Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

HSB-9360 TH BRUSHLESS HiVolt DIGITAL

HSB-9360 TH BRUSHLESS HiVolt DIGITAL Nagyítás

PE_1HI3881

Új termék

Super rychlé BRUSHLESS digi servo nové generace s bleskurychlou odezvou pro 3D vrtulníky, letadla ale i auta. Programovatelné, tah 17kg.cm, rychlost 0,08s/60°při 6,0V, 17kg.cm, rychlost 0,06s/60°při 7,4V. Szervó ház hűtéssel.

További részletek

5 Tételek

Készleten

88 005,00 Ft‎ adóval

Standard méretű szuper gyors digitális szervó titán fogaskerekekkel, váltakozó motorral és 2 golyóscsapágyban helyezett kimeneti tengellyel, megnövelt tápfeszültséggel. Az egyéb átviteli tengelyecskék csúszó bronz hüvelyekbe vannak elhelyezve a magas tartósság és a pontos működés érdekében. A szervó különösen alkalmas a 3D helikopterekhez és repülőkhöz, és más különösen igényes alkalmazásokra hangsúllyal a nagy felbontásra, működés pontosságára és a vezérlő elektronika szuper gyors reakciójára. Erőteljes váltakozó motor alacsony áramfelvétellel biztosítja az optimális üzemeltetési feltételeket nagy terhelés esetén is. Teljesen új a szervó kimeneti tengelye is 25 fogú fogással (lehetővé teszi a kar pontosabb beállítását a szervó hosszanti tengelyére merőlegesen) és újak a szervo karok is (nem kompatibilisek a meglévő Hitec szervókkal).

A megnövelt tápfeszültségnek köszönhető (egészen 7,4 V, 2s Li-pol/Li-Fe) a nagyon egyszerű 2.4GHz-es Maxima vagy Optima sorozatú vevőkészülékekkel felszerelt fedélzeti elektronika kivitelezése a kétcellással Li-pol vagy Li-Fe táplálásakor anélkül, hogy további stabilizátorokra vagy szabályozókra lenne szükség.

A Hitec váltakozó szervók másik előnye a regeneratív fékezés – így a szervó mozgás leállítása során a szervó nem fogyaszt elektromos energiát, hanem vissza tudja adni a vevőegységre.

A szervó elektronikája programozható, a programozáshoz DPC-10 vagy DPC-11 PC interfész szolgál, együtt a számítógépes segédprogrammal, esetleg a külön programozó HFP-30 ideális a beállításhoz mező körülmények között. Programozható funkciók:

  • FAIL SAFE kikapcsolva (On)/bekapcsolva (Off)
  • Forgás irány értelme
  • Sebesség
  • Közép, koncové body výchylek a nouzovou polohu fail-safe (umožňuje nastavit výchylku serva až 180°)
  • Érzéketlenség terület szélessége
  • Finom/lágyindítás (védi a szervót és a kormány vezérlő mechanizmusát a fedélzeti elektronika bekapcsolásakor)
  • Paraméterfájl mentése és megnyitása
  • Szervo visszaállítása a gyári alapbeállításokra

Szervó méret

Standard

Szervó típus

digitális

Húzóerő 6.0V-on [kg/cm]

17

Húzóerő 7.4V-on [kg/cm]

17

Sebesség 6.0V-on [s/60st.]

0.08

Sebesség 7.4V-on [s/60st.]

0.06

Golyóscsapágyak

2xBB

Highvoltage

igen

Táplálás [V]

6 - 7.4

Hossz [mm]

40

Szélesség [mm]

20

Magasság [mm]

38

Súly [g]

68

Alkalmazás

repülők, helikopterek, közúti autók, terepjárók autók, hajók

Ezerfali tengely fogazás

25

Brushless Hitec szervó csatlakoztatása

A regeneráló fékezés a szervó installálásakor bizonyos sajátosságokat hozhat magával:

  • Szervó közvetlen táplálása a vevő akkumulátorról (teljesítménystabilizátor vagy elektronikus biztonsági rendszer nélküli vevőegység segítségével) – ebben az esetben a váltakozóáramú szervók általános erős digitális szervóként csatlakoztathatók, fékezéskor a fordított áram tölteni fogja a vevői akkumulátort 
  • „Powerbox“ elektronikus táp/mentő rendszer általi szervó áramellátás– ebben az esetben a PAD visszaáramlási-abszorber használata SZÜKSÉGES, amely eliminálni fogja a fékezéskor keletkező fordított áramot. Ha nem használja a PAD abszorbert, fennáll a táprendszer elektronika károsodásának veszélye.

30 más termék ugyanabban a kategóriában: