxas Nitro Slash 1:10 RC autómodellt, felszerelt motorral TRX 3.3, szervókkal és vevővel TSM stabilizáló rendszerrel (Traxxas Stability Management). 2.4 GHz-es RC készlet Traxxas TQi. Elektromos startér EZ-Start NiMH akkumulátorral és 12 V-os töltővel. Üzemanyag flakon, alátétek a lengéscsillapító rugók alá, szerszám készlet és matrica lap.

TRA44056-3-BLU.jpg 

A TRAXXAS Nitro Slash RC autómodell fel van szerelve erőteljes TRX 3.3 belsőégésű motorral, amellyel a modell  könnyedén  eléri a 80 km/h sebességet. Egy másik újdonság az új kétcsatornás 2.4 GHz-es RC készlet 2.4 GHz.

VIDÓK:

Traxxas Nitro Slash -- TRX 3.3 Power, 50+mph!

Traxxas Nitro Slash Drops in at the Sunken City

Motor TRX 3.3

Az autó egy TRX 3.3 típusú, középkategóriás, 3.3 cm³ térfogatú belsőégésű motorral van felszerelve.

Elektromos startér Traxxas EZ Start

A Traxxas EZ-Start a belsőégésű motorok forradalmi indító rendszere, azaz vége a fáradságos indítózsinór rántogatásának, izzító töltésének, stb. Az EZ-Start egy elektromotor, amely a váltórendszeren és egyirányú csapágyon keresztül megforgassa a főtengelyt. A motor és izzítógyertya kimenetek a csatlakozóba vezetnek, amelybe egy külső Traxxas EZ-Start egység csatlakozik. Az EZ-Start külső egység egy NiMH akkumulátorból és egy stabilizált forrásból az izzítógyertya táplálására áll össze. Az indítás egyszerű és tökéletesen működőképes - egy gombnyomással. Természetesen van motor túlterhelés elleni védelem, és a hibás izzító gyertyajelzés is.

Ajánlott üzemanyag

A belsőégésű Traxxas TRX 3.3 motort a befuttatása után 10%-től - 35%-ig nitro-metán tartalmú üzemanyaggal működtethető. Az általános használathoz javasoljuk a 16% - 25%-os nitro-metán tartalmú üzemanyagot a pálya felületéhez és a verseny karakteréhez megfelelően. A kisseb százalékos nitro-metán tartalom alkalmas az On-road karakterű versenyeken (16%), az Off-road versenyekre a több százalékos nitro-metán (25%) ajánlott. A kisseb százalék egyaránt a motor könnyebb beállítását és kevésbé motorkopást jelent. A napi vezetés után, mindig szükséges olajt tölteni a motorba a motor konzerválása érdekében (after run olaj), és ez által védeni a fém alkatrészeket a nitro-metán törmelék által okozott rozsdállástól és rendszeresen használni olajt a levegőszűrőbe.

Traxxas Stability Management

A Traxxas Stability Management (TSM) stabilizáló rendszer által nem csak a teljesítmény-, sebesség-, gyorsulás- és kanyarodás extrém sebességből áradó élményben lesz része, de sokkal könnyebb vezetést és kontrolt biztosít a csúszós felületeken, mint például a pór, sima beton, hó vagy akár a jég.

RC készlet Traxxas TQi BlueTooth konnektivitási lehetősséggel

A Traxxas készített az önök számára egy vadonatúj RC készlet sorozatot, BlueTooth csatlakoztathatósággal az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC adókészülékeket el lehetett látni az Apple készülékek dokkoló állomásával. De a Traxxas fojtatta a fejlesztést és készített az önök számára egy slot-al kiegészített RC távirányítót a vezeték nélküli Bluetooth modulcsatlakoztatására (a modul külön megvásárolható). Ennek köszönhetően az adókészülékhez lehetséges vezeték-nélkül csatlakoztatni bármilyen készüléket Bluetooth LE interfészel és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) operációs rendszerrel, vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel. A Traxxas Link applikáció az Apple készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető az AppStore weboldalon, az applikáció a Google Android készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető a GooglePlay weboldalon.

Traxxas Link App, egy erőteljes applikáció, amely teljes ellenőrzési kontrolt nyújt az autó közlekedése és a Traxxas RC modell hangolása felett, lenyűgöző vizualizációval és abszolút pontossággal. Traxxas Link megjeleníti a telemetriai adatokat valós időben, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültséget. Az RC modell beállításait másokkal is megoszthatja, valamint tetszőleges számú profilokat hozhat létre – konkrét pályák vagy használók szerint, például gyerekek. Ez minden egy applikációba, egyedi grafikával, amely a Traxxas-nál csak is természetes.

Tulajdonságok

 •          Új Traxxas TQi RC készlet
 •          Új Traxxas TSM stabilizáció
 •          Komplett összeszerelt nitro RC autómodell Nitro Slash
 •          A Nitro Slash könnyedén eléri a 80 km / óra sebességet
 •          A hasmagassága lehetővé teszi, hogy nehéz terepen is közlekedjen
 •          2.5 mm vastag dupla dúralumínium alváz 6061-T6 kombinálva a szénszál töltött nylonnal biztosítja a maximális merevséget és szívósságot
 •          Beépített erőteljes belsőégésű középosztályú TRX 3.3 motor
 •          150 cm³-es üzemanyagtartály kb. 15 perc vezetést nyújt
 •          Beállítható súrlódó tengelykapcsoló és bolygókerekes differenciál
 •          Valódi Short Course Truck karosszéria engedélyezett makett hű másolata
 •          Az engedélyezett keréktárcsák SCT keréktárcsák BFGoodrich gumiabroncsokkal minden terepre alkalmasak
 •          Beállítható olajos lengéscsillapítók Ultra Shocks
 •          A vevő és az akkumulátor külön házakban vannak elhelyezve
 •          A kényelmes szerviz érdekében metrikus imbuszcsavarok lettek felhasználva
 •          Rendelkezésre álló tartalék és tuning alkatrészek

Ajánljuk hozzávásárolni

A modell üzembe helyezéséhez szükséges 4 db AA ceruzaelem a távirányítóba, 4 db AA ceruzaelem a vevőbe, olaj a levegőszűrőbe, olaj a motor konzerválására, üzemanyag. Alternatív megoldásként a kocsi NiMH akkupak-al is üzemelhető - trapéz kialakításban.

Paraméterek

Típus

Short Course Truck

Méretarány

1:10

Hosszúság

565 mm

Szélesség

296 mm

Tengelytáv

332 mm

Hasmagasság

? mm

Tömeg

3530 g

Hajtás

2WD

Motor

TRAXXAS TRX 3.3

Tartály térfogata

150 cm³

Lengéscsillapítók

Ultra-Shocks

Felni

Engedélyezett SCT

Gumiabroncsok

Engedélyezett BFGoodrich

RC készlet

Kétcsatornás TRAXXAS TQi 2.4 GHz

RC vevő

TQi TSM stabilizációval

 

Távirányító Traxxas 2k TQi BlueTooth Ready

Csatorna mennyiség

2

Sáv

2.4 GHz

Táplálás

4 db AA elem

 

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet!

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. A szilikonolaj kínálatunk közül ajánljuk a TLR, Traxxas, Medial Pro és egyéb szilikon olajokat.

 • Súly 3530 g
 • Sebesség Až 80 km/h
 • Típus Short Course Truck
 • Hossz 565 mm
 • Szélesség 296 mm
 • Építókészlet típus RTR
 • Motor TRAXXAS TRX 3.3
 • Kategória Hobby
 • Méretarány 1:10
 • Tengelytávolság 332 mm
 • Hasmagasság ? mm
 • Hajtás 2WD
 • Lengéscsillapítók Ultra-Shocks
 • RC készlet Dvoukanálová TRAXXAS TQi 2.4 GHz
 • Lemezek/felnik Licencované SCT
 • Gumiabroncsok Licencované BFGoodrich
 • Hajtás típús Spalovací nitro
 • Tartály térfogat 150 cm³
 • RC vevő TQi se stabilizací TSM