Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Piper Super Cub 95 (508mm)

Piper Super Cub 95 (508mm) Nagyítás

PE_4SH0602

Új termék

Amerikai sportrepülő félmakett, gumihajtással, egyszerű építéssel. Előrevágott alkatrészek, légcsavarok, gumi köteg és bevonó anyag. Fesztáv 508 mm. 

További részletek

4 Tételek

Készleten

10 680,00 Ft‎ adóval

Piper Super Cub háború utáni modernizált változata a legendás Piper J-3 Cub repülőnek. Csakúgy, mint a valódi Piper, a méretarányos modellje is tökéletes kezdőknek. 

A szabadon repülő semi-scale amerikai sport repülőgépet gumimeghajtásúra tervezték.  A modell nagyon egyszerű klasszikus balsafa szerkezet, fa alkatrészek, vákuum-fröccsöntött műanyag alkatrészek.
A Super Cub alkalmas egy miniatűr elektromos hajtású RC modellé való átalakításra - egy tapasztaltabb modellezőnek ez nem lenne nagy probléma. (Javasolt elektronika: Mini Bee.)

A készlet tartalma: Lézervágott balsa lapok, balsafa lécek, vákuum-formázott alkatrész (motorházfedél), egy műanyag propeller tengely és a fej, gumi heveder, műanyag kerekek, acél húrok alvázon és egyéb apró alkatrészek, japánpapírlap, nedves matricák , építési terv.

Azoknak a modellezőknek, akik meg szeretnék építeni ezt a gumimotoros repülőmodellt, azoknak azt ajánljuk, hogy szerezzék meg az alapvető tapasztalatot egy egyszerűbb, pl. vitorlázó repülőmodell elkészítésével  (pl.  A3 vagy A1 vitorlázó, mint az

Olympic F1H szabadon repülő vitorlázó modell, Jiskra Vitorlázó Repülőmodell, Sojka szabadon repülő vitorlázó modell vagy Sova szabadon repülő vitorlázó modell). Meg kell tanulni megépíteni törzs és a szárnyak vázát, a munkát a vákuum-fröccsöntött műanyag alkatrészekkel, meg a bevonópapírral - a klasszikus modellező összes alapvető készségét. Köszönhetően a rendkívül előfeldoigozott alkatrészeknek egy kis gyakorlattal az építés megy, mint a karikacsapás.

 

Fesztáv [mm]

508

Hossz [mm]

343

Vezérelt funkciók

Nincs

Építési nehézség

S1

Vezetési nehézség

P0

Tippek:
Építés: Fektesse le a falapot, helyezze egy munkafelületre, és enyhén csiszolja meg a finom csiszolópapírral (no. 220, vagy finomabb). A alkatrészek ezután könnyen elválaszthatók. Óvatosan válassza szét a részeket a minta alapján egy éles késsel.
A meghajtógumi kezelése: Az új gumit alaposan mossa le szappanos vízzel, és hagyja megszáradni. Ezután kenje meg ricinusolajjal (kapható a gyógyszertárakban), vagy szilikon zsírral. Repülés után a gumit távolítsa el a modellről és helyezze egy lezárt műanyag zacskóba. A megkent gumi egyenletesen és kisebb súrlódással fut - nagyobb teljesítményt ad és tovább tart. Az első 2-3 alkalommal csak 80-100 fordulatra húzza fel, utána nyugodtan lehet többre is.

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

7 más termék ugyanabban a kategóriában: