Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Robitronic váltakozó motor Razer 3652 3000ford./V, szabályozó 50A

Robitronic střídavý motor Razer 3652 3000ot/V, regulátor 50A Nagyítás

AS_R01250

Új termék

Robitronic Razer 3652 3000rpm kefe nélküli motor és 50A vezérlő, könnyebb 1:10, közúti és 2WD modellekhez. 2-3S LiPo akkumulátorral vagy 6-9 cellás NiMH akkumulátorral működik. Széles körű beállítási lehetőség a SET gombon vagy a programozókártyán keresztül. 3,17 mm-es acéltengely.

További részletek

4 Tételek

Készleten

31 375,00 Ft‎ adóval

Elektronikus AC vezérlő Robitronic Razer 50A, Onroad és Offroad RC autókhoz 1:10 méretarányban. Tápegység 2-3S LiPo akkumulátorral vagy 6-9 cellás NiMH akkumulátorral. Vízálló* kivitel. Beépített radiátor ventilátorral. Széles körű beállítási lehetőség a SET gombon vagy a programozókártyán keresztül.

Robitronic Razer 3652 3000ot/V érzékelő nélküli kefe nélküli motor. Erőteljes 4 pólusú motor egyenletes futással, könnyebb 1:10-es, országúti és 2WD modellekhez. Alumínium ház a hőelvezetés érdekében. Golyóscsapágyak. 3,17 mm-es acéltengely. 4 mm-es motorcsatlakozók.

A vezérlő jellemzői
- Elektronikus vezérlő kefe nélküli, érzékelő nélküli motorokhoz
- Precíziós gázkar működtetése lineáris gyorsulással
- Integrált kapcsoló BEC - 6V, más alkatrészek táplálásához
- Állítható fékerősség és üresjárati fék a lánctalpas és expedíciós modellekhez
- Elektronikus védelem- az akkumulátor kisülés alatti védelme, hővédelem, jelvesztés elleni védelem
- Könnyen programozható a SET gombbal vagy a programozókártyával

* A vízálló specifikációkkal kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet.

Állítható vezérlő funkciók
A vezérlő könnyen kalibrálható és beállítható a vezérlőn található SET gomb segítségével. A beállítások a kézikönyvben található programozási fa segítségével történnek. A gyors és egyértelmű beállításhoz javasoljuk a programozókártyát - R01269.A programozókártya a ventilátorcsatlakozóba csatlakoztatható.

Csatlakozás
akkumulátor csatlakozó - Deans, motor csatlakozó - 4mm-es üregek.

Erőteljes hűtőborda
A legmodernebb Mosfet-tranzisztorokkal és kapcsolóüzemű BEC tápegységgel ellátott vezérlőt egy masszív alumínium hűtőborda hűti, jellegzetes lamellákkal. A passzív hűtőbordát egy erőteljes ventilátor egészíti ki, amely levegőt juttat be, biztosítva a biztonságos utazást minden körülmények között.

Vízálló* kapcsoló
A víz, a por és a szennyeződések eljutását a kapcsoló és a programozógomb érintkezőihez egy puha gumisapka akadályozza meg. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kapcsoló megfelelő működése miatt, még zord körülmények között történő vezetés után sem.

Tápkábelek
A vezérlő puha és rugalmas 14AWG tápkábelekkel van felszerelve, amelyek akár 45A maximális folyamatos terhelést is lehetővé tesznek. A könnyű és biztonságos kábelezés érdekében a vezérlő Deans-csatlakozóval van felszerelve.

Motoros határérték
2s Onroad: motor 3650er,> = 8T
2s Offroad: motor 3650er,> = 11T
3s Onroad: motor 3650er,> = 11T
3s Offroad: motor 3650er,> = 14T

Fém ház, acél tengely
A motor kiváló hőelvezetését a bordázott fémtest biztosítja. A hőtermelő állórész pontosan illeszkedik a fémhez és a házhoz, lehetővé téve a hő biztonságos elvezetését a motorból, ami fenntartja annak ideális üzemi hőmérsékletét.

A minimális rezgést és a kompromisszumok nélküli maximális teljesítményt a precíziós CNC megmunkálású acéltengely teszi lehetővé. Könnyű szétszerelés

E gyakorlatilag karbantartásmentes motorok hosszú élettartama érdekében rendkívül fontos a motor belsejének tisztán tartása, és mindenekelőtt a csapágyak jó állapotának biztosítása, és szükség esetén azok időben történő cseréje. A három csavar meglazítása után eltávolíthatja a fedelet, és ellenőrizheti a csapágyak és a motor állapotát.

Aranyozott csatlakozók
Az ellenállás és melegedés nélküli maximális áramátvitelt aranyozott 4 mm-es tűs csatlakozók teszik lehetővé. A csatlakozók a jobb láthatóság érdekében színkódoltak.

Motor jellemzői
- 4-pólusú motorkialakítás a sima működés és a gyors reakció érdekében
- Az alumínium motorház hatékonyan elvezeti a hőt az állórészből
- A golyóscsapágyak hosszú élettartamot biztosítanak
- Aranyozott csatlakozók
- Acéltengely

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: