Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas XO-1 1:7 TQi BlueTooth RTR narancssárga

Traxxas XO-1 1:7 TQi BlueTooth RTR oranžová Nagyítás

AS_TRA64077-3-ORNG

Új termék

A Traxxas XO-1 1:7 TQi RTR Traxxas TSM távirányítós stabilizátorral a világ leggyorsabb RC autó modellje. Erőteljes Castle Mamba Extreme Power brushless nélküli motor, vízálló elektronika, legújabb Traxxas TQi RC készlet BlueTooth modullal, valamint a sebesség elérheti akár a 112 km/h-t is.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

396 780,00 Ft‎ adóval

A világ leggyorsabb RTR autója! A Traxxas több éves tapasztalatának köszönhetően kifejlesztett egy szupergyors 1:7-es XO-1 autót, amely 4,92 másodperc alatt gyorsul 0-160 km/h sebességre, és több, mint 160 km/h végsebességet képes elérni! 0-100 km/h gyorsulás hihetetlen 2,3 másodperc alatt! A csomag különböző fogszámú fogaskerekeket és fogaskerekeket tartalmaz, hogy az autó tökéletesen illeszkedjen az egyes pályákhoz.

Az XO-1 tesztje a brnói Masaryk pályán
2012.8.8-án 13 és 14 óra között Igor Vlahovič úrral és más partnerekkel együttműködve XO-1 tesztre került sor a brünni Masaryk pályán. A modell 168,2 km/órás végsebességet ért el. A teszt során az XO-1 gyorsulását a Posche 911 Carrerával, valamint 600 és 1000 köbcentis motorkerékpárokkal hasonlították össze. Az XO-1 minden tesztben verhetetlen volt. Videók, fotógalériák, motorkerékpár-specifikációk, Porsche 911-es autók és egyéb részletek a http://www.masters.cz/clanek/3020/sprint-2012-reportaz oldalon találhatók.

A tesztet körülbelül két hónapos előkészítés és a modellel való szükséges ismerkedés előzte meg. Ez idő alatt összesen nyolc videó készült, amelyek a csúcssebesség biztonságos eléréséhez szükséges lépéseket ismertetik. A videók, betekintések és egyéb információk a http://www.masters.cz oldalon érhetők el.

RC modell alváz
A modell váza egy rendkívül erős vázlemezből áll, amely 3 mm vastag 6061-T6 alumíniumból készült. Az alváz alul teljesen lapos és műanyag aerodinamikai részekkel van kiegészítve. Az elektronika és az akkumulátor alkatrészei a modell tengelyének közepén, az alvázon vannak elhelyezve, ami pontos egyensúlyt és alacsony súlypontot biztosít. Ez kiváló kezelhetőséget biztosít az RC modellnek.

Hajtómű
A hajtóművet egy dupla alumíniumlemezre szerelték, amely az alvázzal szilárd és könnyű egységet alkot. A hajtáslánc a Cush Drive rendszerrel ellátott főművön keresztül, az alumínium középtengelyen át az első és hátsó differenciálművön keresztül a homokinetikus féltengelyekig valósul meg.

Cush meghajtó abszorpciós rendszer
Az innovatív Cush meghajtórendszer egy speciális, elasztomer csendes blokkokkal ellátott alkatrészt használ a motor lökéseinek elnyelésére. A rendszer a súrlódó tengelykapcsoló helyébe lép, és bonyolult beállítások nélkül hatékonyabb és megbízhatóbb meghajtást tesz lehetővé.

Differenciálok
Az erőt az egyes kerekek között az első és hátsó differenciálművek osztják el, amelyek a maximális tartósság érdekében fém áttételekkel rendelkeznek. A differenciálművek olajjal vannak feltöltve, amelynek sűrűsége befolyásolja a differenciálmű befeszítését (nagyobb olaj viszkozitás = nagyobb differenciálmű befeszítés)

Olajos lengéscsillapítók
A masszív rugókkal ellátott olajos lengéscsillapítók elnyelik a lökéseket, és a modell a valódi versenyautók jellemzőivel rendelkezik. A lengéscsillapítók exkluzív X-gyűrűket tartalmaznak, amelyek minimalizálják az olaj szivárgását a dugattyúrúd körül. A lengéscsillapítók teljesen állíthatóak: a rugó előfeszítése kényelmesen változtatható a lengéscsillapítón lévő anyával, a merevség pedig az olaj viszkozitásának változtatásával.

Kormányzás
A kormányzásról egy 2075-ös digitális High-Torque szervó és egy kettős Dual-Bellcrank szervó saver gondoskodik, amely ütközés esetén megvédi az egész mechanizmust. A dőlés és a lábujjhegy beállítására 4 mm-es rögzített acél feszítők szolgálnak. Minden már be van állítva és beállítva, a tengelyek könnyen beállíthatók, hogy a geometriát a saját igényeihez igazítsa. A kerékfelfüggesztők legfontosabb részei alumíniumötvözetből készülnek

Karosszéria
Az aurodinamikai alagútban optimalizálták a karosszéria formáját a szívónyílással az erőforrás hűtéséhez, hogy a lehető legkisebb légellenállást és megfelelő leszorítóerőt érjék el az első és hátsó gumiabroncsokon, valamint maximális stabilitást nagy sebességnél kanyarodáskor

Szervokormány
A digitális Traxxas 2075 nagy nyomatékú, vízálló, egyenáramú motorral és nejlon fogaskerékkel ellátott digitális Traxxas 2075 szervó 9,0 kg.cm nyomatékkal és 0,17 s/60°@ 6,0 V sebességgel rendelkezik. A vízállóság* érdekében a szervódoboz és a kimeneti ezresékű tömítéssel van ellátva. Két golyóscsapágy biztosítja a nagyon sima működést

Hajtóműegység
A világhírű gyártó Castle Monster Mamba Extreme meghajtóegységét kifejezetten az XO-1-hez tervezték. A cél egy olyan RTR autó előállítása volt, amely módosítás nélkül, a dobozból kivéve képes csúcssebességgel futni. Az akkumulátorok sorba vagy akár párhuzamosan is csatlakoztathatók - az Ön igényeitől függően. A kábelköteg a nagy áramfelvételhez van igazítva, és megfelelő méretű kábelekkel és csatlakozókkal rendelkezik.

Traxxas TQi vevő 
Traxxas TQi 5 csatornás RC vevő. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás nyomógombbal. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismeréséhez.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására.

Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is tartalmazhat.

Traxxas TQi RC készlet Bluetooth készlettel
A Traxxas egy vadonatúj kétcsatornás RC-készletet készített Bluetooth-kapcsolattal. A Bluetooth modul (a csomagban található) lehetővé teszi, hogy RC modelljét összekapcsolja az áttekinthető grafikus Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző vizuális megjelenítéssel és abszolút precíz beállításokkal biztosítja a Traxxas RC-modellje működésének és hangolásának teljes ellenőrzését. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre egyes pályák vagy felhasználók, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, a Traxxas által alapfelszereltségnek számító briliáns grafikával.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket lásd a "Tartozékok - Telemetria" szakaszban.

Traxxas Stability Management
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy extrém sebességnél is megtapasztalja az erőt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást, de garantálja a sokkal könnyebb kormányzást és irányítást csúszós felületeken, például poros, sima betonon vagy akár jégen és havon

A vevőegységben egy MEMS 3 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő található, amely másodpercenként 100-szor értékeli a modell mozgását, és megfelelő első kerékkormányzási bemenetekkel korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - a motorteljesítményt 100%-ban te irányíthatod. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítségnyújtás szintjét az adón található multifunkciós vezérlővel vagy a Traxxas Link alkalmazással állíthatja be.

Jellemzők: 
- 160 km/h a készletben lévő autóval!
- Traxxas TQi BlueTooth Ready RC készlet Bluetooth modullal és ötcsatornás vevővel, Traxxas TSM stabilizáló rendszerrel felszerelve 
- Új Castle Mamba Monster Extreme Brushless hajtáslánc 
- Új Traxxas Big Block kefe nélküli motor 
- Új Cush Drive™ lengéscsillapító 
- 4WD összkerékhajtás 
- Megmunkált 6061-es eloxált alumínium megmunkált alkatrészek, mint például kerékagyak, kerékagy-felfüggesztők, lengéscsillapító alkatrészek, lengéscsillapító tornyok, motorágy stb. 
- Eloxált alumínium GTR lengéscsillapítók 
- Acél hornyolt (SS) két-CV hajtóműtengelyek 
- Karcsú adókialakítás belső antennával 
- Valós idejű telemetria 
- 5 csatornás vevőegység 3 telemetriai csatlakozóval 
- Traxxas Link memória 30 modellhez 
- 2 gombos programozás 
- Beépített Failsafe 
- A Traxxas Link alkalmazás megjeleníti az Expo, a D/R vezérlés és a gázpedál beállításait, a visszafordításokat, a végpontokat, a profilbeállításokat és még sok mást is. 
- Teljesen használt fogaskerekek és fogaskerekek metrikus fogaskerékmodulokban

Az XO-1 modellautó nem játék, és csak tapasztalt vezetők számára készült! A maximális sebességgel történő üzemeltetés csak zárt pályákon ajánlott RC autók számára.

  • Vevőkészülék TQi s telemetrií a integrovanou stabilizací Traxxas TSM
  • Súly 3.9 kg
  • Elem/Akku 2 x LiPol 11.1 V minimálně 5000 mAh
  • Vezetés/Vezérlés Bellcrank se servosaverem
  • Sebesség 112 až 160 km/h s volitelným pastorkem
  • Típus Cestovní 4WD
  • Hossz 686 mm
  • Adóegység Traxxas TQi 2.4GHz s nainstalovaným BlueTooth modulem
  • Szélesség 329 mm
  • Szabályzó Castle Mamba Monster 2
  • Motor Traxxas Big Block Brushless (1650 Kv)
  • Méretarány 1:7
  • Tengelytávolság 404 mm
  • Hasmagasság 15 mm
  • Hajtás 4WD
  • Alváz 3mm hliníkový 6061-T6 dvojitý
  • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné hliníkové
  • Karosszéria Hotová nabarvená
  • Gumiabroncsok Belted Slick
  • Differenciál Kuželový převod s ocelovými koly
  • Hajtáslánc 4WD Teleskopické hnací hřídele
  • Prostor pro baterie 155 x 50 / 29 mm
  • Doba jízdy 25 - 30 minut na 2x LiPo akumulátor Traxxas 11.1 V 5000 mAh

30 más termék ugyanabban a kategóriában: