Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas TRX-4 Ford Bronco 2021 TQi 1:10 RTR narancssárga

Traxxas TRX-4 Ford Bronco 2021 TQi 1:10 RTR oranžový Nagyítás

AS_TRA92076-4-ORNG

Új termék

Újdonság 2021-ben - a Traxxas Ford Bronco 2021 expedíciós RC autómodell. Kapcsok nélküli karosszéria részletes kialakítással és átlátszó ablakokkal. TRX-4 alváz, távirányítású 2 sebességes sebességváltó és differenciálzárak.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

264 520,00 Ft‎ adóval

Egy amerikai legenda új, modern köntösben tér vissza. 25 év után a Ford Bronco visszatért a márka legerősebb terepjáró modelljeként és Amerika egyik legkeresettebb SUV-jaként. A Traxxas ennek az ikonnak a szellemét ültette át távirányítós autójába. A 2021-es Ford Bronco teljesen új, licencelt karosszériája a jól bevált TRX-4 alvázra kerül. A karosszéria mostantól klipsz nélküli. A részletesen kidolgozott karosszéria gyönyörű íveit, az átlátszó ablakokkal, a behajtható tükrökkel, az ablaktörlőkkel, a kilincsekkel és a pótkerékkel már nem zavarják a kapcsos oszlopok. A karosszéria készen áll az eredeti Pro Scale világítás felszerelésére is (külön megvásárolható), az igazi autóval megegyező funkciókkal (működő irányjelzők, féklámpák, tolatólámpák, különböző intenzitású fényszórók, hátsó lámpák).

A TRX-4 futóművét is továbbfejlesztették, új, a karosszéria csőrébe pattintható sárvédőkkel. A karosszéria eltávolítása és felszerelése az akkumulátor cseréjéhez mostantól gyerekjáték és másodpercek kérdése. Ha még a portáltengelyekkel, távirányítású differenciálzárakkal és kétfokozatú sebességváltóval ellátott TRX-4 alváz felülmúlhatatlan off-road tulajdonságai sem elégségesek, akkor a modellt felszerelheti egy működő Traxxas csörlővel (külön megvásárolható). A 2021-es Ford Bronco az első modell, amelynek új lökhárítója teljesen készen áll a csörlő felszerelésére.

A Tunigna alkatrészek széles választéka és az idővel történő frissítés lehetősége teszi a TRX-4-et a világ legjobb expedíciós modelljévé.

TRX-4 alváz
A TRX-4 alváza két acélprofilból épül fel, amelyek megfelelő merevséget biztosítanak az alváznak. A bevált első motorelhelyezésnek köszönhetően az első kerekek megfelelő terhelése biztosított. Az akkumulátor az alváz tengelyében helyezkedik el, így a modell pontosan kiegyensúlyozott, és vezetés közben nem billen meg. Az alvázat a legapróbb részletekig átgondolták, beleértve a kábelvezetést és az opcionális tartozékok rögzítőfuratait.

Tengelyek tengelyváltóval
A TRX-4 alváz portáltengelyeket használ tengelyhajtással. A tengelyáttétel növeli a hasmagasságot, csökkenti a differenciálművekre, a sebességváltóra és a hajtótengelyekre ható igénybevételt, és tovább csökkenti a torziós erőket - a modell kevésbé dől el.

Az első kerék kormányzását a Traxxas 2075X szervó biztosítja fém fogaskerekekkel. Az új alváznak köszönhetően a modell nagyszerű megközelítési szöget ér el.

Kétfokozatú sebességváltó
A modell kétfokozatú sebességváltóval van felszerelve. A sebességváltást egy piros billenőkapcsoló vezérli az adón. Ez a megoldás a TRX-4-et egy nagyon sokoldalú modellé teszi, amely lassan vagy gyorsan haladhat - ahogy Önnek szüksége van rá.

Zárható differenciálművek
A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli. A szervók által kifejtett erőt bovdenek közvetítik a differenciálművekre. A zárakat egy háromállású kapcsoló vezérli a jeladón, és a következő kombinációkat biztosítják:
- Mindkét differenciálmű nyitva van.
- Csak az első differenciálmű van zárva
- Mindkét differenciálmű zárt

GTS olajos lengéscsillapítók
Négy olajjal töltött GTS lengéscsillapító biztosítja a sima csillapítást és a tökéletes menettulajdonságokat. Az alumínium lengéscsillapító testek anyával vannak ellátva a rugó előfeszítésének beállításához. A speciális tömítő X-gyűrűk maximális tömítettséget biztosítanak a dugattyúrúd körül.

Wildtrack kerekek
A Canyon Trail 1,9" extra lágy S1 keverékű gumiabroncsok az eredeti Wildtrack kerekek másolatára vannak ragasztva. A keréktartó 12 mm. Az RC modellautó egy teljesen működőképes pótkerékkel is fel van szerelve.

Kapcsok nélküli karosszéria A karosszéria rögzítésének új rendszere a kerékjárati ívekben lévő csőrökkel gyors, egyszerű és a karosszéria megjelenését nem zavarják a kapcsok. A test eltávolítása egyszerűen a csőr összenyomásával és a test felhúzásával történik. A karosszéria felhelyezése még egyszerűbb, csak rá kell csúsztatni az alvázra.

Szervokormány
A modellt egy Traxxas 2075X nagy nyomatékú digitális szervó vezérli, 9 kg.cm nyomatékkal. A szervó két golyóscsapággyal van felszerelve egy ezres tengelyen és fém fogaskerekekkel a maximális tartósság érdekében. Vízálló* kialakítás.

Sebességváltó és differenciálmű szervók
A modell összesen három vízálló* 2065 mikroszervóval van felszerelve, amelyek nyomatéka 2,5 kg.cm. Két szervó vezérli egymástól függetlenül az első és a hátsó differenciálzárat. A harmadik szervó ezután a kétfokozatú sebességváltó váltását vezérli.

Titan 21T motor
A modellt egy Titan 21T 550 DC motor hajtja. A motor alacsony fordulatszámtól kezdve egyenletes működést biztosít. A jobb hűtés érdekében a motorba egy légcsavar van beépítve, amely a levegőt a rotorhoz szívja.

DC vezérlő
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A vezérlőt úgy tervezték, hogy 2 cellás vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral lehessen táplálni. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorokkal is működtethető. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gomb segítségével. A vezérlő állapotának LED-es jelzése. LVD védelem a LiPo akkumulátor alulterhelésével szemben. Hővédelem. Vízálló* kialakítás…. A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:
Sport: Előre, fék és hátramenet.
Verseny: Előre és fék. A fordított irány nem áll rendelkezésre.
Edzés: Előre 50%-os teljesítményre, fék 100%-ra és hátrafelé 50%-ra korlátozva. Ez az üzemmód gyermekek számára alkalmas
Trail: Előre, fék, hátramenet. A vezérlés a semleges közelében nagyon finom.
Crawl: Előre, fék üres állásban és egyenes hátramenetben.

Négycsatornás RC készlet Traxxas TQi Bluetooth-szal
A pontos és megbízható kormányzás mellett a négycsatornás jeladó egy Bluetooth-modul (külön megvásárolható) befogadására alkalmas nyílással is fel van szerelve. A Bluetooth-modul lehetővé teszi, hogy RC-modelljét csatlakoztassa az egyértelmű Traxxas Link grafikus alkalmazáshoz, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen elérhető a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző látványvilággal és abszolút precíz beállításokkal biztosítja a Traxxas RC-modellje működésének és hangolásának teljes ellenőrzését. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre egyes pályák vagy felhasználók, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, a Traxxas által alapfelszereltségnek számító briliáns grafikával.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket lásd a "Tartozékok - Telemetria" szakaszban. A telemetria telepítésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Telemetria - modell dőlésszöge
Egy vezeték nélküli Bluetooth-modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével a modell dőlésszögét a telefonon keresztül lehet nyomon követni. A további telemetria (akkumulátorfeszültség, fordulatszám, hőmérséklet) megtekintéséhez telemetriai érzékelők telepítése szükséges.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 csat. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás nyomógombbal. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismeréséhez.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására.

Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is tartalmazhat.

A Traxxas Ford Bronco 2021 RC autómodell jellemzői:
- A modell teljesen összeszerelve és vezetésre készen áll.
- Engedéllyel rendelkező részletes karosszéria
- Hosszabb tengelytáv - 324 mm
- Távirányítású differenciálzárak
- Távirányítású kétfokozatú sebességváltó
- Portáltengelyek sebességváltóval
- Erőteljes Traxxas Titan 21T DC motor
- Traxxas XL-5 HV DC DC elektronikus vezérlő speciális üzemmódokkal
- 45°-os első kerékkormányzás mindkét oldalra
- Optimalizált geometria a bump-steer hatás csökkentése érdekében (a kerekek kifutásának változása a hasmagasság függvényében)
- Kiváló tapadást biztosító gumiabroncsok
- Hosszú menetidő - akár 2 óra 11,1 V 5000 mA LiPo

  • Súly 2.91 kg
  • Sebesség Až 15 km/h (na druhý stupěň)
  • Típus Expediční
  • Hossz 584 mm
  • Magasság 239 mm
  • Adóegység Traxxas TQi
  • Szélesség 249 mm
  • Szabályzó XL-5 HV
  • Motor Titan 21T Revers
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 324 mm
  • Hasmagasság 80 mm
  • Hajtás 4WD
  • Lengéscsillapítók Traxxas GTS Shocks
  • Lemezek/felnik Wildtrack Bronco
  • Szervo vezérlés Traxxas 2075X s kovovými převody
  • Prostor pro baterie 158 x 47 x 23/26mm
  • Alváz Kovové
  • Doba jízdy 60 - 120 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: