Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

BETA V2 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz Brushless

BETA V2 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz Brushless Nagyítás

PE_4ST1479-M1

Új termék

Gyakorlatilag kész modell iskolai motoros vitorlázórepülőgép váltóáramú motorral. Szinte elpusztíthatatlan extrudált polipropilén habból (EPP) készült modell, vezérelt kormánylapáttal, magassági kormánnyal és szárnyakkal. Teljes RC-készlet 1. üzemmódban.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

84 610,00 Ft‎ adóval

A BETA 1400 V2-es motoros vitorlázó legújabb változata megbízható és szívós modell. A tartós iskola- és gyakorlórepülőgép kielégíti a kezdő pilótákat, akiket a kezdeti leszállópadoktól az alapvető műrepülő fordulókig és a termikus vitorlázórepülésig el tudnak vinni. A hétvégi szabadidős pilótáknak is tetszeni fog, mivel egy kompakt és könnyen szállítható modellt kínál a pihentető repülés tökéletes élményéhez.

A BETA 1400 egy iskolai és oktató motoros vitorlázó, amely rendkívül tartós extrudált EPP polipropilénből készült, és váltóáramú motorral működik. A szárny mögötti pilonra szerelt motoros koncepciójának köszönhetően nagyon jól bírja a durva kezelést.

A törzs, a rögzített szárny mögötti pilonban elhelyezett, RAY G2 R-20B vezérlővel, valamint kormány- és magassági szervókkal felszerelt RAY G2 R-20B vezérlővel és kormány- és magassági szervókkal ellátott, beépített kefe nélküli motorral (C2623-1950, forgó burkolattal), habosított EPP-ből készült. A pilótafülke fedele mágneses záródással levehető. A kétrészes szárnyat szintén EPP-ből öntötték, a csűrőket 2 szervó vezérli, amelyeket rövid, egyenes drótrudakkal a szárnyba szereltek. A szárnyfeleket egy karboncsöves csatlakozó köti össze. A hagyományos elrendezésben a farokfelületeket EPP-ből öntik, vezérlésük drótkötelekkel történik. A hajtómű hűtését a pilon elülső élén lévő hűtőlevegő-bemenet segíti, a hűtőlevegő pedig a hajtómű burkolata körüli csatornákon keresztül áramlik.

A repülésre való felkészítés csak a farokfelületek ragasztását (közepes sebességű ragasztóval), a szárnyfelek illesztését, a vevő csatlakoztatását és a hajtómű akkumulátor csatlakoztatását jelenti. A szárnyak, a kormánylapát, a magassági kormány és a motor fordulatszámának vezérlése.

A modellt egy nyolccsatornás RadioLink T8FB BT 2,4 GHz-es FHSS (spread spectrum frequency hopping system) adó vezérli, amely 1. üzemmódban (jobb oldali gázadás) elhelyezett crossfaderekkel, trimmel és kitérésérzékelő kapcsolókkal rendelkezik minden csatorna számára. Az adó tápellátásához 4 darab AA (ceruza) alkáli elemre vagy újratölthető elemre van szükség (az RC-készlet nem tartalmazza). A BETA 1400-at kezdők számára terveztük - ahogy mindig is szállítjuk - tapasztalt pilóta felügyelete mellett, valamint bárki számára, aki csak egy kellemes szabadidős repülési élményre vágyik. A repülési jellemzők kellemesek és nem trükkösek. A modell megismerteti Önt a modell teljes irányításával mindhárom tengely körül; a kormánylapát, a kormányszárnyak és a magassági kormány megfelelő összehangolt irányításával. Ez a "mintha megtaláltad volna" élmény a legkésőbbi alkalom, amikor először repülhetsz műrepülő modellel vagy bármilyen (fél)elrendezéssel. A szervók és kormányok karjainak hosszarányának megváltoztatásával nagy tartományban állíthatja be a kitérések nagyságát. Egy kezdő kis kitérésekkel kezd, amelyek még túlzott "kormányzás" esetén is biztonságosak; egy tapasztalt pilóta nagyokat állít be, lehetővé téve még egy kicsit az alapvető "motoros siklóernyős" műrepülést is - szaltók, hordógurítások, csavart fordulók nagyon jól mennek a Bétával! A motorteljesítmény elegendő a nagyon élénk emelkedésekhez, ugyanakkor a modell nincs túlhajtva, ami nehézségeket okozhat a kezdő pilótáknak. A BETA 1400 a nem túl erős termikeket is ki tudja használni, és "örökké" kitart az égen.

A BETA 1400 egy 11,1 V-os 1300 mAh Li-poly akkumulátorral (20C terhelhetőség) rendelkezik, amelyhez egy 6x4" fix légcsavar tartozik. A modell könnyedénhasználhat háromszoros cellákat kb. 2200 mAh-ig.

Az RC készlet a következőket tartalmazza:

EPP-ből öntött törzs, beépített brushless motorral, fix 6x4" légcsavarral, RAY G2 R-20B sebességszabályozóval és 2 szervóval, EPP-ből öntött szárny 2 beépített szervóval, EPP-ből öntött farokfelületek, karbon csőszárnykapcsoló, RadioLink T8FB BT 2 nyolccsatornás adó. 4GHz FHSS R8EF nyolccsatornás 2.4GHz FHSS vevővel, Li-poly 11.1V 1300 mAh (20C) akkumulátor, 220V-os gyorstöltő és részletes építési és repülési útmutató.

Figyelmeztetés!

A pilóta nélküli rendszerekről és a pilóta nélküli rendszerek harmadik országbeli üzemeltetőiről szóló, 2019. március 12-i (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet és a Bizottság (EU) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019. március 24.) szerint. A 250 grammnál nagyobb tömegű, illetve a személyes adatok rögzítésére alkalmas kamerát vagy más érzékelőt hordozó pilóta nélküli repülő járművek (hagyományos repülőgép-modellek, multikopterek, drónok) üzemeltetőinek és pilótáinak regisztrációra van szükségük (a Cseh Köztársaságban a Polgári Légiközlekedési Hatóságnál).

Szárnyfesztávolság [mm] 1420
Hossz [mm] 940
Tömeg [g] 650 - 720
Szárnyfelület [dm2] 24.5
Ellenőrzött funkciók S,V,K,M
Építési igényesség S0
Pilóta nehézségi szint P1,P2

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

7 más termék ugyanabban a kategóriában: