Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Bandit 1:10 RTR zöld, LED világítással

Traxxas Bandit 1:10 RTR zöld, LED világítással Nagyítás

AS_TRA24054-61-GRN

Új termék

A Traxxas Bandit egy fürge és gyors 2WD Buggy RC autómodell LED világítással. Egy Titan 550 motor hajtja, XL-5 vezérlővel, LiPo akkumulátor támogatással. TQ 2,4 GHz-es RC készlet. Tartalmazza a NIMG meghajtó akkumulátort és gyorstöltőt. Sebesség 50 km/h.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

113 610,00 Ft‎ adóval

Egy megfizethető árú, mégis fürge, gyors és igénytelen távirányítós RC autómodellt keres. A Traxxas Bandit biztosan az igazi. A Traxxas Bandit egy erős 2WD buggy vízálló elektronikával*, erős Titan 550 12T motorral és gyakorlatilag karbantartásmentes működéssel.

A fürge Traxxas Bandit RC modellautó egy erős buggy, amely akár 55 km/h sebességre is képes. A modell gyermekek számára is alkalmas, mivel a modell sebességét a felére korlátozhatja.

LED világítás
A modellt újonnan felszerelték elöl és hátul LED-világítással, amely éjjel-nappal lélegzetelállító vezetési élményt nyújt. Ez a világítás igazi gyöngyszemmé teszi a modelljét. A nagy fényerejű LED-ek nem csak látványosak, de erőteljes fényáradatot is biztosítanak. A megvilágítással jobban láthatóvá válik a modell pozíciója is.

Alváz
A Traxxas Bandit RC autó alváza nejlonból készült, amelyet üvegszállal töltöttek fel a nagyobb szilárdság érdekében. Az alváz egyszerre erős és könnyű a térvázas konstrukciónak köszönhetően.

Új kerekek
A modell új kerekeket tartalmaz Beadlock-gyűrű utánzattal. A gumiabroncsok a kerekekre vannak ragasztva, a kiváló minőségű gumikeverék nagyszerű tapadást biztosít minden felületen, a hátsó tengelyen terepmintázat az erőátvitelhez, az első tengelyen barázdált gumiabroncsok a kiváló kormányozhatósághoz.

Sebességváltó, állítható tárcsás tengelykapcsoló és bolygóműves differenciálmű
A sebességváltó, a tárcsás tengelykapcsoló és a bolygóműves differenciálmű egyetlen kompakt egységben található. A súrlódó tengelykapcsolós sebességváltó megbízhatóan továbbítja a motor teljesítményét a tengelyekre, míg a Magnum 272™ bolygóműves differenciálmű sebességváltó fogaskerekei edzett acélból készültek. Ez a rendszer teljesen minimális karbantartást igényel. Különböző fogszámú fogaskerekek és fogaskerekek állnak rendelkezésre, így finomhangolhatja a modelljét a sebességhez és a műszaki pályákhoz.

Súrlódó tengelykapcsoló
A Revo Spec Torque Control súrlódó tengelykapcsoló sima erőátvitelt biztosít és állítható. A megfelelően beállított csúszási sebesség védi a hajtásláncot, miközben nem csökkenti a modell gyorsulását.

Lengéscsillapítók
Az Ultra Shocks olajos lengéscsillapítók exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek, amely csökkenti a súrlódást, és kiválóan ellenáll az olajszivárgásnak. A lengéscsillapítás hatékonyságát a lengéscsillapító különböző viszkozitású szilikonolajjal való feltöltésével állíthatja be. A rugók előfeszítése befolyásolja a hasmagasságot.

Szervokormány
A szabványos méretű Traxxas Servo 2056 6.2kg.cm vízálló digitális szervó egyenáramú motorral és nejlon fogaskerekekkel 6,2 kg.cm nyomatékkal és 0,20 s/60°@ 6,0 V sebességgel rendelkezik. A szervódoboz a vízállóság érdekében tömítéssel van ellátva*.

Erőteljes Titan 12T motor
A modellautó egy módosított Titan 550 sorozatú 12T DC motorral van felszerelve. A motor 30%-kal nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos 540-es motorok. A motor hátsó részén lévő rotor egy légcsavart tartalmaz, amely levegőt fúj a motorba, és hatékonyan hűti azt.

Traxxas XL 5 elektronikus vezérlő
A vízálló* Traxxas XL-5 elektronikus vezérlő három vezetési móddal, a modern, nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatásával és egyszerű EZ-Set™ gombos kezeléssel rendelkezik. Az XL-5 vezérlő rendelkezik egy edzésmóddal, amely a teljes gázt 50%-ra korlátozza. Ez lehetővé teszi, hogy a kezdő vezetők vagy a gyermekek fokozatosan megismerkedjenek a modell jellemzőivel, és felkészüljenek az autó teljes teljesítményére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók és hihetetlenül alacsony belső ellenállás a vezérlő erősségei.

XL 5 vezérlő üzemmódok 
- Sport: Alapértelmezett üzemmód, előre, fékezés és hátramenet lehetséges
- Race: Előre és fékezés lehetséges; hátramenet nem áll rendelkezésre 
- Training: gyermekeknek vagy kezdő lovasoknak alkalmas üzemmód. Előrefelé 50%-os teljesítményhatárral lehetséges, fékezés és hátramenet ismét 50%-os teljesítményhatárral

Traxxas TQ RC készlet
A modellt a Traxxas TQ kétcsatornás arányos kormánykerék RC adó vezérli, amely a 2,4 GHz-es sávban működik - interferenciamentes működés. Az adó mindössze 4 AA elemmel működik.... Az adón van egy forgatógomb a kormánykerék-kormányzás trimmelésére (a modell egyenesen tartása érdekében, amikor a kormánykerék középső helyzetben van). Az akkumulátor töltöttségi szintjét az adóban egy LED jelzi. Az adó megfordítható a gáz- és kormánycsatornán (ha az adóval más modelleket is szeretne kormányozni).

Vevő TQ
A Traxxas TQ 2,4 GHz-es, háromcsatornás vevő biztosítja a biztonságos, megszakításmentes kormányzást. Egyszerű, egygombos párosítás. Állapotjelzés LED-en keresztül.

Gyorstöltő automatikus 12 V-os
A tartozék egy teljesen automatikus 12 V-os NiMH akkumulátor gyorstöltő autós csatlakozóval. A töltő 6-7 cellás NiMH akkumulátorok töltésére alkalmas, akár 4 A töltőáram mellett. A töltést a Delta Peak módszerrel fejezi be.

Opcionális tartozékként kapható 12 V-os tápegység autós aljzattal

A Traxxas Bandit 1:10 RC modellautó jellemzői:
- Újonnan felszerelt LED világítással - Új kerekek utánzat Beadlock gyűrűvel
- A képzési módnak köszönhetően a modell sebessége körülbelül a felére csökkenthető
- Ez az üzemmód alkalmas gyermekek számára.
- Vízálló* Traxxas 2056 szervó.
- Sebességváltó és differenciálmű edzett acél fogaskerekekkel
- A nagy teljesítményű Titan 12T 550 DC motor akár 55 km/h sebességet is biztosít a modellnek.
- Állítható tárcsás tengelykapcsoló
- Tartalmaz egy 2 csatornás Traxxas TQ 2,4 GHz-es RC készletet.
- Olajcsillapítók, ragasztott gumiabroncsok és kész festett karosszéria.
- Akár 55 km/h sebesség 7 cellás akkumulátorral.
- Tartalmazza a Traxxas 8,4 V 3000 mAh NiMH akkumulátorcsomagot új ID csatlakozóval és 12 V-os gyorstöltővel az autós aljzathoz.
- A modell készen áll a váltóáramú meghajtásra történő frissítésre
*A vízálló specifikációval kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a használati útmutatót. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket a blogon találja.

  • Súly 1306 g
  • Vezetés/Vezérlés Bellcrank
  • Sebesség Až 56 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 35 km/h
  • Típus Buggy
  • Hossz 413 mm
  • Magasság 178 mm
  • Adóegység TQ 2.4 GHz 2 kanálová
  • Szélesség 250 mm
  • Szabályzó XL-5 s podporou LiPo akumulátorů
  • Motor Titan 12T 550 12 závitový
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 286 mm
  • Hasmagasság 36 mm
  • Hajtás 2WD
  • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné Ultra Shocks
  • Differenciál Planetový
  • Prostor pro baterie ­166 mm x 47.5 mm x 28 mm
  • Alváz Kompozitový
  • Přední kola Chromovaný disk s pneumatikami Ribbed
  • Zadní kola Chromovaný disk s pneumatikami Alias
  • Doba jízdy 25 - 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh

20 más termék ugyanabban a kategóriában: