Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer 1:10 RTR fekete

Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer 1:10 RTR černý Nagyítás

AS_TRA82076-4-BLK

Új termék

Expedíciós Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer RC modell. Licenszelt Chevrolet K5 Blazer karosszéria, részletes - krómozott első hűtőrács, lökhárítók, tükrök, oldalsó korlátok, ablaktörlők, tiszta üveg, eredeti kerekek. Kiváló TRX-4 alváz portáltengelyekkel, távirányítású sebességváltóval és differenciálzárral.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

288 260,00 Ft‎ adóval

A Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer 1:10 egy RC autómodell licencelt karosszériával. A karosszéria olyan autentikus tartozékokkal van felszerelve, mint a krómozott lökhárítók, tükrök, ablaktörlők, kilincsek és oldalsó korlátok. Az első hűtőrács részletesen kidolgozott, beleértve a fényszórókat is, amelyek már csak az opcionális LED-világításra várnak. Az átlátszó üveg egyedi megjelenést kölcsönöz a modellnek, mint az eredetinél. Végül, de nem utolsósorban a modellt az eredeti dizájnú krómozott gumiabroncsok teszik teljessé.

A modell az eredetin alapul, csak rövidebb tengelytávval. A Traxxas a legendás TRX-4 terepjáró alvázát használta 312 mm-es tengelytávval. Ez az alváz rendkívül stabil és a portáltengelyeknek köszönhetően kiváló hasmagassággal rendelkezik. A távirányítású kétfokozatú sebességváltónak és a távirányítású differenciálzáraknak köszönhetően az RC modell minden akadályt leküzd.

TRX-4 alváz
A TRX-4 váza két acélszekcióból épül fel, amelyek bőséges vázmerevséget biztosítanak. A motor bevált elülső elhelyezésének köszönhetően az első kerekek megfelelő terhelése biztosított. Az akkumulátor az alváz tengelyében helyezkedik el, így a modell pontosan kiegyensúlyozott és vezetés közben nem billen meg. Az alvázat a legapróbb részletekig átgondolták, beleértve a kábelvezetést és az opcionális tartozékok rögzítőfuratait. A tengelytáv 324 mm-re növelhető tuningkészletekkel.

Tengelyek tengelyváltóval
A TRX-4 alváz portáltengelyeket használ tengelyváltóval. A tengelyváltó növeli a hasmagasságot, csökkenti a differenciálművekre, a sebességváltóra és a hajtótengelyekre ható igénybevételt, és tovább csökkenti a torziós erőket - a modell kevésbé billen.

Az első kerék kormányzását a Traxxas 2075X szervó biztosítja, méghozzá fém fogaskerekekkel. Az új alváznak köszönhetően a modell kiváló megközelítési szöget ér el.

Kétfokozatú sebességváltó
A modell kétfokozatú sebességváltóval van felszerelve. A sebességváltást egy piros billenőkapcsoló vezérli az adón. Ez a megoldás a TRX-4-et egy nagyon sokoldalú modellé teszi, amely lassan vagy gyorsan haladhat - ahogy Önnek szüksége van rá.

Zárható differenciálművek
A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli. A szervók teljesítménye a bovdeneken keresztül jut el a differenciálművekhez. A zárakat egy háromállású kapcsoló vezérli a jeladóban, és a következő kombinációkat biztosítják:
- Mindkét differenciálmű nyitva van.
- Csak az első differenciálmű van zárva
- Mindkét differenciálmű zárva

GTS olajos lengéscsillapítók
Négy olajjal töltött GTS lengéscsillapító biztosítja a sima csillapítást és a tökéletes menettulajdonságokat. Az alumínium lengéscsillapító testek anyával vannak ellátva a rugó előfeszítésének beállításához. A speciális tömítő X-gyűrűk maximális tömítettséget biztosítanak a dugattyúrúd körül.

Részletes karosszéria, autentikus kerekek
A modell részletes karosszériával van felszerelve. Autentikus krómozott első hűtőrácsra, integrált rendszámtáblával ellátott lökhárítókra, tükrökre, oldalsó szoknyákra, díszlécekre és ablaktörlőkre számíthat. Az összes elem az 1979-es Chevrolet eredeti megjelenését formálja. Egy másik megkülönböztető jegye az átlátszó üveg, amely mélységet kölcsönöz a testnek.

A TRX-4 Chevrolet K5 Blazer Chevrolet K5 Blazer az eredeti 1,9 colos krómozott kerekekkel veszi fel a harcot a terepen. A kerekek 12 mm-es hatszögletű szegecsekre vannak szerelve, és anyával vannak rögzítve. A Canyon Trail gumiabroncsok habbetétekkel és agresszív futófelülettel maximális tapadást biztosítanak.

Szervokormány
A modellt egy Traxxas 2075X nagy nyomatékú digitális szervó vezérli, 9 kg.cm nyomatékkal. A szervó két golyóscsapággyal rendelkezik egy 1000 lóerős tengelyen, és fém fogaskerekek biztosítják a maximális tartósságot. Vízálló* kialakítás.

Sebességváltó és differenciálmű szervók
A modell összesen három vízálló* 2065 mikro szervóval van felszerelve, amelyek nyomatéka 2,5 kg.cm. Két szervó vezérli egymástól függetlenül az első és a hátsó differenciálzárat. A harmadik szervó ezután a kétfokozatú sebességváltó váltását végzi.

Titan 21T motor
A modellt egy Titan 21T 550 DC motor hajtja. A motor alacsony fordulatszámtól kezdve egyenletes működést biztosít. A jobb hűtés érdekében a motorba egy légcsavar van beépítve, amely a levegőt a rotorhoz szívja.

Egyenáramú vezérlő
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A vezérlőt úgy tervezték, hogy 2 cellás vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral lehessen táplálni. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorokkal is működtethető. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gomb segítségével. A vezérlő állapotának LED-es jelzése. LVD védelem a LiPo akkumulátor alulterhelésével szemben. Hővédelem. Vízálló* kialakítás.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:

1. Sport: Előre, fék és hátramenet.
2. Race: Előre és fék. A fordított irány nem áll rendelkezésre.
3. Training: Előre 50%-os teljesítményre, fék 100%-ra és hátrafelé 50%-ra korlátozva. Ez az üzemmód gyermekek számára alkalmas
4. Trail: Előre, fék, hátramenet. A vezérlés a semleges közelében nagyon finom.
5. Crawl: Előre, fék üres állásban és egyenes hátramenetben.

Négycsatornás RC készlet Traxxas TQi Bluetooth-szal
A pontos és megbízható kormányzás mellett a négycsatornás jeladó egy Bluetooth-modul (külön megvásárolható) befogadására alkalmas nyílással is fel van szerelve. A Bluetooth-modul lehetővé teszi, hogy RC-modelljét csatlakoztassa az egyértelmű Traxxas Link grafikus alkalmazáshoz, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző látványvilággal és abszolút precíz beállításokkal teljes körű ellenőrzést biztosít Traxxas RC modellje működése és tuningja felett. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre egyes pályák vagy felhasználók, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, a Traxxas által alapfelszereltségnek számító briliáns grafikával.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket lásd a "Tartozékok - Telemetria" szakaszban. A telemetria telepítésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Telemetria - modell dőlésszög
Egy vezeték nélküli Bluetooth-modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével a modell dőlésszögét a telefonon keresztül lehet nyomon követni. A további telemetria (akkumulátorfeszültség, fordulatszám, hőmérséklet) megtekintéséhez telemetriai érzékelők telepítése szükséges.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 kan. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás nyomógombbal. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismeréséhez.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására…. Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is tartalmazhat.

A Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer RC autómodell jellemzői:

- A modell teljesen összeszerelt és vezetésre kész
- Licensszel rendelkező részletes karosszéria
- Krómozott kiegészítők és kerekek
- Távirányítású differenciálzárak
- Távirányítású kétfokozatú sebességváltó
- Portáltengelyek sebességváltóval
- Erőteljes Traxxas Titan 21T DC motor
- Traxxas XL-5 HV DC DC elektronikus vezérlő speciális üzemmódokkal
- 45°-os első kerékkormányzás mindkét oldalra
- Optimalizált geometria a bump-steer hatás csökkentése érdekében (a kerék kifutásának változása a hasmagasság függvényében)
- Kiváló tapadást biztosító gumiabroncsok
- Hosszú menetidő - akár 2 óra 11,1 V 5000 mA LiPo akkumulátorral

* A vízálló specifikációkkal kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet.

  • Súly 2.84 kg
  • Sebesség Až 15 km/h (na druhý stupěň)
  • Típus Expediční
  • Hossz 524 mm
  • Magasság 255 mm
  • Adóegység Traxxas TQi
  • Szélesség 249 mm
  • Szabályzó XL-5 HV
  • Motor Titan 21T
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 312 mm
  • Hasmagasság 80 mm
  • Hajtás 4WD
  • Lengéscsillapítók Traxxas GTS Shocks
  • Kerekek Canyon Trail 1.9 inch
  • Prostor pro baterie 158 x 47 x 23/26mm
  • Alváz Kovové
  • Doba jízdy 60 - 120 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh

30 más termék ugyanabban a kategóriában: