Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

MAXIMA 9 vevő

MAXIMA 9 přijímač Nagyítás

PE_1HI27525

Új termék

Miniatűr kilenc-csatornás vevő 2.4GHz magas adatátviteli gyorsasággal és teljes hatótávolsággal. Súly 6,5 g, telemetria nélküli. Táplálás 3.7-9.0 V. CSAK az AURORA 9X-hez és a DIGITÁLIS SZERVOKHOZ.

További részletek

7 Tételek

Készleten

16 955,00 Ft‎ adóval

FIGYELEM! A MAXIMA vevő CSUPÁN az Aurora 9X adókkal kompatibilis, KIZÁRÓLAG digitális szervokkal lehetséges felhasználni.

Miniatűr kilenc-csatornás vevő 2.4GHz, műanyag dobozba helyezve szuper gyors egyirányú AFHSS rendszerrel Hitec telemetria nélkül, teljes hatótávval és fokozott tápfeszültség mértékkel (4-5 Ni-xx, 1-2s Li-polok). A jel vételre egy pár antenna szolgál. A vevő minden modell kategóriához használható; miniatűr méretének, alacsony súly és alacsony áramfelvétel,  azaz a nagyon könnyű beltéri repülő modellekhez, vagy kisméretű helikopterekhez.

Az Aurora 9X adók (és a jövőbeli Hitec adók) az adás üzemmódban használnak nagyobb ismétlési ráta vezérlő jelet (frame rate) 7 ms, amely igazán villámgyors kormányzási reakciót garantál. Ennek következtében a MAXIMA vevők CSUPÁN a digitális szervokkal dolgoznak, az analógok nemképesek működni a jelel, melynek ismétlési frekvenciája 7 ms.

Az AFHSS technológia magas zavarelleni védelmet és vészhelyzet kitérések beállítását (fail-safe) nyújt az adó meghibásodás vagy erős interferencia esetén.

A telemetria hiánya a vevő áramfelvétel csökkentését jelenti, az FM vevők szokásos szintre, így a MAXIM-ot biztonságosan lehet használni a modellekkel a nagyon alacsony kapacitású akkumulátorokkal.

A MAXIMA 9 2.4GHz vevő kontaktlapokkal van felszerelve a standard UNI csatlakozókhoz (=JR/Graupner, Hitec, Futaba).

A vevő szett tartalmaz:  MAXIMA 9 vevő, használati utasítás.

Moduláció/Kódolás

2.4GHz AFHSS

Csatorna mennyisség

9

Funkció

Fail-safe

Táplálás

4.8V,6V,7.2V,7.4V,3.6V

Áramfelvétel - szervo nélküli [mA]

30

Hossz [mm]

37

Szélesség [mm]

24.4

Magasság [mm]

14.6

Súly [g]

8.1

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

19 más termék ugyanabban a kategóriában: