Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Losi Hammer Rey 1:10 4WD RTR zöld

Losi Hammer Rey 1:10 4WD RTR zelený Nagyítás

AS_LOS03030T2

Új termék

RC autómodell Losi Hammer Rey U4 1:10 méretarányban hivatalos licencel, egy autó minden terepre. Sziklás és homokos terepen is elboldogul. A Hammer Rey ideális minden olyan off-road rajongó számára, aki high-end RC élményt keres. AVC menetstabilizálás, AC meghajtás.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

291 655,00 Ft‎ adóval

A Losi® Hammer Rey® SMART egy szórakoztató terepjáró azok számára, akik szeretnek Rock Racer stílusban motorozni. A modellt hivatalosan a Casey Currie's U4 Racer licenceli. Egy Spektrum™ Firma 3150Kv kefe nélküli motor hajtja, Spektrum Firma® 130A BL vezérlővel, egy 6 csatornás DSMR AVC/telemetria vevővel és egy új DX3 adóval, amely Spektrum Smart visszajelzést biztosít, beleértve az akkumulátor pillanatnyi feszültségét. A hivatalosan engedélyezett Hammer Rey dizájn mellett KMC kerekeket, Nitto gumikat és egyéb részleteket is tartalmaz, mint például új lengéscsillapító tartályokat, tűzoltó készülékeket és új fényrámpákat. Szilárd hátsó tengellyel, független első felfüggesztéssel és olajos lengéscsillapítókkal rendelkezik, így mindenféle sziklás terepen végigszáguldhat. És teljes gázt adhat, amit csak az AVC® technológiával használhat. A Hammer Rey tökéletes minden olyan terepjáró versenyző számára, aki kiváló RC élményt keres az AVC elektronikus stabilizációs képességeivel és a háromállású végálláskapcsolóval. A Hammer Rey RC autóval a Losi tovább feszegeti a határokat a minőségi részletekkel, a teljesítménnyel és a hivatalosan licencelt termékekkel.

A Losi Hammer Rey U4 RC modellautó jellemzői:
- Hivatalos engedéllyel rendelkező Casey Currie's U4 Racer
- Hivatalosan engedélyezett KMC Machete kerekek és Nitto Trail Grappler M/T gumiabroncsok
- Spektrum AC meghajtó, SMART 130A vezérlő és Firma 3150Kv motor
- Spektrum™ DX3™ RC Kit
- Erősebb kormányrendszer
- Nagyobb hátsó tengelycsapágyak
- Független első felfüggesztés rögzített hátsó tengellyel
- Vízálló elektronika
- Motorágylemez lyukakkal a pontos beállításhoz
- LED-es fényrámpa és fényszórók
- Olajjal töltött lengéscsillapítók
- Spektrum™ S614S fém fogaskerék szervó
- Tömített fém sebességváltó és differenciálművek
- Hátulról behelyezhető akkumulátor
- Hosszabb tengelytáv Spektrum™ AVC® technológia

Hivatalos engedéllyel rendelkező Casey Currie's U4 Racer
A Hammer Rey U4 RC modellautó a Casey Currie's U4 Racer hivatalos licencével készül. Az igazi Hammer Rey autó hiteles mock-up részleteit tartalmazó modell egy hű másolat, amely 1:10 méretarányban készült.

Hivatalos licenccel ellátott kerekek és gumiabroncsok
A modell licencelt KMC Machete versenykerekekre és Nitto Trail Grappler M/T gumiabroncsokra épül, amelyek agresszív futófelületi mintázattal rendelkeznek, és bármilyen terepviszonyokkal megbirkóznak. A Hammer Rey tehát pontosan úgy néz ki, mint egy valódi gép.

Spektrum™ SMART 3150Kv kefe nélküli motor
A Hamer Rey egy Spektrum™ 3150Kv kefe nélküli motorral, Spektrum™ Smart 130A vezérlővel rendelkezik, és egy 6 csatornás AVC Spektrum™ SR6200A DSMR telemetria vevő vezérli, amely Spektrum™ Smart telemetriai adatokat továbbít, beleértve az akkumulátor pillanatnyi feszültségét is. Ez a nagy teljesítményű kombináció akár 3S LiPol akkumulátorokat is képes kezelni (külön megvásárolható), és lehetővé teszi, hogy több mint 60 mérföld/órás sebességgel száguldozzon a vidéken!

Spektrum™ DX3™ adóvevő
A készlethez tartozó Spektrum™ DX3™ adó olyan fejlett funkciókat kínál, mint az AVC® technológia az adó telemetriával, amely jelzi a Smart Drive akkumulátor kapacitásának állapotát. Kiváló hatótávolság, válasz és interferencia-ellenállás a Spektrum exkluzív DSMR technológiájával. A kormányzás és a gázadás végpontjainak beállítása, négy LED-fényerőszint beállítása a SMART akkumulátor szintjének jelzésére.

A modell makett részletei:
A Losi Hammer Rey U4 másodlagos lengéscsillapítókkal van felszerelve mű hűtőtartályokkal, tűzoltó készülékekkel, Magnaflow kipufogórendszerrel, felső LED fénysávval, alsó LED fénysávval, LED fényszórókkal, üzemanyagcellával, mű lengőkarral, féknyergekkel tárcsákkal, oldalsó tükrökkel és egyebekkel.

Feszesebb kormányrendszer
A kormányzás merevségének és pontosságának biztosítása, valamint a nagyobb biztonság érdekében módosították a kormányszervó tartóját és a fogaskerékkel ellátott szervószárat

Merevebb hátsó tengely
A Hammer Rey RC modell hátsó felfüggesztése lehetővé teszi, hogy a vezetés közbeni masszív bukkanókat és egyenetlenségeket olyan valósághűen nyelje el, mint egy teljes méretű U4-es terepjáró versenyautó. A hátsó tengelyház egy harmadik darabot tartalmaz, amely új, nagyobb átmérőjű fogaskerékcsapágyakkal, valamint egy erősebb felső hátsó vezérlőkar-tartóval rendelkezik a további tartósság érdekében

Független első felfüggesztés
A független első felfüggesztést gondosan megtervezték, így a Hammer Rey magabiztosan haladhat nehéz terepen is. A teljesen független felfüggesztés lehetővé teszi, hogy mindkét oldal megfelelően reagáljon, nagyobb kontrollt és pontosabb kormányzást és kezelhetőséget biztosítva.

Vízálló elektronika
A Hammer Rey RC modell vízálló elektronikai alkatrészekkel, például szervóval, vezérlővel és vevővel rendelkezik. A motor rendszeres ellenőrzése ajánlott, mivel a motor forgó alkatrészeket tartalmaz, amelyeket rendszeresen tisztítani és konzerválni kell. Azonban nagy tartóssággal és egyenletes teljesítménnyel jutalmazza Önt.

Motoros ágy pontos pozíciókkal
A motor egy alumínium motorcsapágyra van szerelve, amely egy sor megjelölt furattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fogaskerék hézagának könnyű beállítását a különböző méretű fogaskerekekhez.

LED fénysávok és fényszórók
A szórakozás nem ér véget a Hammer Rey-vel, még akkor sem, amikor a nap lemegy. A beépített fénysávok ragyogó LED-lámpái több mint elegendő megvilágítást biztosítanak az éjszakai motorozáshoz. Ráadásul a karosszériára szerelt LED-ek nagyon kis mértékben terhelik az akkumulátort, így akár éjszakába nyúlóan is motorozhatsz!

Olajjal állítható lengéscsillapítók
A hosszú lengéscsillapítók fantasztikusan elnyelik az energiát a nagy ütközések és ugrások során. A lengéscsillapító testek menetes beállítási hüvelyekkel rendelkeznek, így finomhangolhatja a tekercsrugók előfeszítési beállításait.

Spektrum™ S614S fém fogaskerék szervó
A Hammer Rey egy nagy nyomatékú S614S MG (acél) WP szervót épített be, 15kg.cm nyomatékkal és 23T milliamperrel.

Tömített fém sebességváltó differenciálművekkel
Az egysebességes sebességváltó, valamint az első és a középső differenciálmű időjárásálló, és úgy tervezték, hogy a nagy teljesítményű kefe nélküli motorral durva terepen is elbírja a használatot. Az M1 fogaskerekek tovább fokozzák a tartósságot. A három differenciálmű-opció lehetővé teszi, hogy a Hammer Rey-t úgy állítsd be, hogy bármilyen útviszonyok között használható legyen.

Akkumulátor-tároló az alváz hátulján
Az innovatív hátsó akkumulátor behelyezési funkció lehetővé teszi az akkumulátor gyors, egyszerű és a karosszéria eltávolításának kényelmetlensége nélkül történő cseréjét. Most egyszerűen csúsztassa be az akkumulátort a hátsó tengely alá a dobozba, és rögzítse a kilökődés ellen.

Hosszabb tengelytáv
A Rey platformon az eddigi leghosszabb tengelytávot alkalmazták a nagyobb stabilitás érdekében nagy sebességnél, ami az AVC elektronikus stabilizáló rendszer által végzett munkával kombinálva lehetővé teszi, hogy a gázpedált teljesen lenyomva lehessen tartani. Élvezd a Losi Hammer Rey U4 ragadozó terepjárót.

Teljes teljesítmény az AVC® technológiával
A vevőegység integrált AVC® (Active Vehicle Control®) kipörgésgátló rendszere a színfalak mögött dolgozik, másodpercenként több száz gáz- és kormánybeállítást végez, így a nagyobb motorteljesítmény tényleges sebességre és gyorsulásra változik, ahelyett, hogy csak a kerekeket pörgetné. A szabadalmaztatott AVC rendszer olyan magasabb szintű teljesítményt nyújt, amely egyszerűen nem található meg más gyártó autójában a Horizon Hobby-n kívül. A teljes méretű járművében található kipörgésgátlóhoz hasonlóan a rendszert menet közben is be- vagy kikapcsolhatja, és a vezetési körülményekhez igazíthatja a stabilitás szintjét. Minden RC autó képes gyorsan menni, és az AVC-vel gyorsabban mehetsz, miközben minden vezetési körülmények között optimális stabilitást biztosítasz

Hivatalos engedéllyel
Casey Currie amerikai autóversenyző a terepversenyzés sikeres és ismert alakja. Casey Currie és U4-es versenygépe többek között a független első felfüggesztés és a szilárd hátsó tengely miatt működött olyan jól a Rey platformon. Ezt a kombinációt használták az RC modellben is, és ez nagyszerű, a teljesítmény és a vezethetőség nem okoz csalódást.

  • Sebesség 64 km/hod
  • Típus Rock Racer
  • Hossz 672 mm
  • Magasság 282 mm
  • Szélesség 314 mm
  • Motor Spektrum Firma 4-P 3150Kv
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 437 mm
  • Hajtás 4WD
  • Alváz Hliníková deska 3mm, 6061-T6
  • Přední kola 142/41 mm, disk 55,6 mm
  • Zadní kola 142/41 mm, disk 55,6 mm

20 más termék ugyanabban a kategóriában: