Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

HIMOTO NASCADA 1:10 elektro RTR 2,4GHz kék

HIMOTO NASCADA 1:10 elektro RTR 2,4GHz modrá Nagyítás

PE_HMHI5101CB

Új termék

Országúti 1:10-es autómodell, RTR-verzió, egyenáramú 540-es elektromotorral, kétcsatornás RC készlettel 2,4 GHz, meghajtó akku és töltővel lakkozott karosszériával.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

60 875,00 Ft‎ adóval

A Nascada legfőként a szabadidős vezetésre alkalmas a kezdő pilóták számára. Ez egy egyszerű és könnyen kezelhető modell, ami viszont nincs a karosszéria rovására. Az alváz például a komplett beállítható geometriával büszkélkedhet az optimális vezethetőség érdekében.

Az alapja egy üvegszállal erősített műanyag ”kád”, szintén ez anyagból készültek a karok, difi ház, kerékfelfüggesztés és egyéb apró alkatrészek. Az első és hátsó differenciálművek bolygókerekesek. A meghajtásukra az alumínium tengelyközötti féltengely szolgál. A 450-es motor és a meghajtó akku hosszirányban vannak felszerelve ami által  jobb a súlyelosztás és az alváz kiegyensúlyozása. A kerékfelfüggesztés és a differenciálművek golyóscsapággyal vannak ellátva. A vezetésre a kétcsatornás pisztolytávirányítós RC készlet szolgál. A motor vezérlése felől  a kétirányú szabályzó fékkel gondoskodik.

A szett tartalmaz: komplett összeszerelt modellt, felszerelt motorral é szabályzóval, RC rádióval. Nem hiányzik sem meghajtó akku sem hálózati töltő.

  • 100% összeszerelt modell
  • Lakkozott karosszéria mellékelt matricákkal
  • Motor "540"
  • Kétirányú vízálló szabályzó, WP-1040
  • RC készlet - pisztolytávirányítós - 2,4 GHz-es
  • Beállítható alváz geometria
  • Golyóscsapággyal felszerelt

Hossz [mm]

360

Szélesség [mm]

200

Magasság [mm]

112

30 más termék ugyanabban a kategóriában: