Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas TRX-4 Defender: LED világítás komplett készlete

Csökkentett ár! TRX-4: Kompletní sada LED osvětlení Nagyítás

AS_TRA8030

Új termék

Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 RC autómodellhez tervezett komplett LED-világítás készlet.  Minden szükséges a csomagban mellékelt.  

További részletek

10 Tételek

Készleten

33 537,75 Ft‎ adóval

-3%

34 575,00 Ft‎ adóval

visa

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy komplett LED világítási készletet a Traxxas Land Rover Defender TRX-4 számára. A készlet tartalmazza a tetőlámpát, sárvédő megvilágítását, első és hátsó fényszórókat, tápegységet, összekötő kábeleket, szerelési tartozékokat (csavarok, rögzítő szalagok), és ábrás használati utasítás.

Leírás

Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 RC autómodellhez tervezett komplett LED-világítás készlet. A készlet mindent tartalmaz, amire szükség van, az elektronika vízálló.

A Traxxas úgy tervezte meg a szettet, hogy a telepítés nagyon egyszerű legyen. Azon kívül megtekinthető az oktató videó, az egész szerelési eljárással: https://www.youtube.com/watch?v=bUhruvoUQjc

LED tetőlámpa

LED tetőlámpa a Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 RC autómodellhez. A LED világítást egyszerűen a védő tetőkeretre szerelendő. Az egyetlen dolgunk egy kis lyuk létrehozása a karosszériában, amelyen keresztül átvezetjük a kábeleket. A LED fényhídon egy kis kapcsoló található, amellyel kiválaszthatjuk a LED fényerősségét. Amennyiben a karosszériához való rögzítés nagyon egyszerű, ez a LED-világítás más modellekre is felszerelhető.

Az egyes részek TRA8029 és TRA8025 rendelési szám alatt vásárolhatók meg.

StÅeÅ¡ní LED osvÄtlení

 

Első és hátsó LED világítás

Első és hátsó LED világítás a Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 RC autómodellhez. Az egyedi nagy fényerejű LED-ekkel ellátott műanyag fényszórók tökéletes megjelenést kölcsönöznek a Defender-nek az éjszakai vezetés közben, vagy alkonyatkor. A kábelek hossza méretre szabott, a karosszériához való rögzítés ismét nagyon egyszerű, csavarokkal történik.

A cikk külön is megvásárolható a TRA8027 rendelési szám alatt.

 PÅední a zadní svÄtla

Alulsó sárvédő megvilágítás

Nagyszerű megjelenést kap a Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 modell a sárvédők megvilágításával. Minden sárvédő két világítással van megvilágítva, összesen tehát 8 fénnyel.

A cikk külön is megvásárolható a TRA8026 rendelési szám alatt.

Podsvícení blatníků

Tápegység

A LED-ek folyamatos táplálásának biztosítására, a Traxxas egy speciális modult hozott létre a LED világításhoz tápellátására. A modul stabilizált feszültséget biztosít a LED világításhoz. A modul tápfeszültsége legfeljebb 14 V (3 cellás LiPo-al) lehet. Előnye továbbá, hogy ha a LED-világításban rövidzárlat keletkezik (pl. ütközés esetén), a vevőkészülék funkciójára nem lesz hatással.

A tápmodul TRA8028 és TRA8029 készletek része.

Napájecí modul

 

30 más termék ugyanabban a kategóriában: