Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Axial SCX10 III Base Camp Chevrolet K10 1982 RTR

Axial SCX10 III Base Camp Chevrolet K10 1982 RTR Nagyítás

AS_AXI03029

Új termék

Az Axial® a Pro-Line® Racing 40. évfordulóját az 1982-es SCX10™ III Pro-Line Chevy K10 limitált példányszámú RC modelljével ünnepli. Egyedi számozott motorlemez, nagy teljesítményű fejlesztések, limitált kiadású matricák és még sok más. Kiváló kezelhetőségi jellemzők terepjáráshoz, akadálymászáshoz és sziklamászáshoz.

További részletek

4 Tételek

Készleten

283 175,00 Ft‎ adóval

Az Axial® a Pro-Line® Racing 40. évfordulóját az 1982-es SCX10™ III Pro-Line Chevy K10 limitált példányszámú RC modelljével ünnepli. Egyedi számozott motorlemez, nagy teljesítményű fejlesztések, limitált kiadású matricák és még sok más. Az SCX10 III csúcsminőségű futóművével ellátott modell kiváló kezelhetőségi jellemzőkkel rendelkezik terepjáráshoz, akadálymászáshoz és sziklamászáshoz. 35T DC motor, 40A vezérlő, SLT3 3 csatornás RC készlet.

Az Axial SCX10 III Base Camp Chevrolet K10 1982 1:10 méretarányú RC autómodell 4x4 meghajtással, jellemzi a terepjáró, expedíciós vezetés, az akadály- és sziklamászó próbák, s minden olyan rajongója számára készült, akik a legjobb vezetési tulajdonságokat keresik, felesleges funkciók nélkül, jó áron. A legújabb SCX10 III vázát könnyítettük, hogy csak egy tiszta váz maradjon, kiváló kezelhetőségi jellemzőkkel. Egysebességes sebességváltót/váltóművet használnak, ami az alacsonyabb súlypontnak köszönhetően tovább javítja a vezethetőséget. A modell számos Pro-Line fejlesztést tartalmaz - többek között Big Bore Scaler lengéscsillapítókat, Rock Shooter alumínium/kompozit kerekeket és Hyrax G8 Class 1 G8 keverékű, 12 mm-es drift gumikat. Exkluzív, gyárilag festett 1982-es Chevy K10 Pro-Line karosszériával rendelkezik, amelyet olyan részletek díszítenek, mint az öntött hűtőrács, az első és hátsó lökhárítók, a féklámpák és a kétrészes oldalsó tükrök.

Minden limitált kiadású alváz egyedi sorozatszámot kap lézergravírozással a motor névtáblájára. A Limited Edition SCX10 III Pro-Line 1982 Chevy K10 RTR, a rajongók és gyűjtők számára vonzó, és nagyszerű kiegészítője a gyűjteményednek. Az 1982-es Base Camp Chevrolet K10 a bevált Axial SCX10 III alvázszerkezettel rendelkezik, amely a legkeményebb pályákkal is sikeresen megbirkózik. A modell C-alakú acélszelvényekből álló alvázzal rendelkezik, amely minimalizálja az alváz hajlítását és csavarodását. Az egysebességes sebességváltó golyóscsapágyazott és fém fogaskerékkel rendelkezik a nagy szilárdság és tartósság érdekében. A kiváló felfüggesztést olajjal töltött alumínium lengéscsillapítók biztosítják a hiteles menettulajdonságok érdekében. Ebből a limitált kiadású autóból csak 1982 darab készül, így az Axial és Pro-Line rajongóknak érdemes gyorsan cselekedniük, hogy megszerezhessenek egyet!

Az Axial® SCX10™ III Pro-Line 1982 Chevy K10 4WD gyárilag össze van szerelve, és egy erős Tazer 540 35T DC motorral rendelkezik, amelyet egy 40A Firma vezérlő hajt. A kormányzás egy vízálló* S614S 15 kg-os szervóval van felszerelve, fém fogaskerekekkel. SLT3 RC készlet megbízható 2,4GHZ átvitellel és a működéshez szükséges beállításokkal. Csak egy 2-3S LiPol power akkumulátort kell hozzáadni EC3 vagy IC3 csatlakozóval és egy megfelelő töltővel.

Az SCX10™ III Pro-Line Chevy K10 legfontosabb jellemzői:

- Szívós és tartós SCX10™ III alváz Pro-Line® fejlesztések
- Pro-Line 1982 Chevy K10 karosszéria kontúros hűtőrács, első és hátsó lökhárítók, féklámpák és kétrészes oldalsó tükrök.
- Teljesen új LCXU egysebességes sebességváltó - golyóscsapágyak, fém fogaskerekek
- Pro-Line Rock Shooter 3részes alumínium/kompozit kerekek az erősség és a realisztikusság érdekében
- A részletes oldalfalú Pro-Line Hyrax G8 1. osztályú gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak a nehéz terepen.
- Állítható olajjal töltött Pro-Line Big Bore Scaler lengéscsillapítók
- LED-es világítás a fényszórókhoz és a sárga jelzőlámpákhoz
- Minden motor névtáblája egyedi sorozatszámmal rendelkezik, és egy különleges emlékérmét is tartalmaz.
- RC készlet - SLT3 2,4 GHz-es adó SR315 2,4 GHz-es vevővel, SLT és DMSR készülékkel egyaránt
- Erőteljes Dynamite® 540 35T DC motor, 40A vezérlővel
- Vízálló* szervó fém fogaskerekekkel és 15 kg.cm nyomatékkal
- AR45P portáltengelyeket tartalmaz
- Dynamite® 35T motor és Spektrum 40A vezérlő telepítve
-15kg Spektrum nagy nyomatékú szervó

Bevált SCX10™ III alváz
A modell C-alakú acélszelvényekkel megerősített alvázzal rendelkezik, amelyeket keresztirányú merevítések kötnek össze. Ez növeli a modell általános merevségét, minimalizálva a hajlítást és a csavarodást. Ezáltal pontos kormányzás érhető el, ami fontos a próbafutamok során az akadályok leküzdéséhez.

Hivatalos PRO-LINE® 1982-es CHEVY K10 licenc
Az 1982-es Chevy K10 karosszériája számos olyan részletet tartalmaz, amelyek teljessé teszik az autó makett megjelenését, beleértve a faragott hűtőrácsot, az első és hátsó lökhárítókat, a féklámpákat és a kétrészes oldalsó tükröket. Ez a korlátozott példányszámú 40. évfordulós kiadás kizárólag erre az autóra vonatkozik, és külön nem lesz kapható.

PRO-LINE® HYRAX G8 CLASS 1 gumiabroncsok
A Hyrax G8 1. osztályú gumiabroncsok készen állnak bármilyen terepre, amelyet autójával meg akar oldani. Az alapoktól kezdve úgy tervezték őket, hogy maximális tapadást biztosítsanak a kemény terepen, és rendkívül részletes oldalfalakkal rendelkeznek a makettstílus érdekében.

PRO-LINE® ROCK SHOOTER kerekek
A Pro-Line Rock Shooter háromrészes kerekei óriási teljesítményt nyújtanak, és a realizmust a következő szintre emelik, CNC megmunkált alumínium felülettel, valamint tartós nejlon középső és hátsó részekkel rendelkeznek.

Optimalizált geometria
Az SCX10™ III Base Camp 4WD első felfüggesztésének geometriáját úgy optimalizálták, hogy csökkentse a "bump steer" hatást, azaz a tengelykormányzást, amikor akadályokon halad át. A hátsó 4 lengőkaros felfüggesztés pedig minimalizálja a nyomaték okozta csavarodást gyorsításkor.

Fém összekötők
A modell összes csatlakozója fém, a végkapcsolók rozsdamentes acél gömbcsapokon vannak a hosszú élettartam érdekében.

PRO-LINE® BIG BORE SCALER lengéscsillapítók
A Pro-Line legnagyobb teljesítményű lengéscsillapítói az autóba szerelt Big Bore Scaler lengéscsillapítók, amelyek kétfokozatú kialakításúak, tekercsrugóval, kemény krómozott tengellyel és alacsony súrlódású X-gyűrűs tömítéssel, menetes alumínium testtel és anyával. A rugó előfeszítése könnyen beállítható a testen lévő anyával. A jobb teljesítmény érdekében a lengéscsillapítók nagyobbak vagy nagyobb lökettérfogatúak.

Karosszéria megvilágítás LED fényekkel
A modell realizmusa akkor is megmarad, amikor sötétedés után kalandozni indul. A korlátozott példányszámú SCX10 III Pro-Line 1982-es Chevy K10 LED-es világítási rendszerrel rendelkezik, amely mind a fényszórókat, mind a sárga jelzőlámpákat működőképessé teszi.

Korlátozott példányszámban
A gyártó a Pro-Line® Racing 40. évfordulójának megünneplésére a Pro-Line® Racing limitált kiadású Pro-Line® modellből mindössze 1982 darabot szállít a piacra. Az Axial még vonzóbbá teszi a gyűjtők számára a speciális, korlátozott példányszámú matricák és a motorágylemezre lézerrel bevésett egyedi sorozatszám révén.

PRO-LINE limitált kiadású érmék
A készlethez tartozik egy különleges emlékérme, amely a Pro-Line 40 éves jelenlétét jelzi, mint a nagyteljesítményű gumiabroncsok, karosszériák és kiegészítők vezető gyártója. Az egyik oldalon a Pro-Line 40. évfordulós gumiabroncs logója, a másik oldalon pedig a Pro-Line története során használt összes logó látható.

  • Súly 2300 g
  • Sebesség Asi 7 km/h s LiPo akumulátorem 7.4 V a továrním převodem
  • Típus Expediční / Crawler
  • Hossz 527 mm
  • Magasság 248 mm
  • Szélesség 222 mm
  • Motor Stejnosměrný Tazer 540 35T
  • Kis fogaskerék 14T
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 312 mm
  • Hasmagasság 63,5 mm
  • Hajtás 4WD
  • Lengéscsillapítók Olejové
  • Felfüggesztés Víceprvkové
  • Prostor pro baterie 139 x 47 x 25mm
  • Alváz Kovové C - profily
  • Differenciálművek Pevné
  • Přední kola Pneu PRO-LINE® HYRAX G8 CLASS 1, disk ROCK SHOOTER
  • Zadní kola Pneu PRO-LINE® HYRAX G8 CLASS 1, disk ROCK SHOOTER
  • Doba jízdy 60 - 90 minut na LiPo akumulátor 7,4 V 5000 mAh
  • Funkce jízdy Vpřed / brzda / zpátečka
  • Hlavní kolo 56T

30 más termék ugyanabban a kategóriában: