Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Premium RC - Fluorescens bíborvörös 60 ml

Premium RC - Fluorescentní purpurová 60 ml Nagyítás

PE_VA62.036

Új termék

Vízzel hígítható nem mérgező és rendkívül sokoldalú kész festék, elkészített a közvetlen airbrush festékszóró modell festésére, minden felületre alkalmas.

További részletek

11 Tételek

Készleten

2 710,00 Ft‎ adóval

PREMIUM RC COLORS vízzel hígítható nem mérgező és rendkívül sokoldalú kész festékek, elkészített a közvetlen airbrush festékszóró modell festésére, minden felületre alkalmas.

A speciális összetétele, kiváló tapadást nyújt a fémekhez, üvegszálakhoz, polietilén és tiszta polikarbonáthoz (Lexanu), az RC autó és  versenypályás karosszériákhoz a kiváló eredményekkel a motorsport és a tuning alkalmazásánál.

A legjobb eredmény elérésére, a némelyek említett felületeket javasoljuk előfesteni szűrke poliuretán alapréteggel.

A PREMIUM RC COLORS festékek flexibilisek, nagyon tartósak és hosszútávon ellenálók az időjárás hatásainak, fakulás vagy ragyogás veszte nélkül.

Nagyon jó ellenálló képességgel az ütközés, karcolások, repedések ellen, valamint közvetlen hőhatásnak és időjárás hatásainak, fakulás vagy ragyogás veszte nélkül.

Modellező üzemanyag és a maradványai rezisztens - egészen 35% nitro-metán tartalommal.

Az RC PREMIUM színeknek kiváló folyóképességük van, tixotróp* és nagyon könnyen alkalmazhatók. A festéket közvetlenül 0,3 mm-es festékszórófejjel lehet alkalmazni. Fémesek bizonyos hígítást igényelhetnek és a kisebb fúvókához (0,2 mm-es vagy annál kisseb átmérőjű) szükséges lehet a hígító használata (Reducer, 62.066) -, bár a festékek vízoldhatók, de az optimális bevonatot tulajdonságai fennmaradására erősen ajánljuk az említett speciális hígítószert. A kompresszor javasolt üzemi nyomása 2-4 bar (30-60 psi).

A PREMIUM RC COLORS 20 fényes színeket, 23 csillogó fémes és fluoreszcens színeket és 9 csillogó transzparens színeket Candy Colors foglal össze.

Minden szín alkalmas a finom részletek, valamint a nagy felületek fedésérek; ecsettel, valamint festékszóróval alkalmazható.

A sorozatott 8 kiegészítő termék zárja, mint, pld. az átlátszó fedőfesték (Transparent Basecoat), hígító (Reducer), airbrush tisztító (Cleaner), fehér alapfesték (White Primer), matt (Matt Varnish), fényes (Gloss Varnish) és bársony lakkok (Satin Varnish) és szárítás késleltető (Drying Retarder). Amennyiben a valódi autókra használná, speciális védőrétegként átlátszó 2K poliuretán lakkot javasoljunk alkalmazni (spray-, vagy festékszóróval).

* (Tixotrópiának azt a jelenséget nevezzük, amikor egy anyag viszkozitása csökken nyíró igénybevétel, pl. keverés ideje alatt, de ha a keverést megszüntetjük (pihentetés) egy idő után kisebb, vagy nagyobb eltéréssel visszaáll a kiindulási viszkozitás. Ilyen viselkedést mutat pl. a keményítőcsiriz, a zselatinoldat, vagy a vizes homokpart a lábunk alatt.)


A PREMIUM RC COLORS festékeket Adam Dubák használja.

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: