Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Hangar 9 Piper PA-36 Pawnee Brave 2.2m ARF

Hangar 9 Piper PA-36 Pawnee Brave 2.2m ARF Nagyítás

AS_HAN7035

Új termék

A 2m fesztávolságú Piper Pawnee Brave 20cc ARF az egyik első, kifejezetten mezőgazdasági munkára tervezett repülőgép mása. Teljesen fából készült ARF készlet, kész UltraCote® fóliával bevont alkatrészekkel. Elektromotorral, izzítómotorral, vagy 20 cm3-es benzinmotorral is működtethető.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

230 610,00 Ft‎ adóval

A Piper Pawnee Brave 20cc ARF sport RC modell az egyik első, kifejezetten mezőgazdasági felhasználásra tervezett repülőgép makettje. Teljesen fából készült ARF készlet, kész UltraCote® fóliával bevont alkatrészekkel. Elektromotorral, izzítómotorral, vagy 20 köbcentiméteres benzinmotorral működtethető.

A Piper Pawnee 15e az egyik első olyan repülőgép volt, amelyet kifejezetten mezőgazdasági felhasználásra terveztek és építettek. A permetezésre szánt tartályok a szárnyakban voltak és a pilótafülke pedig védve volt a behatolásuk ellen. Ráadásul a pilótának kiváló kilátása is volt. A pilótafülke robusztus kialakítású, amely alacsony sebességű ütközés esetén is megvédte a pilótát. A Piper Pawnee repülőgépeknek kiváló a manőverezhetőségük, valamint a mezőgazdasági munkák, azaz a terményszórás mellett vitorlázórepülők, esetleg zászlók vontatására is alkalmasak voltak.

A Pawnee Brave 20cc ARF modellnek minden alkatrésze pontosan méretarányos. A fékszárnyak használatával a repülés nagyon valósághű, és a meghajtáshoz egy kefe nélküli elektromos motor, vagy egy 20-30 köbcentiméteres belsőégésű motor használható. A funkcionális fékszárnyak lehetővé teszik az alacsony sebességű repülést, és a további biztonság érdekében a kényelmes fel- és leszállási sebességet. Az opcionális LED-es leszállófények (a LED-ek nem a tartozékai) és az átlátszó kabin fokozza a megjelenést, s a repülés élményét, míg a nagy Tundra-stílusú kerekek lehetővé teszik a viszonylag sík terepről és fűről való repülést. A modell teljes mértékben UltraCote® vasalható fóliával van bevonva, és kész laminált festett részekkel rendelkezik, amelyek időt takarítanak meg, s ráadásul jól is néznek ki - pilótafülke pilótával, műszerfal és pilótafülke overlay. A praktikus, kétrészes szárnynak köszönhetően könnyen szállítható és tárolható.

A Pawnee Brave jellemzői:
- Lézerrel vágott balsa és rétegelt lemezből készült
- A kétrészes szárny lehetővé teszi a gyors összeszerelést a repülőtéren
- A funkcionális fékszárnyak realisztikus repülést és szélesebb repülési teret biztosítanak
- Lakkozott üvegszálas burkolat
- Festett alumínium futómű
- Nagy törzsfedél az elektronikához és az akkumulátorokhoz való nagyszerű hozzáférés érdekében
- Aprólékosan kidolgozott pilótafülke pilótával, műszerfal matricával
- A modellt eredeti Hangar 9® UltraCote® fólia borítja
- Tartalmazza a motorágyat az elektromos motorkapacitáshoz
- Teljes tartozékkészlet légcsavar-kúppal

Könnyű szerkezet
A Pawnee Brave 20cc ARF könnyű balsa- és rétegelt lemezszerkezet, amelyet szakértő módon, szigorú szabványok szerint építettek, amely kivételes tartósságot biztosít a Pawnee Brave 20cc ARF-nek. Az eredeti UltraCote® vasalható fólia, amellyel a modell be van vonva, üzemanyagálló és könnyen karbantartható, mosható felülettel rendelkezik.

Gyors indítás előkészítés
A modell szállításakor egyszerűen vegye le a szárnyat, így a szállítás és tárolás a lehető legpraktikusabb és legkényelmesebb lesz. A szárny kétrészes és szétszerelés után mindkét felét könnyen tárolhatja az autó csomagtartójában. A magassági kormány szilárd, a törzsbe van ragasztva. A szárny rácsúszik a csatlakozókra, és a szárny felét a törzs belsejéhez csavarozza.

Funkcionális és makett részletek
A készlet olyan szárnyakat tartalmaz, amelyek opcionálisan felszerelhetők funkcionális LED-es leszállófényekkel és funkcionális fékszárnyakkal. A futómű nagy Tundra-stílusú kerekekkel és egy festett pilótafigurával rendelkezik. A pilótafülke is készen áll a telepítésre, és festett keretekkel rendelkezik. A légcsavar kúpja piros műanyag, és ennek megfelelően méretezett. A festett üvegszálas motorháztető makett kipufogókkal van ellátva.

Válassza ki a saját motoregységét
A Pawnee Brave 20cc ARF RC modell 20 köbcentiméteres belsőégésű motor, vagy elektromos motor befogadására lett tervezve. A motor fa ágya a tartozék, és a motor típusától függően az elektromos motor sodrópántját vagy a megfelelő párnákat vagy a belsőégésű motor ágyát csavarozhatja rá. A belsőégésű motorhoz tartozó tartályt és motorágyat tartalmazza.

A Pawnee Brave több mint 2 méteres szárnyfesztávolságával a modell nagy repülési sebességtartományt és széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál. A fékszárnyak még több potenciál kihasználását teszik lehetővé, ami lerövidíti a felszállás hosszát és alacsony sebességnél is biztonságos leszállást biztosít. Egy nagy teljesítményű motor használatával a modell vontatórepülőként is használható vitorlázó vitorlázórepülőkhöz.

Gyors felkészülés a felszállásra
A modellnek van egy levehető félszárnya a könnyebb szállítás érdekében, ez a szárnycsatlakozókra csúszik, és a törzs belsejéből egy, vagy két nejlon szárnycsavarral rögzíthető. A törzshöz való hozzáféréshez egy nagy, levehető fedél van, amely a kabint és a törzs tetejét egészen a motorházig lefedi. Ez tökéletes rálátást biztosít az elektronikára és az akkumulátorok beszerelésére.

  • Típus Polomaketa zemědělského letadla
  • Hossz 1549 mm
  • Építókészlet típus ARF
  • Vezetési nehézség Pokročilí
  • Konstrukció Celodřevěná stavebnice
  • Fesztáv 2210 mm
  • Repülési súly 4725 g bez baterie elektro, 5513 g spalovací.
  • Eektromos hajtás Dop. 1800 W
  • Spalovací motor 20 cc
  • Kužel Průměr 58 mm

30 más termék ugyanabban a kategóriában: