Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

78" Edge 540 - Kék/Sárga 1,98m

78" Edge 540 - Modrá/Žlutá 1,98m Nagyítás

PE_A426BYS

Új termék

3D műrepülő különlegesség, amely 1 980mm-es fesztávval rendelkezik, 3-4 kW-os váltakozó áramú elektromotorral hajtott és ARF-készletkénr kapható. Nagyon könnyű a szerkezete, valamint sok karbon alkatrészből áll.

További részletek

2 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

406 780,00 Ft‎ adóval

Az Extreme Flight műrepülő modellek valós repülőgépeken alapulnak, a tervező pedig számos módosítást végez, hogy egyedi megjelenésű és repülési teljesítményű modellt hozzon létre. A balsa- és rétegelt lemez alkatrészekre épülő könnyűszerkezetes konstrukció nagyvonalúan - és a megfelelő helyeken - használja a szén- és üvegszálas kompozit anyagokat, hogy minimális tömeg mellett nagy szilárdságot és merevséget érjen el a repülőgép vázán. Az eredmény egy robusztus modell, amely széles tartományban képes kezelni az aerodinamikai terhelést, ugyanakkor elég könnyű ahhoz, hogy alacsony felületi terhelést érjen el.

A készlet tartalmaz tuning wingleteket vagy Side Force Generators (SFG), amelyek növelik a modell hatékony oldalirányú területét, így a késes repülés és más, a kormánylapát "tekintélyétől" függő fordulók könnyebbé és stabilabbá válnak. Ezek a wingletek stabilabbá teszik a modellt a nagy támadási szögű fordulókban (harrierek) is. Nagyon ajánljuk, hogy szerelje fel őket a modelljére, és kísérletezzen velük.

A tökéletesen fújt üvegszálas motorháztető és az aerodinamikus kerékborítások, valamint a többféle ULTRACOTE (=Oracover) jól látható, vasalható festési séma közül választható lehetőség olyan modellt eredményez, amelyre méltán büszke lehet a repülőtéren. Mindezen modern jellemzők kombinációja olyan modellt hoz létre, amely a modern műrepülés határait feszegeti. Az Extreme Flight modellek a modern műrepülés minden módjában jeleskednek, beleértve a lassú, alacsony magasságú 3D műrepülést, a gyors és agresszív extrém műrepülést és a klasszikus precíziós műrepülést.

Egy sportos, félig méretarányos amerikai műrepülőgép, amelyet 3-4 kW-os váltóáramú elektromos motor hajt, tapasztalt pilóták számára klasszikus precíziós és extrém 3D műrepüléshez.

A törzs klasszikus rétegelt lemez és balsa lézerrel faragott konstrukció, kompozit merevítéssel, levehető üvegszálas motorburkolattal és levehető felső törzs a pilótafülkével (második generációs gyorskioldó rendszerrel) a tökéletes hozzáférés érdekében a meghajtórendszerhez és az RC felszereléshez. A motor egy hátsó tartóban, egy rétegelt lemezből készült dobozos ágyon van felszerelve.

A szimmetrikus profilú, kétrészes szárny (a feleket oldalirányban csúsztatják egy karbon csőcsatlakozóra, és egy második generációs gyorskioldó rendszer rögzíti) szintén hagyományos szerkezetű, teljesen balsából készült merev borítással. A nagy felületű szárnyacskákat 2 független szervó vezérli. A szárnyvégekre a mellékelt wingleteket lehet felszerelni.

A farokfelületek könnyű, teljesen balsából készültek, a VOP kétrészes, karboncsőre szerelt stabilizátor felekkel. A magassági vezérsík felét a törzs farokrészébe szerelt szervók vezérlik rövid egyenes rudakkal; a kormányt az utastérbe szerelt kábeles szervók vezérlik. A teljes modell ULTRACOTE vasalható fóliával van bevonva (ez az USA-ban használt védjegye a jól ismert Oracover fóliának).

Az alváz sarkantyús típusú, karbon fő lábakkal, üvegszálas borítású kerekekkel és a kormányhoz illesztett karbon konzollal ellátott drótsarkantyúval.

A meghajtáshoz egy 3-4 kW-os kefe nélküli elektromos motorra (pl. Xpwr 40cc) lesz szükséged, legalább 120A sebességszabályozóval, amelyet egy 8-12S LiPo 3500-5000 mAh kapacitású, legalább 40C terhelhetőségű LiPo 3500-5000 mAh akkumulátor táplál.

Legalább egy hatcsatornás számítógépes RC rig alkalmas a modell vezérlésére - a "párosított" szervók pontos beállításának és a dupla és exponenciális kitérések megfelelő méretű programozásának képessége elengedhetetlen a műrepüléshez - mind a klasszikus precíziós, mind az extrém 3D-s repüléshez.

A szervók gyorsak és erősek a szabványos méretekben - pl. Hitec HS-7985MG, D954SW stb.

A készlet a következőket tartalmazza: 

vasalható fóliával bevont törzs, szárny és farokfelületek, fújt üvegszálas motorháztető, teljes tartozékkészlet, karbon futómű, farokkerék, kerekek és használati utasítás.

Csomag mérete: 33x57,5x159cm
Csomag súlya: 10,8kg 


Figyelmeztetés: 

A pilóta nélküli rendszerekről és a pilóta nélküli rendszerek harmadik országbeli üzemeltetőiről szóló, 2019. március 12-i (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet és a Bizottság (EU) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019. március 24.) szerint. A 250 grammnál nagyobb tömegű, illetve a személyes adatok rögzítésére alkalmas kamerát vagy más érzékelőt tartalmazó, pilóta nélküli repülő járművek (hagyományos repülőmodellek, multikopterek, drónok) üzemeltetői és pilótái kötelesek regisztrálni (a Cseh Köztársaságban a Polgári Légiközlekedési Hatóságnál).

Szárnyfesztávolság [mm] 1980 
Hossz [mm] 1976 
Tömeg [g] 6350 
Szárnyfelület [dm2] 75,5

11 más termék ugyanabban a kategóriában: