Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Flytrex Live 3G

Flytrex Live 3G Nagyítás

PE_2FLY0300

Új termék

Repülő logger 3G csatlakozással, on-line átvitele és bejegyzése a repülési adatoknak, kompatibilis DJI és Yuneec vezérlőegységekkel

További részletek

6 Tételek

Készleten

11 870,00 Ft‎ adóval

Flytrex Live manapság a legfejlettebb és legkönnyebb repülő loggger multikopter modellekre. Adatokat biztosit a repülés egész idejére és növeli a multikopter biztonságát. Baleset esetén is a Flytrex segitségével ki lehet keresni a gép helyzetét.

A berendezés a DJI cég modelljeivel kompatibilis (Inspire 1, Phantom 3, Phantom 2 Vision+, Phantom 2, Wookong a A2 vezérlőegységgel eláttott multikopterekkel) ,Yuneec Q500 és Q500+modellekkel is. Konkrét modellhez meg kell venni a kompatibilis kábel redukciót.


Minden multikopter pilóta részére

  • soha nem veszitheti el multikopterét a beépitett eszközének köszönhetően, amely mindig feljegyzi a gép utolsó helyzetét.
  • on-line útvonal megosztás lehetősége a Google térképekben.
  • a repülési adatok automatikus elmentése
  • DJI A2, Naza-M V2, Wookong, Phantom, Yuneec támogatás
  • adatok figyelése reálidőben mobilaplikáció segitségével IOS és Androidra.
  • A repülés részletes elemzése részletes statisztikával.
  • 3G technológia kihaszálása a modellel való összeköttetésre

Bejegyzés és elemzés

A repülés kezelőt használja ki a felvételek és minden multikopterének repülési statisztikájának figyelésére.

A személyi repülőkönyve segit analizálni saját előrelépését és tovább haladni előre. A legjobb teljesitményeket könnyen átnézheti és megoszthatja barátaival.


Jelvények és kihivások

Dicsekedjen a megszerzett Flytrex jelvényeivel és az elért teljesitményével. Jelvényeket szerezhet az elért sebességért, felszállásért, hatótávolságért, világkörüli utazásért stb.!

Live Tracker – utolsó ismert pozició

Már soha nem veszitheti el multikopterét. Használja az on-line eszközt a személyes Flytrex profiljában a multikopter utolsó ismert poziciójának figyelésére.

A többi trackkerrel ellentétben, amelyek a" felhivás-válasz" rendszerre épülnek, a Flytrex Live fejlett élő figyelő technológiát használ, amely biztositja, hogy mindig tudni fogja a multikopter utolsó helyzetét bármilyen körülmények között.


Élő repülési csatorna
Ossza meg repülését saját személyi Flytrex repülési csatornájába.

Sugározza telemetrikus adatait, statisztikáját vagy útvonalát Google térképekben. Ossza megcsatornáját, vagy állitsa be a Flytrexet hogy automatikusan küldje az adatokat Facebookjára bármikor bestartol.

Súly [g] 31
Szélesség[mm] 48
Hossz [mm] 45
Magasság [mm] 11