Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Melodie - motoros jacht

Melodie - motorová jachta Nagyítás

PE_4ST30104

Új termék

Retro motoros 465 mm-es hosszúságú motoros jacht, amely az 1973-as legendás modellt eleveníti fel. A hajótest és a felépítmény vákuumformázott műanyag alkatrészekből áll, fa és műanyag kiegészítőkkel együtt. Megépíthető szabadon lebegő EX 500 kategóriás versenyzéshez, vagy átalakítható vezérléshez egy kétcsatornás RC-készlettel.

További részletek

5 Tételek

Készleten

33 445,00 Ft‎ adóval

1973: Miközben a Black Sabbath a neogótikus Clearwell Castle pincéjében rögzíti a Sabbath Bloody Sabbath című remekmű albumát, a Slade a Cum on Feel the Noize című számmal robbantja a slágerlistákat, a Kiss pedig megtartja első koncertjét, a Csehszlovák Szocialista Köztársaságban pedig megépül a Melodie nevű motoros jacht.

A mai Melodie hűen követi dédnagyanyja formáit; a hajótest és a felépítmény vákuumformázott műanyag alkatrészekből készült. Az eredeti készletben lévő rétegelt lemez helyett egy új műanyag fedélzet és más alkatrészek azok, amik felgyorsítják az építést. A hajót megépítheted szabadon úszó retro modellként egy Igla 4,5 V-os motorral, amelyet egy lapos akkumulátor táplál, vagy átalakíthatod távirányítós vezérléshez is. Általa egy pillanatra visszamehetsz a gyermekkorodba…

Kezdő hajóépítők számára tervezett, egyszerű felépítésű kabinos motorcsónak modellje.

A Melody hajótestje műanyagból készült, belső megerősítésekkel, műanyag alkatrészekből és lucfenyőcsíkokból, a fedélzet és a felépítmény pedig műanyag alkatrészekből készült. A készlet tartalmazza a műanyag hajótest öntvényt és a modell befejezéséhez szükséges összes többi műanyag és fa alkatrészt, a makett tartozékokat, a hajócsavar tengelyt műanyag tokkal és légcsavarral, amelyek mindegyike alkalmas a 100%-os retro Igla motorhoz.

Ha valaki erősebb erőforrást szeretne beszerelni és a Melody-t RC vezérlését módosítani, akkor egy fémhüvellyel ellátott tengelyt kell felszerelni (pl. Kompakt típus, amely karimával van ellátva a motor közvetlen rögzítéséhez). A modell meghajtásához ezután például egy 400-as sorozatú egyenáramú motor használható 15-20A kétirányú szabályzóval (motortól függően) és 6 cellás NiMH vagy 2S LiPo akkumulátorokkal, amelyek kapacitása 1800-3000 mAh. Elvileg a leghétköznapibb kétcsatornás RC-készlet is elegendő az alapfunkciók vezérléséhez; a kormánylapát vezérléséhez egy közönséges mikroszervó is elegendő. De egy igazi makettező számára természetesen "kötelező", hogy minél több makett funkciót (fények stb.) adjon hozzá, amihez többcsatornás RC-készletet kell használni - és csatornákból pedig sosincs elég.

Hossz [mm] 465
Szélesség [mm] 155
Magasság [mm] 140
Súly [g] 500
Irányító funkció (RC verzió) M,LK
Építési nehézség S1
Pilóta nehézség P1

19 más termék ugyanabban a kategóriában: