Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas TRX-4 Sport 1:10 RTR kék

Traxxas TRX-4 Sport 1:10 RTR modrý Nagyítás

AS_TRA82024-4-BLU

Új termék

A Traaxxas Sport RC autó Traxxas portáltengelyekkel, Canyon® Trail kerekekkel és könnyű karosszériával rendelkezik, így ez egy könnyebb és erősebb autó TRX-4 alvázon. A Sport lökhárítóit, kerekeit és a karosszériáját úgy tervezték, hogy fokozzák az autó terepjáró-teljesítményét.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

198 395,00 Ft‎ adóval

A Traxxas Sport RC autó a Traxxas portáltengelyek páratlan hasmagasságát és menetdinamikáját a Canyon® Trail gumiabroncsokkal és könnyű karosszériával kombinálja egy elegáns, könnyebb és erősebb autóban a TRX-4 alvázon. Az egyedi Sport lökhárítókat, kerekeket és karosszériát úgy tervezték, hogy fokozzák az autó off-road teljesítményét. A TRX-4 Sport képességei és teljesítménye új szintre emeli a szabadtéri kalandokat.

TRX-4 alváz
Az alváz két acélszekcióból épül fel, amelyek bőséges alvázmerevséget biztosítanak. Az elöl elhelyezett motornak köszönhetően elegendő első kerékterhelés biztosított, így a modell könnyedén megbirkózik a meredek emelkedőkkel is. Az akkumulátor az alváz tengelyében helyezkedik el, így a modell pontosan kiegyensúlyozott, és vezetés közben nem billen meg.

Tengelyek
A TRX-4 alváz portáltengelyeket használ, tengelyváltóval. A tengelyes váltó növeli a hasmagasságot, csökkenti a váltó és a kardántengelyek igénybevételét és tovább csökkenti a torziós erőket - a modell kevésbé dől el.

Sebváltó
A TRX-4 egysebességes sebességváltóval van felszerelve, amely nagy nyomaték mellett lenyűgöző teljesítményt biztosít. A váltó áttételezése megegyezik a TRX-4 kétfokozatú sebességváltóval rendelkező TRX-4 második fokozatával. A kompakt sebességváltó dupla súrlódó tengelykapcsolót tartalmaz, amely fokozott védelmet nyújt a hajtásláncnak.

Differenciálok
A tartósan tömített differenciálművek ennél a könnyű modellnél mindig a maximális teljesítményt adják át minden kerékre csúszás nélkül, így a legnehezebb terepen is könnyedén átjuthat.

GTS olajos lengéscsillapítók
Négy, olajjal töltött GTS lengéscsillapító biztosítja a sima csillapítást és a tökéletes menettulajdonságokat. Az alumínium lengéscsillapító-testek anyával vannak ellátva a rugó előfeszítésének beállításához. A speciális tömítő X-gyűrűk maximális tömítettséget biztosítanak a dugattyúrúd körül.

Kormányszervó
A modell kormányzását egy Traxxas 2075X nagy nyomatékú digitális szervó biztosítja, 9 kg.cm nyomatékkal. A szervó két golyóscsapággyal van felszerelve egy ezres tengelyen és fém fogaskerekekkel a maximális tartósság érdekében. Vízálló* kialakítás.

Titan 21T motor
A modellt egy Titan 21T 550 DC motor hajtja. A motor alacsony fordulatszámtól kezdve egyenletes működést biztosít. A jobb hűtés érdekében a motorba egy légcsavar van beépítve, amely a levegőt a rotorhoz szívja.

Egyenáramú szabályozó
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A vezérlőt úgy tervezték, hogy 2 cellás vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral lehessen táplálni. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorokkal is működtethető. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gomb segítségével lehetséges. A vezérlő állapotának LED-es a jelzése. LVD védelem a LiPo akkumulátor alulterhelésével szemben. Hővédelem. Vízálló* kialakítás.

A Traxxas XL-5 HV szabályzó 5 vezetési módot támogat:
1. Sport: Előre, fék és hátramenet.
2. Verseny: Előre és fék. A Tolatás és a Sebesség és a Nyomon követés és tolatás nem áll rendelkezésre.
3. Edzés: Előre 50%-os teljesítményre, fék 100%-ra és hátrafelé 50%-ra korlátozva. Ez az üzemmód gyermekek számára alkalmas.
4. Trail: Előre, fék, hátramenet. A vezérlés a semleges közelében nagyon finom.
5. Kúszás: Előre, fék üres állásban és egyenes hátramenetben.

TQ vevő
A Traxxas TQ 2,4 GHz-es, háromcsatornás vevő biztosítja a biztonságos, megszakításmentes kormányzást. Egyszerű, egygombos párosítás. Állapotjelzés LED-en keresztül.

Traxxas TQ RC készlet
A modellt a Traxxas TQ kétcsatornás arányos kormánykerék RC adó vezérli, amely a 2,4 GHz-es sávban működik - interferenciamentes működés. Az adó mindössze 4db AA elemmel működik.

Az adón van egy forgatógomb a kormánykerék-kormányzás trimmelésére (a modell egyenesen tartása érdekében, amikor a kormánykerék középső helyzetben van). Az akkumulátor töltöttségi szintjét az adóban egy LED jelzi. Az adó megfordítható a gáz- és kormánycsatornán (ha az adóval más modelleket is szeretne kormányozni).

Jellemzők:
- Könnyű, mozgékony és azonnal használható
- Portáltengelyek sebességváltóval
- Piros differenciálműfedelek
- Erőteljes Traxxas Titan 21T Egyenáramú motor
- Traxxas XL-5 HV DC DC elektronikus vezérlő speciális Trial és Crawl üzemmóddal és gyerek üzemmóddal. A vezérlő támogatja a LiPo és NiMH akkumulátorokat
- Nagy hasmagasság - 80 mm
- Állandóan zárt differenciálművek
- Egysebességes sebességváltó dupla súrlódó tengelykapcsolóval
- 45°-os első kerékkormányzás mindkét oldalra
- Optimalizált geometria a bump-steer hatás csökkentése érdekében (a kerekek kifutásának változása a hasmagasság függvényében)
- Kiváló tapadást biztosító gumiabroncsok
- Hosszú menetidő - akár 2 óra 11,1 V 5000 mA LiPo akkumulátorral

* A vízálló specifikációkat lásd a felhasználói kézikönyvben. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket bátran kérdezze az ügyfélszolgálatunktól. 

  • Súly 2,63 Kg
  • Akkumulátor Doporučen LiPo 2S-3S, NiMH 7 čl.
  • Elem/Akku Doporučen LiPo 2S-3S, NiMH 7 čl.
  • Sebesség Až 15 km/h
  • Típus Expediční
  • Hossz 557 mm
  • Magasság 241 mm
  • Adóegység 2-kanálový TQ
  • Szélesség 249 mm
  • Szabályzó XL5-HV
  • Motor Titan 21T
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 312 mm
  • Hasmagasság 80 mm
  • Hajtás 4WD
  • Lengéscsillapítók Traxxas GTS
  • Lemezek/felnik 1.9 x 1.02 inch (49 x 26 mm)
  • Szervó Traxxas 2075X s kovovými převody
  • Hajtás típús Elektro stejnosměrný
  • Prostor pro baterie 158 x 47 x 23/26 mm
  • Alváz Kovové
  • Doba jízdy 60 - 120 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh

30 más termék ugyanabban a kategóriában: