Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas - motor TRX 2.5R

Traxxas - motor TRX 2.5R Nagyítás

AS_TRA5207R

Új termék

Magasabb szintű 2,5 cm³ térfogatú belső égésű motor a Traxxas autókba. A TRX 2.5 R motort a TRX .15 motor utódjának lehet tekinteni. Az upgrade esetén (TRX .15-ről - TRX 2.5 R-re) egy átalakító készletre van szükség.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

67 830,00 Ft‎ adóval

Magasabb szintű 2,5 cm³ térfogatú belső égésű motor a Traxxas autókba. A TRX 2.5 R motort a TRX .15 motor utódjának lehet tekinteni. Az upgrade esetén (TRX .15-ről - TRX 2.5 R-re) egy átalakító készletre TRA4400 van szükség.

Az átalakító készlet tartalma: motorágy, U alakú kipufogó karima, kipufogócső és a hangtompító közötti szilikon összekötő, kompozit hangtompító, kar és tolórúd szett. A motor két típusú főtengellyel és két típusú hengerfej szelepfedél.

Főtengely típusok

  •          IPS - minden TRX 2.5 vagy TRX 2.5 R motorral felszerelt modellekbe használják. Ez a típus minden Traxxas autókba ajánlatos. A Multi Shaft tengellyel szembe sokkal jobb mechanikus tulajdonságokkal bír a nagy sebességeknél is.
  •          Multi Shaft – tengely, amelyet néhány régi Traxxas modellekben található, mint pld. Nitro Vee, anélkül, hogy cserélni kéne a motortartót stb.

 

A motorok berántó zsinóros indítóval vannak mellékelve, amelyet szükség esetén le lehet váltani az EZ-Start indító rendszerre, vagy zárt hátsó fedélre. Abban az esetben, ha a zárt hátsó szelepfedelest választja a motor az RC indító boksz segítségével startoló, azaz, lendkerék által.

Abban az esetben, ha eszt a motor választja szükséges közölni, milyen főtengelyt és indító rendszert igényel. 

18 más termék ugyanabban a kategóriában: