Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Alpha 1500V2 RTF(M2) - fekete

Alpha 1500V2 RTF(M2) - černá Nagyítás

PE_KAV02.8076M2

Új termék

Gyakorlatilag egy kész motoros vitorlázórepülőgép modell, amely szinte elpusztíthatatlan extrudált poliolefin habból (EPO) készült, váltóáramú motorral. Vezérelt kormánylapát, magassági kormány, szárnyak. Felszerelve brushless motorral, szabályzóval és 4 szervóval. Teljes RC szett 2-es módban, 8 csatornás RC készlettel T8FB mód 2, 3S LiPo és gyorstöltővel. 

További részletek

6 Tételek

Készleten

109 795,00 Ft‎ adóval

Bár külsőleg megtartotta az eredeti Alpha 1500 jellemzőit, az ALPHA 1500 V2 egy teljesen új modell, más méretekkel, új szárnyprofillal és sokkal kifinomultabb kialakítással. Az új formák és a habformázási technológia fejlődése biztosítja, hogy minden alkatrész sokkal finomabb és pontosabb legyen. A kétrészes szárny most már a törzshöz és a farokfelületekhez is csavarozható, így a modell nagyon kompakt. Az egy osztállyal erősebb motor 30A szabályozóval és 3S LiPo akkumulátorral az eredeti kétcellás helyett rengeteg energiát biztosít nem csak a normál motoros vitorlázórepüléshez, hanem a műrepüléshez is. Az ALPHA 1500 V2 így együtt fog "nőni" Önnel és a pilóta képességeivel; a tapasztalt pilótáknak is lehetőséget nyújt a szórakozásra!

Az ALPHA 1500V2 egy elegáns motoros vitorlázórepülőgép nagyméretű vázzal, vezérelhető szárnyakkal, kormánylapátokkal és magassági kormánylapáttal, amelyet egy erős váltóáramú motor hajt. Az EPO-habból készült robusztus - mégis nagyon könnyű - konstrukció kiváló ütközésállóságot garantál, vagy legalábbis nagyon könnyű javíthatóságot, ha mégis bekövetkezne a sérülés. A motor meghajtására egy könnyű, nagy kapacitású LiPo akkumulátor szolgál, a modellt pedig egy nyolccsatornás 2,4 GHz-es FHSS RC-készlet vezérli, amely nagyfokú immunitást biztosít a zavarokkal szemben. Egyszerűen csak gondoskodtunk arról, hogy a sikerhez vezető út szélesre táruljon, és az első lépéseket ne nehezítsék "anyagi" gondok.

A törzs a beszerelt C2217-1200 motorral, a KAVAN R-30B szabályzóval, valamint a kormány- és magassági szervókkal EPO habból készült. A pilótafülke fedele mágneses zárással levehető. A kétrészes szárnyat szintén EPO-ból öntötték, a csűrőket 2 szervó vezérli, amelyeket rövid egyenes drótrudakkal a szárnyba szereltek. A szárnyfeleket 4 mm-es acélhuzalból készült csatlakozóval kötik össze, amelyet egy műanyag csatlakozólemezzel rögzítenek, és egy pár csavarral rögzítenek a törzshez. A hagyományos elrendezésben a farokfelületeket EPO-ból öntik, és drótkábelekkel vezérlik. Ezek egy pár csavarral vannak a törzshez rögzítve. A 8,5x6" összecsukható légcsavar (az átmérő a nagyobb átmérőjű kúpnak és a hosszabb gerincnek köszönhető) szabványos 8x6" lapátokat használ. A motor, a vezérlő és az akkumulátor hűtését további hűtőlevegő-bemeneti nyílások segítik az orr oldalán, a felmelegített levegő szükséges kivezetése a törzs alján, a szárny alatti területen található. 

A repülésre való felkészülés csak a farokfelületek csavarozását, a szárnyfelek összeillesztését és a törzshöz való rögzítését, a vevőegység beszerelését és a meghajtó akkumulátor csatlakoztatását foglalja magában. A szárnyak, a kormánylapát, a magassági kormány és a motor fordulatszáma vezérelve van.

A modellt egy nyolccsatornás KAVAN/Radiolink 2,4 GHz-es FHSS (spread spectrum frequency hopping system) adó vezérli, amely 1-es módban (bal oldali gázkar) elhelyezett keresztvezérlőkkel rendelkezik. Ez "egyenesen a dobozból", mint egy klasszikus "nem számítógépes" adó használható trimmel és mechanikus kitérésérzékelő kapcsolókkal a csűrő-, magassági, gázkar- és kormánycsatornákhoz. Ha csatlakozik egy PC-hez vagy Android vagy iOS okostelefonos alkalmazáshoz, akkor programozottan beállíthatja az elhajlás méretét és érzékelését, használhat dupla elhajlásokat, exponenciális elhajlás progressziót és más okos funkciókat. Az adó tápellátásához 4 db AA (ceruza) alkáli elemre vagy újratölthető elemre, 2-3S LiPo, Li-ion vagy LiFe akkumulátorra van szükség (nem tartozik az RC készlethez). 

Az ALPHA 1500 V2 az RTF-készlet 11,1 V 1200 mAh LiPo akkumulátorral van felszerelve.

Az ALPHA 1500 V2-t kezdőknek terveztük - ahogy azt mindig is szállítjuk - tapasztalt pilóta felügyelete mellett, valamint bárki számára, aki csak szabadidős céllal szeretne repülni. A repülési jellemzők kellemesek, nem trükkösek, és a modell irányítása pontos. A modell megismerteti Önt a modell teljes irányításával mindhárom tengely körül; a kormánylapát, a kormányszárnyak és a magassági kormány megfelelő összehangolt irányításával. Ez a "mintha megtalálnád" tapasztalat legkésőbb akkor, amikor elkezdesz repülni az első műrepülő modelleddel vagy bármilyen (fél)elrendezéssel. A szervók és kormányok karjainak hosszarányának megváltoztatásával nagy tartományban állíthatja be a kitérések nagyságát. Egy kezdő kicsiben kezdi, biztonságosan, még túlzott "kormánykerékkel" is; egy tapasztalt pilóta nagyot állít, lehetővé téve még egy kicsit az alap műrepülést motorral vagy anélkül - az erősebb motor nagyon könnyűvé és jóvá teszi a szaltókat, hordófordulókat, csavarokat és fordulatokat az Alpha 1500 V2-vel! A motor teljesítménye elegendő a lendületes emelkedőkhöz, így csak egy pillanatra kell termikre vadászni! Az Alpha 1500 V2 még a gyenge termikekre is reagál, és a precíz, minden tengely körüli kormányzásnak köszönhetően könnyen beáll a kis átmérőjű mászókéményekbe.

Az RC szett tartalma: EPO-ból öntött törzs, beépített kefe nélküli motorral, összecsukható légcsavar 8,5x6", KAVAN 30A sebességszabályozó, nyolccsatornás 2. 4GHz FHSS vevő és 2 KAVAN GO-09 szervó, EPO-ból öntött szárny 2 KAVAN GO-09 szervóval és LED lámpákkal, EPO farokfelületek, acél szárnycsatlakozó, 8 csatornás 2,4GHz FHSS adó, KAVAN 30/60C 11,1V 1200 mAh LiPo akkumulátor, gyorstöltő és részletes építési és repülési útmutató.

FIGYELMEZTETÉS

A pilóta nélküli rendszerekről és a pilóta nélküli rendszerek harmadik országbeli üzemeltetőiről szóló, 2019. március 12-i (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet és a Bizottság (EU) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019. március 24.) szerint. 2019 májusában a pilóta nélküli légi járművek üzemeltetésére vonatkozó szabályokról és eljárásokról, a 250 grammot meghaladó tömegű, illetve a személyes adatok bármilyen módon történő rögzítésére alkalmas kamerát vagy más érzékelőt hordozó pilóta nélküli repülő járművek (hagyományos repülőmodellek, multikopterek, drónok) üzemeltetői és pilótái kötelesek regisztrálni (a Cseh Köztársaságban a Polgári Légiközlekedési Hatóságnál).

Szárnyfesztávolság [mm]: 1492 
Hossz [mm]: 985 
Tömeg [g]: 780 - 810 
Szárnyfelület [dm2]: 21.8 
Ellenőrzött funkciók: S,V,K,M 
Épület teljesítménye: S0 
Pilóta nehézség: P1,P2

7 más termék ugyanabban a kategóriában: