Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

LiPo alarm 2-8S - hangos feszültségjeéző

LiPo alarm 2-8S - zvuková signalizace napětí Nagyítás

PE_KAV38.0039

Új termék

Digitális feszültségmérő LiPo, LiFe, Li-ion akkumulátorokhoz 2-8 cellával, állítható alacsony feszültség riasztással (2,70-3,80V) 2-8S készletekhez. Feszültségmérés 4-15V NiXX akkumulátorokhoz (-)/1S bemenetnél.

További részletek

12 Tételek

Készleten

1 695,00 Ft‎ adóval

A LiPo alarm 2-8S egy miniatűr digitális feszültségmérő, háromjegyű, hét szegmensből álló LED-es kijelzővel, amely képes:

Mérje és jelenítse meg a teljes feszültséget és az egyes cellák feszültségét Li-Po, Li-ion és Li-Fe akkumulátorcsomagokban, amelyekben 1-8 cellát sorba kapcsoltak, 2-8 cellából álló lítiumakkumulátor-csomagok alacsony cellafeszültségének hangos és vizuális jelzése 2,70-3,80 V közötti, 0,10 V-os lépésekben állítható küszöbszintű riasztással, az akkumulátor teljes feszültségének (NiCd, NiMH, Pb stb.) mérése és kijelzése 4,0-15,0 V tartományban.

Lítium akkumulátorok és cellák feszültségmérése

Egyszerűen csatlakoztassa a készlet szervizcsatlakozóját a LiPo riasztó bemenetéhez, és azonnal működni fog. A LiPo riasztó legfeljebb 8 cellás soros készletekhez használható. A LiPo riasztókészlet szervizcsatlakozójához csatlakoztatva a riasztó először a készletben lévő cellák számát mutatja (pl. egy háromcellás cella "3CS", egy ötcellás cella "5CS" stb.), majd az egyes cellák mért feszültségét ("No.1"...feszültség... "No.2"...feszültség...), végül pedig a teljes készlet feszültségét ("ALL"...feszültség).

A LiPo riasztót közvetlenül a szervizcsatlakozóhoz csatlakoztathatja, ha 2,54 mm-es érintkezési távolsággal rendelkező rendszerről van szó, és a csapok a következő sorrendben vannak: (-) a készlet, (+) 1. cella, (+) 2. cella, (+) 2. cella...(+) 8. cella hézagmentesen - azaz JST-XH, JST-EH és PolyQuest rendszerek (4S és több). A PolyQuest rendszerekhez (2 és 3S készletekhez) és a ThunderPowerhez adaptert kell használni. A LiPo riasztó kompatibilis az RC System, Raytronic, Robbe, Graupner kiegyensúlyozók adaptereivel.

Alacsony feszültségű riasztás

Csatlakoztassa a 2-8 cellás készlet szervizcsatlakozóját (az egycellás készleteknél a riasztás nem működik) ugyanúgy, mint a feszültségmérésnél. A SET gomb ismételt megnyomásával állítsa be a hangjelzés (2 igazán hangos piezo-sziréna) és a fényjelzés (a szirénák és a kijelző között elhelyezett, nagy fényerejű, villogó piros LED) riasztási küszöbszintjét a 2,70 és 3,80 V közötti tartományban, 0,10 V-os lépésekben.

Az akkumulátor teljes feszültségének mérése

A NiCd, NiMH, Pb és más, 4-15 V feszültségtartományú akkumulátorok összfeszültségének méréséhez csatlakoztassa a készülék negatív csatlakozóját a LiPo riasztó (-) bemenetéhez, a mérendő készülék pozitív csatlakozóját pedig a LiPo riasztó 1S bemenetéhez. A mérőműszer a teljes feszültséget egy egycellás lítium akkumulátorhoz hasonlóan fogja jelezni.

LiPo riasztó 2-8S A csomag tartalmazza.

Hossz [mm] 40
Szélesség [mm] 26
Magasság [mm] 11
Tömeg [g] 10

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

23 más termék ugyanabban a kategóriában: