Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

FLYFUN-60A-6S-V5

FLYFUN-60A-6S-V5 Nagyítás

PE_HW30214101

Új termék

 Hobbywing szabályzók középső sorozata a repülő modellekhez. Kapcsoló BEC állítható kimeneti feszültséggel 5.2 / 6.0 / 7.4V 5A állandó, 15A csúcs. Állandó áram 60A, csúcs áram 80A. Táplálás 3-6S. Súly 73,5g. Méretek 68,8x34,6x18mm.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

25 265,00 Ft‎ adóval

Programozható mikroprocesszoros szabályzók új generációja az érzékelők nélküli váltakozó motorokhoz („brushless, sensorless“) Li-pol/Li-ion/Li-Fe akkuról táplált nagy és óriás szabadidős és sport repülőgép modellekhez. Összehasonlítva a FLYFUN szabályozók korábbi generációkkal a programozási lehetőségeket számos funkciók bővítik., amelyek a Platinum csúcsminőségű szabályzók között bizonyultak. A szabályozó szerkezete figyelembe veszi az óriás modellek szükségeit - hosszútávu terhelhetőséget és ellenállási képességet, Erőteljes kapcsoló BEC tápstabilizátorral (választható kimeneti feszültséggel) van kiegészítve, amely biztosítja a vevő és szervo (normál valamint HV) táplálását a meghajtó akkumulátorról. A szabályzó egyszerű beállításához a speciális Hobbywing LED programozó box szolgál, amely külön megvásárolható. 

SZABÁLYZÓ FUNKCIÓI ÉS LEÍRÁSA

  • A szabályzó egy nagyteljesítményű 32 bites mikroprocesszorral ARM M4 van felszerelve egészen 72 MHz órajel frekvenciája; kompatibilis az AC motorok legtöbbével.
  • Alkalmas a 3-6S LiPo/Li-ion/LiFe akkumulátorokról táplálát repülőgépes váltakozó motorok túlnyomó többségéhez.
  • Speciális mikroprocesszoros teljesítménystabilizátor a nagyfokú interferencia mentesség érdekében és a kontroll elvesztésének kockázatát csökkentésére.
  • Optimalizált DEO vezérlési technológia (Driving Efficiency Optimization) jelentősen javítja a gázreakciót és a teljesítményfokozat vezérlésének hatékonyságát, csökkenti a szabályozó hőmérsékletét.
  • Erőteljes kapcsoló BEC tápstabilizátor beállítható 5,2, 6,0 vagy 7,4 V kimeneti feszültséggel. A BEC el van választva a többi áramköröktől.
  • A Normál/Lágy/Nagyon lágy indítási módok alkalmasak a normál légcsavaros repülőgépekhez valamint a fúvókás modellekhez
  • Egyszerű programozás és beállítások  a távadó vagy a Hobbywing LED programozó boksz által.
  • Speciális programozó kábel a szabályzó és a LED programozó box közötti csatlakoztatására, a felhasználó bármikor és bárhonnan programozhatja a vezérlőt.
  • Normál/Proporcionális/Tolató fékmód (különösen a tolató) hatékonyan rövidítheti a leszállás utáni megtett távolságot.
  • Számos védelmi funkciók: indítási védelem, szabályzó hővédelme, kondenzátor hővédelme, túlterhelés elleni védelem, túláramellátás elleni védelem, védelem a rendellenes tápellátás ellen vezérlőjelvesztés elleni védelem.
  • Gáztartomány kalibrálása az RC készletből áradó vezérlőjel tökéletes beállításához. 

Tipp: A szabályzó első bekapcsolásakor, először kalibrálja a gáztartományt az utasításoknak megfelelően. Csak ezután lehet a szabályzót használni és más paramétereket beállítani az adókészülékkel vagy a LED programozó kártyával.

Alkalmazás

Repülő, Helikopter

Típus

Váltakozó

Állandó áram [A]

60

Max. csúcs áram [A]

80

LiXX cella

3 - 6

BEC feszültség [V]

5.2 - 7.4

BEC áram [A]

8

Hossz [mm]

68.6

Szélesség [mm]

34.6

Magasság [mm]

18

Súly [g]

73.5

Szabályozás

Egyirányú

Fék

Igen

Érzékelő bemenet

Nem

Programozható

Igen

27 más termék ugyanabban a kategóriában: