Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Blade 230 S Smart RTF Basic

Blade 230 S Smart RTF Basic Nagyítás

AS_BLH12001

Új termék

A népszerű Blade 230 S RC helikopter új változata a kezdőknek és a haladó pilótáknak egyaránt megfelel. Ha bajba kerül, a Pánik funkció stabil lebegésbe hozza a helikoptert. SMART, SAFE és Spektrum DXs adótechnológiát alkalmaz.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

149 220,00 Ft‎ adóval

A Blade 230 S RC helikopter a Blade 230 helikopter korábbi modelljeinek folytatása. A Blade 230 S egy nagyszerű repülő helikopter, amellyel még a kezdő pilóták is repülhetnek. A három repülési móddal fokozatosan haladhatsz a haladó repülési és műrepülő leckékig. Ha repülés közben bajba kerül és elegendő magassággal rendelkezik, a Pánik gomb aktiválásával a modell automatikusan stabil lebegésbe kerül. Integrált SMART technológiát alkalmaz.

A Blade 230 S jellemzői:
- Az intelligens vezérlő duális
- A SMART telemetria a DX-adó LED-jén keresztül jelzi az akkumulátor feszültségét
- Erősebb helikopter váz
- A fő fogaskerék nagyobb fogaskerékmodullal rendelkezik, ezért kevésbé sérülésveszélyes.
- A fém fogaskerekekkel ellátott szervociklusok kevésbé sérülnek az ütközések során.
- Az új motorvezérlő magasabb frekvencián működik, a váltakozó áramú motorok fordulatszám-szabályozása pontosabb és gyorsabb reakcióidejű.
- Az új AR6250MHXA vezérlő nagyon könnyű indítást jelent, a kormányzás kezdő üzemmódban csendes és biztonságos.
- A haladó pilóták könnyen és egyértelműen beállíthatják az összes stabilizációs paramétert a Forward Programming adó menüjének segítségével (csak a Spektrum második generációs RC-készletek - DX6, DX7 G2, DX8 G2, DX9, IX12, DX18 - használata esetén)

A Blade® 230 S Smart magasabb szintű teljesítményt és a fejlettebb pilótafeladatok elsajátításának lehetőségét kínálja. Egy új XAE1020 vezérlő, új főhajtómű, digitális gyors szervók fém fogaskerekekkel és egy újonnan hangolt Spektrum™ AR6250MHX vevő biztosítja, hogy a heli egy teljesen új gépnek érezze magát a levegőben. Az új rotorlapátok a repülési jellemzőknek is kedveznek.

Repülési módok
Az innovatív SAFE technológia a kezdő pilóták számára is áldás, mivel képes beállítani a nehézségi szinteket, hogy a pilótát magabiztosan vezesse a repülésen keresztül az önszintezéstől a teljes 3D repülésig, a kezdő, haladó és szakértő repülési módokban. Ezenkívül vészhelyzetben mentési funkció is használható

- Stabilitás üzemmód - A pilótázás alapjainak elsajátítása, korlátozott repülési tartomány önszabályozó dőlésszöghatárral, a botkormány elengedésekor a modell visszatér a vízszintes lebegésbe.
- Közepes üzemmód - Teljes irányítás a sport műrepüléshez, dőlésszögkorlátozás nélkül, a rotor sebessége alacsonyabb, ezért nem túl éles a pilóta számára, a modell nem tér vissza magától a vízszintes repülésbe.
- Agility mód - Műrepülő üzemmód, teljes teljesítmény a hátonrepüléshez és a teljes 3D műrepüléshez.

Nagyobb szilárdság és tartósság A Blade 230 S RC helikopter modellt kezdő és haladó helikopterpilóták kiképzésére tervezték. Ezért készültek a lapátok tartós ABS-ből, a légkeret és a farokrotor pedig megerősített.

Pánik funkció
Ha elveszted a tájékozódást vagy bajba kerülsz, a Pánik funkció automatikusan stabil repülésbe helyezi a helikoptert. A pánikfunkciót az adó egyik kapcsolója (pl. párosító gomb stb.) aktiválja.

Jellegzetes vezetőfülke-színezés
Nemcsak a megjelenésről, hanem a funkcionalitásról is gondoskodik a modell utasterének színezése, amelyet a narancssárga árnyalatok jellegzetes és jól látható kombinációjával festettek.

Vezérlő (SPMXAE1020) SMART telemetriával
A modell integrált SMART telemetriája értékes telemetriai visszajelzést biztosít a Spektrum Smart-kompatibilis adóinak.

Új fő fogaskerék
A robusztusabb fogaskerék- és hajtott fogaskerék-főhajtóművek nagyobb terhelést bírnak el és hosszabb élettartamúak a rotorlapátok ütközése esetén a balesetek során.

Digitális szervók fém fogaskerekekkel
A ciklikus vezérlésre Spektrum SH3050 digitális szervókat használnak. Fém fogaskerekekkel és golyóscsapággyal rendelkeznek a kimeneten. Az alumínium középső rész hőelvezetőként működik, elősegíti a motor hűtését, és ezért hosszabb élettartamot biztosít. A H3050 gyors reakciót és nagy teljesítményt kínál a nehéz terhelésekhez is.

Kollektív kormányzás akrobatikához
A kollektív mechanikát a fejlett műrepülő fordulók kezelésére tervezték. A Blade 230 S V2 RC helikopterrel a hátadon repülhetsz, és könnyedén teljesíthetsz kihívást jelentő fordulókat.

Spektrum™ AR6250MHXA vevőkészülék
A Blade 230 S Smart a Spektrum™ AR6250MHXA pilóta nélküli rendszerrel van felszerelve. A vevőelektronika fejlett adaptív repülésvezérlő algoritmusokat, Forward programozó adót, 6 tengelyes M.E.M.S. inerciális érzékelőt, nagy sebességű, alacsony késleltetésű működést és alumínium alsó lemezes burkolatot tartalmaz, amely elnyomja a rezgéseket.

  • Vevőkészülék Spektrum SPMAR6250MHX
  • Súly 339 g
  • Elem/Akku Doporučena LiPol 11,1V 850mAh 30C
  • Rotor átmérő 536 mm
  • Hossz 474 mm
  • Magasság 164 mm
  • Lapát hossz 235 mm
  • Farokrotor átmérő 82,5 mm
  • Fő motor Střídavý 3900 ot/min/V
  • Farok motor Střídavý 3600 ot/min/V
  • Adóegység Spektrum DXS
  • Rotor elrendezése Jednorotorový
  • Építókészlet típus RTF
  • Vezetési nehézség Začátečník a mírně pokročilý
  • Cyklika 120°CCPM

4 más termék ugyanabban a kategóriában: