Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

KAVAN C100 Duo Air töltő balancerrel 2x 500W

KAVAN C100 Duo Air nabíječ s balancerem 2x 500W Nagyítás

PE_KAV34.1100BA

Új termék

Kétcsatornás gyorstöltő balancerekkel 1-16 NiCd/NiMH, 1-6 Li-Po/Li-ion/Li-Fe/LiHV, 2-24V Pb számára 0,2-20A árammal (max. 2x100W hálózati árammal vagy 2x 500W egyenáramú árammal). 0,2-1,5 A kisütés (max. 2x 15W). Tápegység 10-30 V/hálózat 230 V. Belső ellenállásmérés, kompatibilis az ISDT BattAir rendszerrel a Smart akkumulátor modulokkal és a BattAir alkalmazással.

További részletek

5 Tételek

Készleten

71 180,00 Ft‎ adóval

A kis méretű KAVAN C100 Duo 2x500W-os kétcsatornás töltőt úgy tervezték, hogy intelligens, nagy teljesítményű töltőt kínáljon hálózati és autós akkumulátorral, valamint nagyon egyszerű és egyértelmű kezelhetőséggel. A C100 Duo képes tölteni és kisütni az általános cellatípusokat (NiCd, NiMH, LiPo, LiHV, ULiHV, Li-ion, LiFe, Pb), valamint beépített hatcsatornás kiegyenlítővel rendelkezik a lítium akkumulátorok biztonságos töltése érdekében. A töltő színes LCD kijelzővel és programozó gombokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kényelmes és nagyon egyértelmű paraméterbeállítást, a töltési/kisütési folyamat vezérlését és felügyeletét. A választható menünyelvek között természetesen az angol is megtalálható.

A kompakt "tenyérnyi" kialakítás és az intuitív kezelés mellett külön említést érdemel:

- program a "nagyfeszültségű" lítium akkumulátorok új típusaihoz LiHV, 4,35 V-os töltési feszültséggel és ULiHV, 4,45 V-os töltési feszültséggel
- nagy teljesítményű kiegyenlítő 1,5 A-ig terjedő árammal
- mindkét csatorna szinkron működése két azonos akkumulátor töltéséhez vagy egy akkumulátor párhuzamos töltése akár 800 W-os teljesítményig állítható végfeszültség a lítium akkumulátorok
- töltéséhez és kisütéséhez (lehetővé teszi a kíméletes töltést, amit a repülősök szeretnek, vagy a brutális túltöltést, amit az "autós srácok" szeretnek)
- állítható töltési végfeszültség ólom-sav akkumulátorokhoz (1,90-2,45 V; lehetővé teszi minden típusú ólom-sav akkumulátor töltését)
- lehetőség a töltés/kisütés kommunikációjára és elindítására anélkül, hogy a töltőt be kellene állítani az akkumulátorokhoz csatlakoztatott iSDT Smart modulokkal (ahol az akkumulátor adatai tárolódnak és a BattAir alkalmazással a töltéshez szükséges paraméterek előre be vannak állítva) Bluetooth-on keresztül; a töltő működhet önállóan egy előre beállított Smart modullal rendelkező akkumulátorral vagy a BattAir alkalmazással (Android és iOS) rendelkező okostelefon "felügyelete" alatt.

Az alapvető funkciók és paraméterek áttekintése:

- Hálózati tápegység 100-240 V/50-60 Hz
- Tápegység 10-30 VDC (XT60 aljzat)
- 1 - 16 NiCd/NiMH-cella, 1 - 6 Li-ion/Li-poly/Li-Fe/LiHV/ULiHV-cella vagy 2 - 24 V-os ólom-sav akkumulátorok töltésére és kisütésére.
- Állítható töltőáram (0,2 A - 20,0 A) minden csatornán (max. 100 W hálózati áramról, max. 500 W autóakkumulátorról vagy erős stabilizált hálózati tápegységről - a töltő teljes teljesítményének kihasználásához a tápegységnek 24 V felett kell lennie).
- Állítható kisütési áram 0,2 A - 1,5 A minden csatornában
- Maximális töltési teljesítmény 1x 800W párhuzamos töltési módban
- Max. teljesítmény kisütésnél 2x 15 W, max. 1x 30 W párhuzamos kisütési módban
- Töltés befejezése delta-csúcs automatikus töltéssel NiCd és NiMH akkumulátorok esetében
- A lítium- és Pb-akkumulátorok töltése az "állandó áram/állandó feszültség" módszerrel történik.
- A delta-csúcs érzékelés állítható érzékenysége NiCd és NiMH akkumulátorokhoz
- Állítható végfeszültség a töltéshez és kisütéshez lítium- és ólom-sav akkumulátorokhoz
- Három üzemmód lítium akkumulátorokhoz - töltés, kisütés és tároló töltés/kisütés; mindegyiket kiegyensúlyozóval vagy anélkül. Plusz egy kisütési mód az eldobott akkumulátor biztonságos kisütéséhez, mielőtt újrahasznosításra küldenék.
- A CH1 csatorna stabilizált tápegységként működhet, állítható feszültséggel 2-30 és árammal 1,0-5,0 A
- Egyszerű firmware-frissítés USB-C porton keresztül
- Háttérvilágítású színes LCD kijelző egyszerű és világos menü- és paraméterkijelzéssel töltés/kisütés közben
- Programozógombok a töltő egyszerű és egyértelmű beállításához és vezérléséhez
- Számos figyelmeztető üzenet járul hozzá a biztonságos működéshez - helytelen bemeneti feszültség, helytelen kábelezés, nem megfelelő akkumulátor vagy akkumulátor állapota, helytelen polaritás a kimeneten stb.
- Ventilátor a kényszerhűtéshez.
- Kompakt műanyag tok, kis méretek

A töltő mindkét csatornán XT60 kimeneti aljzatokkal és JST-XH szervizcsatlakozókhoz való univerzális aljzatokkal van felszerelve, lehetővé téve a 2-6S készletek akkumulátor tápkábeleinek és JST-XH szervizcsatlakozóinak közvetlen csatlakoztatását - ha XT60 és JST-XH csatlakozókkal ellátott készleteket használ, akkor teljesen lemond a töltőkábelekről és adapterekről. Más rendszerek szervizcsatlakozóinak csatlakoztatásához szabványos Sky RC vagy RC System adaptereket használhat.

A töltőkészlet a következőket tartalmazza: KAVAN C100 Duo töltő, használati utasítás.

Bemeneti feszültség (autó akkumulátor - DC) [V] 10 - 30
Bemeneti feszültség (hálózati - AC) [V] 100 - 240
Töltési áram [A] 0,2 - 20
Töltési teljesítmény (hálózati áram) [W] 100
Töltési teljesítmény (egyenáramú autóakkumulátor-ellátás) [W] 500
Kisütési áram [A] 0,2 - 1,5
Kisütési teljesítmény [W] 15
Csatornák száma 2
NiCd [Cikk] 1 - 16
NiMH [Cikk] 1 - 16
Li-Po [Cikk] 1 - 6
Li-Ion [Cikk] 1 - 6
Li-Fe [Cikk] 1 - 6
Li-HV [Cikk] 1 - 6
Pb [cikk] 1 - 12
Balancer Igen
Balancer áram [A] 1,5
Hossz [mm] 142
Szélesség [mm] 135
Magasság [mm] 64
Tömeg [g] 700

16 más termék ugyanabban a kategóriában: