Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

P-51 Mustang V2 (Baby WB) "Big Beautifull Doll" ARF

P-51 Mustang V2 (Baby WB) "Big Beautifull Doll" ARF Nagyítás

PE_4ST19012

Új termék

RC szett - tartalmazó összeszerelt P-51D Mustang EPP (Extrudált PoliPropilén) modellt, brushless motorral, RC felszereléssel.

Az ARF modell - Adó, akku és töltő nélküli modell.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

67 655,00 Ft‎ adóval

North American P-51D Mustang talán a legismertebb és leghíresebb amerikai vadászgép a második világháborúból. Kitűnt a kiváló repülési jellemzőivel, egyensúlyával, teljesítményével és a fegyverfelszerelésével; egy repülőgép sem volt egyben olyan mozgékony, gyors és stabil a lövöldözés alatt, egyik sem volt olyan nagy hatótávolságú...

Mustang, valamint a többi modell a Baba Warbirds kínálatunkban egy takaros kis modell nagyon tartós extrudált polipropilénből (EPP) készült, szabadidős hancúrozásra alkalmas. Egy kiváló következő modellt mind azok számára, akik már, elsajátították a repülőgép vezérlését az ellenőrzött szárnyakkal, és alig várják, hogy egy "igazi légi harcost" küldjenek a levegőbe.

"Baby Warbird" egy ideális modell "az autó hátsó ülésére", könnyen hordozható - és biztonságos repülést kínál a korlátozott térben is; aszfaltos leszálló-/felszállópályára sincs szükség. Annak köszönhetően, hogy a kormánylapát ellenőrzött (amely ebben a kategóriában nem túl gyakori), Élvezheti a repülést és az összes akrobatikus manőverek, pont úgy, ahogy a "felnőtt" warbirderek tudják. BABY ARF Warbirds kezdőknek nem ajánlott.

Az egész modell EPP negatív formába préselt darabokból készült. Az ARF építő készlet egy majdnem kész modell, festett álcázással, felszerelt motorral, 20 A szabályozóval és négy 9 g szervóval. A vázlatos képutasítások szerint az építése nagyon egyszerű, a kevésbé gyakorlott "építők" számára is.

Csak felkel ragasztani a vízszintes farok részt és az antenna makettet, hozzácsavarni a szárnyakat, telepíteni az alvázat, felszerelni a propellert, felszerelni és ellenőrzi a vevőt, és behelyezni a meghajtó akkumulátor. Az alváz könnyen levehető (eltávolítható), így a modellt pillanatokon belő módosítani lehet a felszállásra kezéből és a fűben hasra leszállásra, vagy fordítva felszállás és leszállás az aszfalton pályáról. A szárnyak (két – rövid, egyenes, drót szervó tolórúd által), oldalkormány, magassági és a motor fordulatszáma ellenőrzés alatt vannak.

 RC szett tartalma: festett törzs öntvények, szárnyak, farok rész telepített motorral, szabályozóval, szervóval, alváz kerekes futóművel, négylapátos légcsavar, antenna makett, EPP kontaktragasztó az építésre, esetleges harci sérülésjavításra, illusztrált (képes) használati útmutató.

Fesztáv [mm] - 800

Hosszúság [mm] - 690

Súly [g] - 450

22 más termék ugyanabban a kategóriában: