Egyéb kérdések, információvonal: +36 70 882 2027
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Népszerű eladások

Informace

Új termékek

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas E-Revo 1:8 VXL RTR kék

Traxxas E-Revo 1:8 VXL RTR modré Nagyítás

AS_TRA86086-4-BLUE

Új termék

A Traxxas E-Revo 2 1:8 Brushless TQi TSM RC autómodell a Traxxas legendás E-Revo utódja. Brutális erő Új kivitelben! Az E-Revo 2 magasabb szintet vezet be, amit az erősebb alváz, javított meghajtás Maxx-Spec ™ és továbbfejlesztett vezetési dinamikának köszönhető.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

274 695,00 Ft‎ adóval

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy csúcs minőségben kivitelezett és összeállított RC Traxxas E-Revo 2 1:8 Brushless TQi TSM autómodellt, felszerelt váltakozó Velineon® 2200kV motorral, VXL-6S szabályzóval, 2 digitális szervóval TRA2075 , RC távirányítót Traxxas TQi TSM és vevőt 6533 TSM stabilizáló rendszerrel.

A modell üzembe helyezésére szükséges 2 meghajtó akkumulátor, valamint akkutöltő (az akkumulátorok, sem az töltő nem mellékeltek).

Leírás

A Traxxas E-Revo 2 1:8 Brushless TQi TSM RC autómodell a Traxxas legendás E-Revo utódja. brutális erő Új kivitelben! Az E-Revo 2 magasabb szintet vezet be, amit az erősebb alváz, javított meghajtás Maxx-Spec ™ és továbbfejlesztett vezetési dinamikának köszönhető.

Telemetria reális időben

Az új E-Revo exkluzív valós idejű telemetriai funkcióval rendelkezik. A vezeték nélküli Bluetooth modul TRA6511 és a Traxxas link app alkalmazás használatával, valós időben a mobiltelefonon, nyomon követheti a sebességet, a hőmérsékletet, a motor fordulatszámát, az akkumulátor feszültségét és még sok mindent.

Szabályzó és motor

Az RC modellt egy óriás, váltakozó Velineon® 2200kV motor és váltakozó VXL-6S szabályzó új verziója hajtsa. A szabályozó 4s-6s LiPo bemeneti feszültséggel (max: 25,2 volt) beépített ventilátorral rendelkezik, a motorhoz hatalmas passzív hűtő tartozik.

Sebességváltó

Az új Traxxas E-Revo 2 1:8 Brushless TQi TSM modellt egy teljesen új kompakt sebességváltóval szerelték fel. Az okosan felhasznált acél részek egyben a teljes fém differenciálművekkel képesek kezelni a motor extrém teljesítményét és nyomatékát. A zárt hajtó tengelyek nagy átmérője és a zárt differenciálművek úgy lettek megtervezve, hogy maximalizálják a nyomatékot és a hosszú távú teljesítményt. Mivel a differenciálművek teljesen le vannak zárva, különböző viszkozitású olajok használhatók a zárásuk megváltoztatására.

Vezérlés

A pontos vezérlésre két digitális szervó Traxxas 2075 van csatlakoztatva az integrált szervo saver-e. A jobb stabilitás és a jobb vezetési teljesítmény érdekében innovatív alváz lett megtervezve. Az alváz lehetővé teszi az akkumulátorok optimális elhelyezését is.

Alváz

Az, amivel ez az RC modell kiemelkedik, az egyedileg formázott alváz konstrukció, amely keresztmetszetben gerendát képez. Ezért a merevség, szilárdság és az alacsony súly megmaradnak. A hihetetlen szögben történő tengely karok lengése a tengelyek fejlett geometriájának köszönhetően és a lengéscsillapítók az alváz központján elhelyezésének lehetséges. Így védve vannak az ütközésektől és megrongálódásoktól. A nehéz terepen nagy sebességgel haladva sem okoz gondot az E-Revo-nak és tökéletesen kezeli.

Gyorsrögzítésű karosszéria

Az új E-Revo-t a nagyobb X-Maxx modell ihlette, és a legjobbat ”vitte”. A gyorskioldó rögzítéssel (sasszeg nélküli karosszéria), egy kézzel leszerelhető másodpercek alatt. A testet megerősítették egy kerettel, és így még erősebb.

RC készlet Traxxas TQi BlueTooth kapcsolat lehetőséggel

A Traxxas készített az önök számára egy vadonatúj RC készlet sorozatott, BlueTooth LE csatlakoztathatósággal az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC adókészülékeket el lehetett látni az Apple készülékek dokkoló állomásával. De a Traxxas fojttatta a fejlesztést és készített önöknek egy RC slot- adót a vezeték nélküli Bluetooth modul csatlakozására. Ennek köszönhetően az adókészülékhez lehetséges vezeték-nélkül csatlakoztatni bármilyen készüléket Bluetooth interfész és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) operációs rendszerrel, vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel. Traxxas Link applikáció Apple készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető az AppStore, applikáció a Google Android készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető a GooglePlay.

Traxxas Link App egy erőteljes applikáció, amely teljes ellenőrzési kontrolt nyújt az autó közlekedése és a Traxxas RC modell hangolása felett, lenyűgöző vizualizációval és abszolút pontossággal. Traxxas Link megjeleníti a telemetriai adatokat valós időben, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültséget. Az RC modell beállításait megoszthatja másokkal, tetszőleges számú profilokat hozhat létre – konkrét pályák vagy használók szerint, például gyerekek. Ez minden egy applikációba egyedi grafikával, amely a Traxxas-nál csak természetes.

Traxxas E-Revo 2 1:8 Brushless TQi TSM RTR Tulajdonságai

 •          Traxxas TQi 2.4 GHz RC készlet BlueTooth modul - installálási lehetőséggel.
 •          5 csatornás RC vevő Traxxas 6533 beépített telemetriával és TSM stabilizáló rendszerrel.
 •          Erőteljes motor Velineon® 2200kV.
 •          Elektromos vízálló szabályzó Velineon® VXL-6s új verziója.
 •          Digitális szervók Traxxas 2075.
 •          Csúcsminőségű lakkozott karosszéria.
 •          Olajos lengéscsillapítók.
 •          Fekete felnire ragasztott Új és nagyobb gumiabroncsok Talon™ EXT.
 •          A modell teljesen új, kompakt sebességváltóval van felszerelve. 

Ajánljuk hozzávásárolni

A modell működtetéséhez 4x AA elem szükséges az adó számára, 2 meghajtó akkumulátor és alkalmas töltő Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W

Ajánlott meghajtó Traxxas akkumulátorok az RC Traxxas E-Revo 2 autómodellhez

·         A maximális vezetési idő elérésére: Traxxas LiPo 7.4 V 7600 mAh
·         A maximális sebesség elérésére: Traxxas LiPo 11.1 V 5000 mAh 25C
·         Traxxas LiPo 11.1 V 4000 mAh
·         Traxxas LiPo 7.4 V 5800 mAh

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet! A kínálatunk közül ajánljuk a Corally Tire Fix ragasztót - lásd az ajánlott tartozékokat.

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán-nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. A szilikonolaj kínálatunk közül ajánljuk a TLR, Traxxas, Medial Pro és egyéb szilikon olajokat. - lásd az ajánlott tartozékokat.

Paraméterek

Típus

Monster

Méretarány

1:8

Hosszúság

585 mm

szélesség

465 mm

Tengelytáv

380 mm

Hasmagasság

73 mm

Súly

5,08 kg

Meghajtás

4 WD

Motor

Váltakozó 2200kV

Szabályzó

Velineon® VXL-6s új verziója

Lengéscsillapítók

Olajos beállítható Ultra

Távirányító

TQi™ 2-csatornás

Vevő

6533 TSM

Sebesség

110 km/h-ig

Akkumulátor

4 vagy 6 LiPo min. 5000 mAh (szükséges hozzávásárolni)

Alváz

Kompozit nylon

Gumiabroncsok

Talon™ EXT

 • Vevőkészülék 6533 TSM
 • Súly 5,08 kg
 • Elem/Akku 4 nebo 6 LiPo min. 5000 mAh (nutno dokoupit)
 • Sebesség 80km/h, až 110 km/h s volitelným pastorkem
 • Típus Monster
 • Hossz 585 mm
 • Magasság 221 mm
 • Adóegység TQi™ 2-kanálový
 • Szélesség 465 mm
 • Szabályzó Velineon® VXL-6s v nové verzi.
 • Építókészlet típus RTR
 • Motor Střídavý 2200kV
 • Kategória Hobby
 • Méretarány 1:8
 • Tengelytávolság 380 mm
 • Hasmagasság 73 mm
 • Hajtás 4 WD
 • Alváz Kompozitový nylonový
 • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné Ultra
 • Gumiabroncsok Talon™ EXT
 • Hajtás típús Elektro
 • Prostor pro baterie 156mm x 50mm x 29mm
 • Alváz plastové
 • Doba jízdy 25 - 30 minut na 2x LiPo akumulátor Traxxas 11.1 V 5000 mAh

30 más termék ugyanabban a kategóriában: