Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Bburago Signature Ferrari FXX K 1:18 fehér

Bburago Signature Ferrari FXX K 1:18 bílá Nagyítás

AS_BB18-16907W

Új termék

Fém autómodell 1:18 Bburago 18-16907 Ferrari FXX K nem csak gyűjtőknek. Nyitható ajtókkal és motorháztetővel rendelkezik, felfüggesztő tengelyek, a kormánykerék forgás teljesen működőképes. A modell színe fehér, mérete körülbelül 25 cm.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

36 205,00 Ft‎ adóval

Ön lelkes gyűjtője a fém modellautóknak? Vagy csak a gyermekét, barátait, esetleg ismerőseit szeretné boldoggá tenni? A Bburago fém autómodellek pont a megfelelőek lesznek!

Fém autómodell 1:18 Bburago 18-16907 Ferrari FXX K nem csak gyűjtőknek. Nyitható ajtókkal és motorháztetővel rendelkezik, a felfüggesztés tengelyei, a kormánykerék forgatható, teljesen működőképes. A modell színe fehér.

A Bburago gyűjtőknek szánt autómodellei a legnépszerűbbek közé tartoznak a piacon, nemcsak a szép kivitelezés, hanem a barátságos ár miatt is. A modellek teste fémből készült és számos részletet tartalmaz.

Modellinformációk:
A Ferrari FXX egy nagyteljesítményű versenyautó, amely a Ferrari Enzo alapjaira épül. Normál utakon való közlekedésre nincs engedélye. Az FXX K verziója (a K a KERS - Kinetic Energy Recovery System (kinetikus energia-visszanyerő rendszer) rövidítése). A gép alapja egy 6,2 literes villás tizenkét hengeres motor, amely 632 kW (860 LE) teljesítményt nyújt, de a belső égésű egységet egy 140 kW (190 LE) teljesítményű villanymotor segíti, így összesen 1050 LE (772 kW) teljesítményt nyújt, a végsebessége pedig 391 km (391 mérföld). A karosszéria módosításai közé tartozik az első spoiler megváltoztatása, amely három centiméterrel alacsonyabb, mint a normál változaton.

Bburago Signature széria
A Bburago Signature a modell legmagasabb színvonalú kivitelezésének a legapróbb részletekig tartó védjegye. A hangsúlyt a kiváló minőségű festékszóró festékre, valamint a részletes motormakettekre, makett kerekekre, a rendkívül részletes alvázra és kipufogócsövekre, valamint a gyönyörűen kidolgozott belső térre helyezték. Mindezt kiemeli a kivételes luxus gyűjtői csomagolás.

Jellemzők
- A modell nyitható ajtókkal és motorháztetővel rendelkezik, a kormánykerék forgása teljesen működőképes.
- A karosszéria cink-alumínium ötvözetből készült.
- A testet kiváló minőségű festékkel nyomtatják.
- Sok részlet, beleértve a motormakettet is.
- Lehetőség van az ajtók, motorburkolat kinyitására.
- Aprólékosan kidolgozott lámpák és irányjelzők. Gumiabroncsok.

  • Hossz Přibližně 25 cm
  • Méretarány 1:18
  • Szín Bílá
  • Model Ferrari FXX K
  • Značka Ferrari
  • Uvedení do provozu 2015
  • Řada Bburago Signature Ferrari
  • Otevírací dveře Ano
  • Zatáčení kol Ano

8 más termék ugyanabban a kategóriában: