Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

BEAVER EPP 1520mm ARF

Csökkentett ár! BEAVER EPP 1520mm ARF Nagyítás

PE_4ST1489-A

Új termék

Kanadai felsőszárnyas félmakett ARF szettje, 1520 mm-es fesztávval extrudált polipropilénből (EPO) váltakozó motorral, 40A szabályozóval és szervóval. Vezérelt szárnyak, oldal- és magassági kormány, csűrő. Mellékelt kerekes futómű, működő fények.

További részletek

5 Tételek

Készleten

48 035,43 Ft‎ adóval

-7%

51 651,00 Ft‎ adóval

DHC–2 Beaver egy egymotoros, dúccal kitámasztott, felső vállszárnyas többcélú repülőgép.

A de Havilland Canada a gépet kiépítetlen leszállóhelyek használatára tervezte, úszó- és sítalpakkal is felszerelhető, a legismertebb bozótrepülőgép. A legfőbb üzemeltető az amerikai hadsereg volt. Néhány példány még mindig szolgálatban áll.

A gép sikerének emléket állítva a Kanadai Királyi Pénzverde érmét adott ki 1999-ben, amit egy Beaver díszített.

Az új, kis híján elpusztíthatatlan EPO habból készített Beaver 1520 mm-es fesztávjának köszönhetően biztosan fegyelemre kelt, valamint közelről is öröm rá nézni. Van itt üvegfülke műszerfallal és ülésekkel, makett kerekes futómű, funkcionális helyzetjelző lámpák, karakterisztikus támasztókkal és hatékony fékszárnyakkal ellátott szárnyak, úgy ahogy annak egy rövid felszállású és leszállású repülőgépnél lenni kel! Nagy méretek, vonzó megjelenés, makett részletek és funkciók, kellemes repülési jellemzők – szóval egy ideális szabadidős modell mindazok számára, akik már elsajátították az edző modellek vezérlését, mint pld. a Pioneer, Beta 1400, Alpha 1500…

A modell törzse EPO habból készült és már felszerelt váltakozó forgó köpenyes motorral CD4018-850 kapható, valamint telepített 40 A-es váltakozó szabályzóval és  oldal-, magassági- kormány és fékszárny vezérlő szervókkal. Az elülső alsó részében található az akkumulátort elhelyező nyílás, amely egyszerűen hozzáférhető a levehető hab burkolat által. Szintén leszerelhető a kabin "mennyezett" burkolata, amely egyszerűsíti a csűrő-szervo hosszabbító-kábel csatlakozását valamint a fékszárny, magassági-, oldal- kormány szervók beállítását. A műanyag motorburkolat leszerelhető, csavarokkal rögzítve az oldalon és tetején.

AZ EPO farok felületeket csavarokkal rögzítjük a törzshöz. A magassági- és oldal- kormány szervók a kabinban vannak elhelyezve és hozzáférhetők a kabin mennyezetén található burkolat eltávolításával.  

A szintén EPO habból készült szárny fél-szimmetrikus profillal  kétrészes, három csöves széncsatlakozókkal van összekötve és oldalról feltolva a törzsre. A helyén a szárny alsó oldalán lévő műanyag zárak biztosítják. A Frise típusú csűrőket a szárnyban elhelyezett mikro szervók vezérlik rövid egyenes huzalos tolórudak által. A fékszárnyakat egyetlen kabinban helyezett szervó vezérli. A műanyag törzs és szárny közötti szárnykitámasztókat csavarok rögzítik.

A vezérelhető kétkerekes futómű huzalos műanyag burkolattal ellátott tartozékokkal. A fő ”lábak” leszerelhetők, így bármikor úszótalp megvásárlást és utólagos felszerelést választhat.

Vezérelhető csűrők, fékszárnyak, oldalkormány (futóművel összecsatolva), magassági kormány és motorfordulatszám.

A modell vezérlésére szükséges minimálisan négycsatornás (ha nem használja a fékszárnyakat), de inkább legalább egy hatcsatornás RC készlet, amely által lehetségesek a csűrő szervó független beállítások/vezérlésük, de legfőbbként a fékszárnyak vezérlése. Ebben az esetben beállíthatja a csűrő eltéréseinek kis differenciálását; kezdésnek 10-20% javasolunk – azaz a csűrő kitérése lefelé kissé kisebb a felfelé irányuló kitéréshez képest. Ily módon, a modell vezérlése kellemesebb lesz, kevésbé lesz hajlamos „kiúszni” a kanyarból. Hasonló hatás elérhető a Csűrő-Oldalkormány mixer használatával, ideálisan mindkettő kombinációja - Csűrő-Oldalkormány mixer segíti a bevezető kanyarodást a differenciálás javítja a saját görbe átkelését. Mind ez nem feltétlenül szükséges, a Sea Beaver kézzel kezelhető bármilyen mix nélkül. Ugyanúgy a magassági kormány trimm-elésére ( fékszárnyak kihúzásakor) is vonatkozik - Turbo Beaver szinte mindig tökéletesen neutrálisan viselkedik.

A Beaver táplálására optimálisak a háromcellás Li-pol akkumulátorok 1800 mAh amelyek terhelhetőségük legalább 20C. A fedélzeti elektronika első bekapcsolásakor Ne felejtse el kalibrálni a sebességszabályozó gáz tartományát.

A Beaver a kissé tapasztaltabb modellezők számára készült. A modell úgy, mint a felsőszárnyas sportmodell  félmakett is, bemutatja, azok a bizonyos funkciókat, amelyek jellemzőek az ilyen gépekre -  szükséges a helyes / koordinált oldal- magassági- kormánylapát és csűrő vezérlés. Ez a tapasztalat "mint ha megtalálta volna" legkésőbb az első akrobatikus modell vagy bármelyik (fél) makettek reptetésénél. Azt is megtanulja, hogyan kel kezelni a fékszárnyakat a felszállás és leszállás közben. Természetesen a Beaver fő jellemzője a nyugodt repülés, megbízhatóan kezeli a szaltókat, csavaró fordulatokat, valamint a hordó tekercset is. Vagyis egy olyan sportos felső szárnyas, amilyennek lennie kell!

Az ARF készlet tartalmaz: Kész modellt kerekes alvázzal, felszerelt váltakozó motorral, kétlapátos légcsavarral és orrkúppal, sebességszabályozóval és 5 szervóval, apró alkatrész készletet.

Fesztáv [mm]

1520

Hossz [mm]

960

Súly [g]

1275

Szárny felület [dm2]

28

Vezérelt funkció

S,V,K(2),M,F

Építési nehézség

S1

Vezetési nehézség

P2

Meghajtás és RC felszerelés:

Beaver

Motor

*CD4018-KV850

Szabályzó

*váltakozó 40A

Légcsavar

*12x6"

Akkumulátor

RAY G3 11,1 V 1800 mAh

Szervo

*5x mikro

RC készlet

min. 4 csatornás (csűrő nélkül), inkább 5-6 csatornás számítógépes

*) Mellékelt az ARF szettben

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

9 más termék ugyanabban a kategóriában: