Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Axial Capra 1.9 4WS 1:10 RTR fekete

Axial Capra 1.9 4WS 1:10 RTR černá Nagyítás

AS_AXI03022BT2

Új termék

A kéttengelyes kormányzással és 4WS összkerékhajtással rendelkező Capra 1.9 4WS 1:10 Unlimited Trail Buggy RC modellje. Tapasztalja meg az igazi sziklamászás élményét a Caprával. A nagy áttételezésnek köszönhetően hihetetlen erővel rendelkezik, a portáltengelyeknek köszönhetően pedig kivételes a hasmagasságga.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

278 085,00 Ft‎ adóval

Az Axial Capra 1.9 Unlimited Trail Buggy-t sziklás terepre és versenyszerű mászásra tervezték. A modell teljesen összeszerelt és vezetésre kész. A vezérléshez egy Spektrum DX3 3 csatornás RC-készletet tartalmaz 2,4 GHz-es sávban. A modell főbb jellemzői közé tartozik a nagy hasmagasságú, portáltengelyes, kormányozható első és hátsó tengelyek a maximális manőverezhetőség érdekében. A mellékelt Spektrum™ DX3™ adó harmadik csatornagombjával öt pozícióban vezérelheti a hátsó tengelyt. Élethű csővázas kialakítás, teljes fém fogaskerekek és golyóscsapágyak, 4 pontos tengelyfelfüggesztés és portáltengelyek. Licencelt kerekek Raceline keréktárcsákkal és Nitto Trail Grappler 1.9 M/T gumiabroncsokkal.

A sziklamászáshoz szükséges teljesítményt egy 540-es egyenáramú motor biztosítja, amelynek 35 fordulatos armatúrája megfelelő áttételezéssel 37:1 teljes áttételhez van kapcsolva. A tengelyek 4 pontos felfüggesztéssel rendelkeznek, hosszú rugóútú alumínium lengéscsillapítókkal vannak felfüggesztve, és CVD tengelyek vezetnek a központi sebességváltóból a tengelyekhez.

A Capra™ 1.9 4WS Unlimited Trail Buggy csőváza nagyon valósághű Rock Crawler Buggy kinézettel rendelkezik, és a maximális felfüggesztés és gumiabroncs tapadás szempontjából optimalizált. A Currie F9 portáltengelyek akár 45°-os kormánytávolsággal rendelkeznek. Mindkét tengely fém fogaskerekekkel rendelkezik, amelyek zökkenőmentes működést biztosítanak a hatékony és tartós hajtáslánc érdekében. Minden láncszem és felfüggesztőcsap rozsdamentes acélból készül, és pontos és tartós felfüggesztési pontokkal rendelkezik.

A mellékelt Spektrum™ DX3™ adó exkluzív DSMR® technológiával rendelkezik a kiváló hatótávolság, a gyors válasz és az interferenciamentesség érdekében. Teljes mértékben kompatibilis a Spektrum™ Firma™ 2-in-1 40A Smart Receiver Controller által biztosított Smart telemetria lehetőségekkel is. A Spektrum™ Smart LiPol akkumulátor használatával a modell akkumulátorának kapacitását az adó LED-feszültségjelzőjének LED-es kijelzőjén vezetés közben is ellenőrizheti. Az elektronika védve van a víz és a por ellen. Opcionálisan beállíthatja a Dig (hátsó tengelyzár) funkciót, amely gyárilag ki van kapcsolva (a DIG használatához az adót egy 4 csatornás adóra kell cserélni, és egy mikroszerverrel kell kiegészíteni az autót).

A Capra™ 1.9 4WS Unlimited Trail Buggyra nagyobb, engedélyezett Nitto Trail Grappler M/T gumiabroncsokat szereltek, amelyek növelik a hasmagasságot, miközben szélesebb lábnyomot kínálnak a nagyobb tapadás érdekében. A gumiabroncsok licencelt Raceline keréktárcsákra vannak szerelve, 3 darabos Beadlock rögzítési rendszerrel az egyszerű, ragasztómentes kerékcseréhez.

Az Axial Capra 1.9 4WS 1:10 Unlimited Trail Buggy RC modell főbb jellemzői:
- Irányítható első és hátsó tengely
- Dig tuning funkcióval ellátott sebességváltó (gyárilag nem működik)
- A Currie F9 portáltengelyek növelik a differenciálmű házának távolságát
- Acél fogaskerekek a központi sebességváltón és a portáltengelyeken
- Csővázas kialakítás a valósághű autó megjelenéséért
- Minden forgáspont rozsdamentes acél golyóscsapokon van
- Tartalmazza a háromrészes licencelt Beadlock Raceline keréktárcsákat és a Nitto Trail Grapplers 1.9 M/T gumiabroncsokat
- Állítható eloxált alumínium hosszú rugóútú olajos lengéscsillapítók
- Tartós fém kormányrudak Tökéletesen hangolt felfüggesztési geometria
- Erőteljes 540-es sorozatú, 35T motor, megnövelt hűtőnyílásokkal
- Spektrum™ DX3™ 3 csatornás RC készlet
Az első és hátsó tengelyek Spektrum™ S614 Metal-Gear szervókkal vannak felszerelve. 

ELSŐ ÉS HÁTSÓ TENGELYKORMÁNYZÁS
Az Axial® tervezői két kormányozható tengelyt szereltek a modellre, hogy maximális manőverezhetőséget biztosítsanak Önnek. Az autó összkerékhajtású, és 4WS (4 kerékkormányzás) funkcióval is rendelkezik, többféle kormányzási lehetőséggel. A Spektrum™ DX3™ adó kétállású harmadik csatornagombjával a hátsó tengelyt öt pozícióban kormányozhatja: 0 (kerekek egyenesen), 50% vagy 100%, balra és jobbra.

Ha kísérletezni szeretne, és saját keverékeket szeretne választani a hátsó tengely arányos vezérlésével, akkor szüksége lesz egy Spektrum programozható kormánykerék adóra, mint például a DX5C.

HANGOLÁSI FUNKCIÓ DIG
A Capra™ 1.9 4WS Unlimited Trail Buggy 1.9 4WS Unlimited Trail Buggy sebességváltója opcionális Dig funkciót kínál, amely gyárilag nem aktiválható. Ez a funkció lehetővé teszi a hátsó tengely távoli le- és visszacsatlakoztatását a jeladó segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy a hátsó tengely vagy meghajtott vagy zárolt legyen, és a kerekek ne forduljanak el. A hátsó kerekek blokkolásával radikálisan megnöveli a fordulási sugarat, és szinte helyben elfordítja a modellt. A DIG funkciót is értékelni fogja meredek lejtőkön, ahol csökkenti a modell felborulásának kockázatát. A Dig funkció használatához egy másik adó (Spektrum, minimum 4 csatornás) és egy SX107 mikroszervó szükséges (ez a szervó tartalmaz egy speciális szervo-saver ellenpéldát, így más szervó nem használható). A tuning szervó felszerelésekor használja a modellhez mellékelt szervókonzolt, és távolítsa el a reteszelőbetétet a sebességváltó belsejéből.

ENGEDÉLYEZETT CURRIE F9 PORTÁL TENGELYEK A modell az új Currie F9 portáltengelyekkel rendelkezik, amelyek növelik a hasmagasságot, miközben kiváló, 7,39:1 áttételi arányt biztosítanak.

CSŐVÁZAS KAROSSZÉRIA Az alváz kialakítása a bábu csővázzal és a 4 pontos tengelyfelfüggesztéssel nagyon valósághűen néz ki, és segíti a buggyt a sziklák megmászásakor. Ezenkívül maximális felfüggesztésre optimalizált, és mozgásszabadságot biztosít a nagy kerekeknek.

KÉT SZERVÓ FÉM FOGASKERÉKKEL A Capra™ 1.9 4WS Unlimited Trail Buggy minden egyes tengelye Spektrum™ S614 Metal-Gear kormányszervóval van felszerelve az első és hátsó tengely útjának szabályozására.

HOSSZÚ RUGÓÚTÚ ALUMÍNIUM LENGÉSCSILLAPÍTÓK Az olajrugók új kialakításúak, eloxált, menetes testtel és egyetlen rugóval. Az extra nagy dugattyúátmérő jobb és pontosabb lengéscsillapító működést jelent. A szellőzőcsavar segít a levegő gyors összenyomásakor a levegő kiszellőztetésében. A lengéscsillapító rugóelőfeszítése a lengéscsillapítón lévő anyával állítható, az optimális merevség az olaj viszkozitásának változtatásával történik.

FÉM FOGASKEREKEK A DIFFERENCIÁLMŰVEKBEN Mindkét tengelyt fém fogaskerekekkel szerelték fel a differenciálművekben a zökkenőmentes működés, valamint a hatékony és tartós hajtáslánc biztosítása érdekében. Mindegyik tengelyt külön szervó vezérli, és a tengely 45°-ig elforgatható.

ROZSDAMENTES ACÉL GÖMBCSUKLÓK A merev és pontos kormányzást a 6 mm-es rozsdamentes acélcsőből készült összekötőrudak biztosítják, a rozsdamentes acél golyóscsapok robusztus műanyag végződéssel.

3-RÉSZES BEADLOCK KEREKEK
A Raceline licencelt kerekek 3 darabos Beadlock kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a gumiabroncsok egyszerű eltávolítását és cseréjét ragasztás nélkül.

NAGYOBB NITTO TRAIL GRAPPLER KEREKEK A Capra™ 1.9 4WS Unlimited Trail Buggy az SCX10™ III licencelt 4.75 Nitto Trail Grappler M/T 1.9 abroncsokkal rendelkezik. Ezek a nagyobb méretű gumiabroncsok növelik a hasmagasságot, miközben szélesebb lábnyomot kínálnak a nagyobb tapadás érdekében.

FUTÁSKÉSZ
A Capra™ 1.9 4WS Unlimited Trail Buggy készlet teljesen összeszerelve, indulásra kész. Tartalmazza a Spektrum DX3 jeladót, vevő/vezérlő kombinációt, motort, két kormányszervót és AA elemeket az adóhoz. Mindössze egy meghajtó akkumulátort és egy töltőt kell hozzáadni.

FUNKCIONÁLIS VILÁGÍTÁS
A karosszéria tetejére szerelt LED-es fénysáv segít megvilágítani az utat a késő esti túrák során. A LED-es fénysáv és a két első LED-es lámpa tartozék. RC adó Spektrum DX3 2.4GHz DSMR Az új Spektrum DX3 RC adó 3 csatornával rendelkezik és kompatibilis a Spektrum Smart telemetriával. Kiváló hatótávolság, szupergyors reagálás és nagyfokú interferencia-ellenállás a Spektrum exkluzív DSMR technológiájának köszönhetően. Gyorsan állítsa be a szükséges paramétereket.

- A modellben lévő Smart akkumulátorok töltöttségi állapotának LED-es kijelzése
- Lehetőség a hátramenet, a kitérési méret és a 3. csatorna funkció beállítására
- Trimm csatorna gázkar és kormányzás
- A gázelvételkorlátozónak köszönhetően korlátozhatja a modell maximális sebességét.
- Ergonomikus, könnyű
- Kormánykerék habszivacs karikával a kényelmes fogás érdekében 

Vevő SPEKTRUM™ SMART 40A vezérlővel
A beépített Firma™ Smart 40A vevővel és DX3™ adóval ellátott vezérlővel élvezheti a telemetria és az exkluzív Spektrum™ Smart technológia előnyeit. Telepítsen egy Spektrum Smart LiPol akkumulátort, hogy szemmel tarthassa az adó feszültségszintjelzőjét.

  • Súly 2040
  • Sebesség Asi 7 km/h s LiPo akumulátorem 7.4 V a továrním převodem
  • Típus Crawler
  • Hossz 432 mm
  • Magasság 210 mm
  • Szélesség 260 mm
  • Motor Axial® 35T
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 318 mm
  • Hasmagasság 76 mm
  • Hajtás 4WS
  • Alváz Plast
  • Přední kola Nitto Trail Grappler M/T 1.9
  • Zadní kola Nitto Trail Grappler M/T 1.9
  • Doba jízdy 60 - 90 min s LiPo akumulátorem 7.4 V 5000 mAh

30 más termék ugyanabban a kategóriában: