Egyéb kérdések, információvonal: +36 70 882 2027
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Népszerű eladások

Informace

Új termékek

Kövessen minket Facebookon

visa

Feiyu Tech Vimble 3

Új Feiyu Tech Vimble 3 Nagyítás

PE_FTEV3

Új termék

Nagyon elegáns, teleszkópos, kézi, háromtengelyes, mechanikus stabilizátor mobiltelefonokhoz, melynek maximális súlya 250g. A stabilizátor egy 198 mm-es maximális hosszúságú teleszkópos rúddal és egy beépített 1300 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 10 órás működést tesz lehetővé.

További részletek

5 Tételek

Készleten

37 355,00 Ft‎ adóval

NAGYSZERŰ STABILIZÁLÁS = CSODÁLATOS VIDEÓK

A Vimble 3 egy 3 tengelyes, könnyű, kompakt, mechanikus stabilizátor okostelefonokhoz. Beépített teleszkópos fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen perspektívából és bármilyen szögből könnyedén rögzíthessen felvételeket. Az intelligens jelenetfelismeréssel és tárgykövetéssel teljes kényelemben forgathatja le saját játékfilmjét.

Főbb jellemzők:
- Könnyű, kompakt és könnyen hordozható
- Beépített teleszkópos szelfibot 198 mm hosszú
- A beépített szelfibot alapjának szöge állítható
- Számos vezérlőelem és funkció
- Könnyen kibontható és összehajtható

Rendkívül erős
A beépített és rendkívül hatékony stabilizátor segítségével még a gyorsan mozgó tárgyakról is tökéletes felvételeket készíthet. Az új és továbbfejlesztett vezérlő algoritmusok a remegő képeket rég elfeledett történelemmé teszik. Nem számít, hogy a környezeted mit zúdít rád. Mindig stabil és zökkenőmentes felvételeket készíthet. A Vimble 3 nagy teljesítményű elektromos motorral van felszerelve, amely bár kicsi, méretéhez képest nagyszerű teljesítményt nyújt. Gyakorlatilag bármilyen méretű, akár 250 grammos okostelefonokat is könnyedén rögzíthet a kardánra.

Modern ergonomikus kialakítás
A Vimble 3 könnyű és könnyen összecsukható, így kényelmes az utazáshoz, elfér egy zsebben vagy hátizsákban, és nem foglal sok helyet. A beépített, 198 mm hosszú teleszkópos szelfibot jól jön a nem hagyományos felvételek készítéséhez, vagy akár a baráti társasággal készített szelfikhez. A gimbal akcióra való felkészítése egyáltalán nem bonyolult, és számos vezérlőelem és gomb áll rendelkezésre, amelyekkel közvetlenül vezérelheti okostelefonját. A modern szürke kivitel csak a hab a tortán.

Abszolút kötelező az élő közvetítéshez
Ergonomikus kialakításának köszönhetően a Vimble 3 kényelmesen kézben tartható, és a keze nem fárad el még akkor sem, ha hosszú ideig kezeli. Röviden, ez egy olyan eszköz, amelyet nem szabad kihagynia, ha szereti az élő közvetítést.

Kétpontos memória az automatikus fókuszáláshoz és az automatikus zoomoláshoz
Az A/B gombok segítségével egymástól függetlenül kiválaszthat 2 pontot az autofókuszhoz vagy a zoomhoz. A videóid egy új dimenzióba kerülnek.

Az intelligens nyomon követés kiemeli a terméket
Az új intelligens követési algoritmus biztosítja, hogy a téma mindig a felvétel középpontjában legyen. A mozgásban lévő témák követésére vagy a téma gyors rögzítésére is van Follow mód, ami például háziállatok rögzítésekor praktikus.

Szórakoztató felvétel
A Vimble 3 2 üzemmóddal rendelkezik - Panoráma és Hyper-Lapse. A helyzettől függően csak válassza ki a megfelelőt, és kezdje el! Használd a kreativitásodat és a képzeletedet a maximumra.

Műszaki specifikációk

Akkumulátor kapacitás: 1300 mAh
Működési feszültség: 6,8-8,4 V
Az akkumulátor élettartama: körülbelül 10 óra
Töltési idő: körülbelül 2,5 óra
Súly: kb. 387 g (állvány nélkül)
Súlytűrő képesség: Legfeljebb 250 g, ha megfelelően kiegyensúlyozott
Vízálló: Nincs
Bluetooth: Bluetooth 5.0
Méretek: 114,4 × 175,6 × 64,6 mm összehajtva, 300,7 × 130,7 × 87,5 mm kihajtva
Mozgástartomány: Dőlés 320°, gördülés 337°, forgás 321°
Vezérelhető tartomány: Dőlés -35°~+35°, Gördítés -50°~+50°, Forgatás -80°~+174°

A csomagban a következőket találja:
Feiyu Vimble 3
Tripod
USB-C kábel
Hordozó tok
Felhasználói kézikönyv

12 más termék ugyanabban a kategóriában: