Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Profi Szervó teszter

Profi Servo tester Nagyítás

PE_1GT0110

Új termék

Multifunkcionális szervó teszter szervó működés tesztelésére (választható jel 0,5-2,5 ms tartományban) manuálisan vagy automatikusan, sebességmérés, szervó érzéketlen sávszélesség, szervó jel impulzus szélesség mérés 2 soros LCD kijelzővel. Táplálás 7,4-12V, 5V-ra stabilizált kimenet a vizsgált szervók táplálásához.

További részletek

5 Tételek

Készleten

16 955,00 Ft‎ adóval

Profi szervó teszter használható mind a digitális, mind az analóg szervók tesztelésére és a vezérlőimpulzusok szélességének mérésére. Vezérlőjelet generál 5,0 V "1" logikai szintű impulzusokkal 50 Hz (analóg szervo) vagy 100 Hz (digitális szervók esetén) ismétlési frekvenciával. Négy gomb és egy forgatógombbal működtethető a készülék; a program menü és a mért értékek kétsoros LCD kijelzőn jelennek meg.

 A Profi szervó teszternek hét alapvető működési módja van:

  • Forgatógomb által manuálisan szervo pozíció beállítása (vezérlőimpulzusok szélességi tartománya: alapérték 1000-2000 μs /kibővített 500-2 500 µs). Ezzel a funkcióval tesztelheti a szervo mozgás linearitását és általános működését. Ezt elektronikus fordulatszám-szabályozók tesztelésére is használhatja.
  • A szervo mozgatás automatikus ciklusvizsgálata állítható ciklusszámmal, eltérési tartománnyal és túlfutási sebességgel. Ezt a funkciót elsősorban a szervók hosszú élettartamának tesztelésére használják.
  • Nyomógombbal váltott fix pozíciók 1 000, 1500 és 2 000 µs szervó tesztelése. Ez a funkció elsősorban a kormány semleges helyzetének tesztelésére és mechanikus beállítására szolgál, és a szervó visszatérés pontosságának ellenőrzése a középső pozícióba mindkét oldalról történő elmozduláskor.
  • Szervó érzéketlen sávszélesség mérése. Ez a funkció elsősorban a szervó érzéketlen sávszélesség tesztelésére szolgál és a annak valódi megkülönböztető képesség meghatározása. Hasznos akkor is, ha több szervóra van szükség, amelyeknek pontosan ugyanúgy reagálnak – jellemzően pld. CCPM imbolygótárcsa 2-4 szervója, vagy több szervó vezérli ugyanazt, vagy páros kormányt a repülő modelleknél (különösen az extrém 3D-ben, hatalmas kitéréseknél).
  • A szervo mozgás sebességének mérése 60 ° -os kitérésben.
  • Automatikus szervó mozgás tesztelés beállítható az eltérítési tartománnyal és a túlfutási sebességgel. Ezt a funkciót elsősorban a szervo mozgás simaságának tesztelésére használják; kimutassa pld. hibákat vagy a potenciométer ellenállási sáv visszajelzésének üzemi kopását (rázás vagy rángatózás tünetek), a fogaskerekek mechanikai károsodását (hiányzó fogak) és így tovább.
  • A vezérlőimpulzusok szélességének mérése külső forrásból (pld. vevőkészülékből). Ezt a funkciót elsősorban a vevőegység szervo kimenetén lévő vezérlőimpulzusok tesztelésére használják. Az adó bizonyos beállításai alapján mérhetők az impulzus szélességek és tesztelhető a vezérlőimpulzus szélességének stabilitása is (ha a szervó vibrál, oszcillál vagy sodródik anélkül, hogy megváltoztatta volna az adó vezérlőinek helyzetét) stb.

A szervo teszter tápellátását egy jobb oldali aljzat biztosítja - vagy JST-XH aljzat a 2S LiPo akkumulátor szervizcsatlakozó csatlakoztatásához (7,4 V) vagy koaxiális csatlakozó az akkumulátor vagy a 7,4-12 V-os feszültségű tápegység csatlakoztatásához. A szervo tápfeszültsége a szervo teszter kimenetén (SIGNAL / OUT) a készülék tápfeszültségétől függetlenül 5 V-ra stabilizálódik.

A tesztelt szervót a baloldalon lévő SIGNAL / OUT aljzathoz csatlakoztatjuk. A külső forrásból származó vezérlőjel ugyanabba az aljzatba kerül, ha impulzusszélességet mérünk „PW MODE“ üzemmódban.

Csomag tartalma: Profi szervo teszter, tápkábel koaxiális csatlakozóval és krokodilcsipeszekkel, szervo kábel.

Táplálás

7,4-12,0 V

Semleges jelimpulzus szélesség

1500 µs (1,5 ms)

A jelimpulzus szélesség tartománya

500-2500 µs/1000-2000 µs

Méretek

96,5x70,5x25 mm

Súly

67 g

 

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

25 más termék ugyanabban a kategóriában: