Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

HiMOTO buggy Z-3 1:10 elektro RTR 2,4GHz piros szett

HiMOTO buggy Z-3 1:10 elektro RTR set 2,4GHz červená Nagyítás

PE_HMHI3101RC-R24

Új termék

1:10 méretarányú buggy modell, az első és a hátsó tengelyhajtással. A modell egy 2,4GHz-es RC készlettel rendelkezik, egy egyenáramú motorral, meghajtó akkumulátorral és hálózati töltővel.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

67 655,00 Ft‎ adóval

Elsősorban a kezdők és szabadidő-foglalkozási vezetők számara van szánva a buggy Z - 3. A modell klasszikus konstrukció kialakítással rendelkezik, 1:10 méretarányba, "540" nagyságú egyenáramú elektromotorral hajtott és 4WD kerékhajtással. A modell kialakítás alap anyaga az üvegszállal töltött műanyag. Lengéscsillapító tartók (agancsok) és a felső lemez, amely az alvázmerevítését képezi, lila eloxált dúralumíniumból készültek. Azonos feldolgozású a masszív motorhűtő, olaj lengéscsillapító fedelek és a szárnytartó kereszttámasza is. Az első és a hátsó tengelyek differenciálokkal és bolygókerekes hajtóművel vannak felszerelve. Kerékagyak és a differenciálok golyóscsapágyakkal vannak felszerelve. Felső karok és a hajtó rendszer összekötői hatszögökkel és bal-jobb menetes csavarral vannak kiegészítve, amely segítségével az alváz geometriájának módosítása és beállítása könnyedén elvégezhető. Az irányításhoz 2,4GHz–es sávban működő kétcsatornás pisztoly távirányítós RC készletet használunk.

A szett egy komplett összeállítatott modellt tartalmaz, amely 2,4Ghz – es kétcsatornás pisztoly távirányítós RC készlettel, az egyenáramú motorral, kétirányú szabályozóval és egy NiMh 7,2V/ 2000mAh akkumulátorral van ellátva.



  • 100% összeállított
  • Egyenáramú motor "540"
  • Felszerelt kétirányú szabályozó és RC készlet
  • Bolygókerekes differenciálok
  • Olaj lengéscsillapítók
  • Komplett golyóscsapágyas felszerelés
  • Állítható alváz geometria
  • Akkumulátor NiMh 7,2V/ 2000mAh készlet része


Hossz [mm]400
Szélesség [mm]250
Magasság [mm]160
Belmagasság [mm]26
Tengelytávolság [mm]275

20 más termék ugyanabban a kategóriában: