Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Curtiss P-40 Warhawk (419mm)

Curtiss P-40 Warhawk (419mm) Nagyítás

PE_4SH0501

Új termék

II. Világháborús Amerikai vadászgép minimakett, gumihajtással. Előrevágott részek, légcsavarok, gumi köteg és bevonó anyag. Fesztáv 419 mm. Alkalmas az elektromos RC konverzióra.

További részletek

20 Tételek

Készleten

11 530,00 Ft‎ adóval

P–40 Warhawk a Curtiss gyár által tervezett egyszemélyes, teljesen fémszerkezetű, egymotoros vadászrepülőgép, amely az Amerikai Egyesült Államok Légiereje számára lett kifejlesztve.

Egészségében a modell egy egyszerű klasszikus darabos balsafa szerkezet - előrevágott faalkatrészek, makett tartozékok vákuumformázási műanyagból készített makett tartozékok és fröccsentéssel alakított műanyag alkatrészek.

A modell törzse minimakett technológia készítésű, mennyiségű válaszfalakkal és oldalsínekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy hűen reprodukálja a modern gépek görbéit.

Két lépésből álló építés - mivel függőleges síkban "keresztbevágott", közvetlenül a munkalapon építődig, először a test egyik felét építjük, utána hozzá ragasztjuk a makett másik felét. Ezzel be van biztosítva, hogy a bonyolult törzs alakok is egyenesen és szimmetrikusan lesznek felépítve, anélkül, hogy bármilyen speciális eszközök használata szükséges lenne. Mivel ez egy nagyon kicsi - viszonylag egyszerű - modell, a klasszikus építésben és gumi hajtású repülők befuttatásával tapasztalat modellezőknek ajánlatos.

A Warhawk szintén alkalmas az átalakításra egy miniatűr RC modellre elektromotoros hajtással – még ha az építési terv ilyen lehetőséget nem kínál, a tapasztalt modellező és pilóta számára ez nem jelent nehézséget. Például, megpróbálhatja felhasználni a Mini Bee meghajtó egységét és fedélzeti elektronikáját.

A készlet tartalmaz: előrevágott balsafa alkatrészek, balsafa ”gerendák”, vákuum-formázott alkatrészek (motor-, kabin- burkolat...), műanyag légcsavar tengellyel, gumi köteg, kerekek, acél húr az alvázra és egyéb apró alkatrészek készítésére, bevonó papír, lap matrica, építési terv.

Fesztáv [mm] 419
Hosszaság 347
Vezérelt funkció nincs
Építési nehézség S2
Vezetési nehézség P0

Építési tippek: Az előre bevágott részeket nemszabad kitörni! A balsafalapot fordítsa a tiszta oldalára (arccal lefelé) és enyhén finom csiszolópapírral csiszolja át (220-as, vagy finomabb). Ez által a modell részei könnyeben elválnak; abban az esetben, ha még ez után maradt egy pár kötődő szál, a részt óvatosan különítse el egy éles késsel (erre alkalmas pld. z 1 sz. Excel vágókés, 11 sz. pengével).

Gumigyűrű karbantartása: Az új gumit óvatosan mossa át szappanos vízben és haddja megszáradni. ezután ricinusolajjal dörzsölje be (patikákban kapható), vagy szilikonzsírral (horgászzsinórokra alkalmazzák - horgászfelszerelés üzletekben kapható). A repülés után távolítsa el, és helyezze egy lezárt műanyag zacskóba. A síkosított gumi simában és kisseb súrlódással tekeredik le – jobb teljesítményt ad, és hosszabb az élettartama. Az új gumit ajánlott befuttatni - az első 2-3 repülésnél csak 80-100-szor felcsavarni, csak ezután lehetséges többet csavarni.

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

12 más termék ugyanabban a kategóriában: