Egyéb kérdések, információvonal: +36 70 882 2027
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Maxx 1:10 4WD TQi RTR piros

Traxxas Maxx 1:10 4WD TQi RTR červený Nagyítás

AS_TRA89076-4-RED

Új termék

Extrém teljesítményű és tartós Traxxas Maxx RC modell, amely a nagyobb modell konstrukcióján alapszik, viszont megtartja kompakt méreteit a közkedvelt 1:8-as méretarányban. Sebessége elérheti akár a 90km/h-t is. 

További részletek

10 Tételek

Készleten

229 645,00 Ft‎ adóval

Jellemzői:

Az új RC modell, a Traxxas Maxx legnagyobb testvérének, X-Maxxnek a legjobbja, de kisebb méretben kapható. Az alváz felépítése megmaradt, páratlan szilárdsággal és tartóssággal jellemezhető. Az 540XL brushless motor és az új VXL-4S vezérlő rendkívüli teljesítményt és gyorsulást biztosít. A Traxxas TQi 2,4 GHz-es RC szett TSM elektronikus stabilizátorral pontos és biztonságos vezetést biztosít nagy sebességgel is. 

A Maxx nem csak az erőt és a szilárdságot örökölte, hanem olyan funkciókat is, mint például a kerekek automatikus bekapcsolása, telemetriai mérés további érzékelők nélkül, tűzőkapocs nélküli karosszorító rögzítés vagy akár kényelmes fogak közötti távolságbeállítás a motor fogaskerékének megváltoztatásakor. Mindez és még több teszi a Maxxot valaha a legkeményebb, leggyorsabb és legkifinomultabb modellekké. 

Rendkívül erős alváz 

Az új Maxx-ot végtelen egész napos szórakozásra tervezték. A modell rendkívül kemény kompozit vázszerkezettel rendelkezik, beépített lengéscsillapítókkal és tartós akkumulátor-rögzítő rendszerrel. Az alváz és a lökhárító tartók hatékonyan elnyelik az energiát az összekapcsolt alváz-terelőkön keresztül. 

Moduláris felépítés 

A moduláris kialakítás az elülső és a hátsó alvázot a középső alvázhoz köti, egy szilárd platformra. Ez a fejlett megoldás ideálisan osztja el az ütközési energiát, miközben lehetővé teszi a modell egyszerű karbantartását. 

Alvázvédelem 

Az egyedi kialakítás, a hajtótengely forradalmi megközelítése és a differenciálvédelem biztonságosan integrálja őket a modell alvázába. A robusztus, alsó védőlemezek erős ütéseket vesznek fel, amelyek minden bizonnyal előfordulnak. Miután a védőlemezek elvégezték a munkájukat, kicserélheti őket, és a Maxx ismét újszerű lesz. 

Hajtáslánc

A tartósság a hajtásrendszer egyik legfontosabb jellemzője. A Maxx kölcsönzött kölcsönzött alkatrészeket kölcsönözött nagyobb modellektől, így rendkívül tartós modellgé vált. A hajtómű acéllemez-felfüggesztésű kerekekből, három differenciálműből áll, amelyek fém fogaskerekekkel egyenletesen oszlanak el a kerekek számára, vastag alumínium központi tengelyből és robusztus teleszkópos féltengelyből. A forgó alkatrészek kiváló minőségű kapszulázott csapágyakban vannak elhelyezve. 

Cush meghajtó abszorpciós rendszer 

Az innovatív Cush meghajtó rendszer elasztomer csendes blokkokkal felszerelt speciális alkatrészt használ a motor ütésének elnyelésére. A rendszer helyettesíti a súrlódó tengelykapcsolót, és bonyolult beállítás nélkül lehetővé teszi a hatékonyabb és megbízhatóbb hajtást. 

Olajcsillapítók GT-Maxx 

Négy rendkívül nagy GT-Maxx lengéscsillapító hatékonyan elnyeli a legkeményebb ütéseket. Az olajjal töltött alumínium lengéscsillapító test menetes és anyával van ellátva a rugó előterhelésének egyszerű beállításához. Az olajszivárgás megelőzése érdekében a dugattyúrúd körül az lengéscsillapító kettős X-gyűrűvel van felszerelve. 

Maxx 2,8 hüvelykes kerekek 

A modell egyedi megjelenését a 17 mm-es tartóra szerelt fekete 2,8 hüvelykes küllők biztosítják. A lezárt gumiabroncsok egyedülálló többrétegű mintázatot mutatnak a maximális tapadás érdekében. A nagy szilárdságú gumi keveréket kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a szakadásnak. 

Továbbfejlesztett motortartó 

A Maxx RC modell javított motorágyat használ, két vezetőhoronyval, amelyek a motort biztonságosan rögzítik a helyükön. A lyukakon keresztül a fogaskerék és a fogaskerék könnyen és pontosan beállítható. 

Brushless motor 540XL 

A modell erőteljes 540XL 2400Kv váltóáramú motorral rendelkezik, erős rozsdamentes 5 mm-es tengelyével. A 4 pólusú kialakítás zökkenőmentes működést biztosít egyenletes gyorsulással. A hatékony hűtés érdekében, még nagy terhelés esetén is, a motor kiváló minőségű ventilátorral van felszerelve, passzív szárnyas radiátor mellett. 

VXL-4S vezérlő 

A vadonatúj AC vezérlőt egyetlen akkumulátor táplálására tervezték, akár 4S LiPo-ig. Egyszerű gombnyomásos beállítás. LED állapot jelzése. Hőelvezetés a hatalmas hűtőn és a ventilátoron keresztül. Vízálló * szerkezet. 

Vezetési módok:

 • Sport - fekély, fék és hátramenet. A vezérlő teljes előre- és hátrameneti energiát biztosít, ez az üzemmód az alapértelmezett. 
 • Verseny - előre és fék (azaz nem hátra). Ez az üzemmód vizes olyan versenyeknél, ahol nincs szükség hátrameneti fokozatra. 
 • Edző - szabályozó 50% -ra csökkentette a gáz- és visszatérő energiát. Alkalmas kezdőknek és gyermekeknek. 

A vezérlő csatlakozóval van felszerelve az intelligens LED-es világításhoz.

Valós idejű telemetria 

Az új Maxx exkluzív valós idejű telemetriai vezérlővel volt felszerelve. A TRA6511 vezeték nélküli Bluetooth modullal (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazással a telefon valós időben nyomon követheti a sebességet, a hőmérsékletet, a motor fordulatszámát, az akkumulátor feszültségét és még sok minden mást. A vezérlő telemetrikus adatokat szolgáltat, és további érzékelőkre nincs szükség.

RC beállította a Traxxas TQi-t Bluetooth-on 

A Traxxas vadonatúj sorozatot készített neked a kétcsatornás RC készülékekről, Bluetooth-kapcsolattal. A TRA6511 Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi az RC modell csatlakoztatását a jól elrendezett Traxxas Link grafikus alkalmazáshoz, amelyet ingyenesen telepíthet az okostelefonjára. 

Az Apple eszközökhöz tartozó Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban , míg a Google Android alkalmazás ingyenes a GooglePlay számára . 

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely teljes ellenőrzést biztosít a Traxxas RC modell működése és hangolása felett, lenyűgöző megjelenítéssel és abszolút pontossággal. A Traxxas Link valós időben jeleníti meg a telemetrikus adatokat, méri a sebességet, a sebességet, az akkumulátor feszültségének hőmérsékletét, és most már dönthető modellt is. Meg lehet osztani az RC modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott sávhoz vagy felhasználóhoz, például gyermekekhez. Minden az alkalmazásban ragyogó grafikával, ami a Traxxas természetesen magától értetődik. 

Szervó vezérlés 

A vadonatúj, vízálló * szervókormány ugyanolyan méretű, mint az 1: 5 modell, hatalmas teljesítménye 20 kg / cm. Az azonnali erőátvitel a kerekekhez biztosítja a legkorszerűbb Dual Bell hajtókar-rendszert, beépített szervo-megtakarítóval, amely megvédi a szervo-fogaskerekeket meredek ütések és ütések esetén. 

Traxxas stabilitáskezelés 

A Traxxas stabilitáskezelő rendszer (TSM) nem csak a teljesítmény, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását teszi lehetővé extrém sebességen, hanem sokkal egyszerűbb irányítást és ellenőrzést biztosít a csúszós felületeken is, mint például por, sima beton vagy akár jég és hó. 

A vevőkészüléknek MEMS háromtengelyű giroszkópja és gyorsulásmérője van, amely másodpercenként 100x nagyságrendben értékeli a modell mozgását, és az első kerekek megfelelő beavatkozása révén korrigálja a modell menetirányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - Ön 100% -ban ellenőrzi a motor teljesítményét. Az algoritmusok minden modellre külön vannak hangolva. A segítségnyújtás szintjét az adó többfunkciós gombjával vagy a Traxxas Link alkalmazásban lehet beállítani. 

Reteszrendszer a karosszéria rögzítéséhez 

A Traxxas Maxx távirányító modell innovatív karosszériatartó rendszerrel van felszerelve, amely a hagyományos kapcsokat helyettesíti reteszelő rendszerrel. Ez a megoldás lehetővé teszi a gyors és egyszerű karosszériát, és elveszett kapocsok nélkül. 

Karosszéria megerősítése 

A karosszéria belső része kerettel van ellátva, amely merevítőként szolgál, amikor a modell felborul. A még nagyobb tartósság érdekében az új alátéteket a csavarfejek alatt helyezik el, a modell tetője kerettel van felszerelve, hogy megakadályozzák a karosszéria és a hátsó részek karcolását. 

A kerekek automatikus bekapcsolása 

Ezt az exkluzív, szabadalmaztatott Traxxas funkciót eredetileg az X-Maxx-ben valósították meg, és most a Maxx-ban is használják. Az önkiegyenlítés funkciót távirányítóval aktiválhatjuk az adó segítségével, a fojtószelep gyorsításával és a modell fékezésével, fokozatosan lengéssel és visszafordulással a kerekeken. 

Ez a funkció akkor a leghatékonyabb, ha teljesen feltöltött 4S LiPo akkumulátort használ.

Tulajdonságai
 • Rendkívül robusztus X-Maxx alváz kialakítás 
 • Erőteljes és gyors modell, akár 90 km / h sebességig 
 • Négykerék-meghajtás 4WD 
 • Moduláris alváz kialakítás az egyszerű karbantartáshoz 
 • Fém fogaskerekek és differenciálmű 
 • Cush meghajtó abszorpciós rendszer, a súrlódó tengelykapcsoló helyett 
 • A GT-Maxx nagyteljesítményű olajcsillapítók 
 • 2,8 hüvelykes kerekek, gumiabroncsok tartós gumi keverékből, hexa 17 mm 
 • Kefe nélküli motor 540XL 2400Kv 
 • Vízálló * VXL-4S vezérlő 
 • RC készlet Traxxas TQi 2,4 GHz 
 • Vízálló * szervókormány - 20 kg.cm 
 • Elektronikus stabilitásszabályozó TSM 
 • Megerősített karosszéria gyors rögzítő rendszerrel 
 • Automatikus kerékforgatás funkció 

* A vízállóság specifikációját lásd a használati útmutatóban.

A csomag tartalma:

A csomag tartalmazza a Traxxas Maxx 4WD TQi RTR távirányító kocsi RC modelljét 1: 8 méretben, kész festett karosszériával, gyorskioldó rendszerrel. Kefe nélküli 540XL motor és VXL-4S vezérlő. TRA6533 vevő elektronikus TSM-mel, Traxxas 2,4 GHz-es TQi adóval opcionális TRA6511 Bluetooth modullal (külön megvásárolható). Szerszámkészlet és részletes használati utasítások angol és cseh nyelven. 

Javasoljuk, hogy vásároljon:

Intelligens LED világítás 

A LED-világítás komplettje valódi drágakővé teszi a modellt. A világítás magában foglalja az első LED lökhárító sínt, a hátsó többfunkciós fék sínt, a tápegység modult és a szerelési tartozékokat. 

A Traxxas Link mobil alkalmazás segítségével be- és kikapcsolhatja a LED-es világítást. A Traxxas Link csatlakoztatásához az opcionális TRA6511 Bluetooth modul szükséges. 

A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elemre van szükség az EM-B1320-hoz, meghajtó akkumulátorhoz és megfelelő meghajtó akkumulátortöltőhöz.

Ajánlott LiPo elemek 

A modell 3 vagy 4 cellás LiPo akkumulátorral működtethető. A 3-cellás LiPo akkumulátor (11,1 V) teljesen elegendő a normál utazáshoz. 

 • Normál utazáshoz a LiPo akkumulátor LiPo 11,1 V 4000 mAh 
 • Normál utazáshoz és a maximális vezetési időhöz a LiPo akkumulátor 11,1 V 6400 mAh 
 • Igényes felhasználók számára és a nagy sebességű LiPo akkumulátor 14,8 V LiPo 5000 mAh 
Ajánlott Traxxas töltők 

A Traxxas töltők jelenleg a legegyszerűbb és legbiztonságosabb mód az akkumulátorok töltésére. A Traxxas egyedi iD rendszerthasznál, így mindig biztos lehet benne, hogy mindent egyszerűen és biztonságosan csatlakoztat. Az akkumulátorcsatlakozónak van egy integrált chipje, amely automatikusan felismeri a Traxxas töltőt, és beállítja az összes akkumulátor töltési paramétert. További információ itt. 

Töltők 3S LiPo akkumulátorokhoz

 • Traxxas EZ-Peak 50W egyetlen kimeneti töltő 
 • Traxxas EZ-Peak 2x50W töltő, 2 kimenettel 

Töltők 4S LiPo akkumulátorokhoz

 • Traxxas EZ-Peak Live 100W töltő egy bemenettel és Bluetooth csatlakozással 
 • Traxxas EZ-Peak Live 2x100W töltő 2 kimenettel és bluetooth csatlakozással
 • Súly 4.4 kg
 • Sebesség 70 km/h, až 90 km/h s volitelným pastorkem
 • Típus Monster Truck
 • Hossz 549 mm
 • Magasság 232 mm
 • Szélesség 367 mm
 • Szabályzó Velineon VXL-4s
 • Motor 540XL (2400 kV)
 • Méretarány 1:8
 • Tengelytávolság 329 mm
 • Hasmagasság 49 mm
 • Hajtás 4WD
 • RC készlet TQi™ 2.4GHz Vysílač, TSM® přijímač™
 • Sebességváltó Jedno-rychlostní
 • Hajtás típús Elektro střídavý
 • Prostor pro baterie 162mm x 45mm x 43mm
 • Alváz plastové
 • Max. prostor baterie 162mm x 45mm x 43mm
 • Doba jízdy 25 až 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 14,8 V 5000 mAh

12 más termék ugyanabban a kategóriában: