Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Pilatus PC6 TurboPorter lézerrel vágott 662mm

Pilatus PC6 TurboPorter laser. vyřezávaný 662mm Nagyítás

PE_4SH0304LC

Új termék

Könnyű Svájci szállító repülőgép makett, gumihajtással. Lézer faragott alkatrészek, propeller, gumi köteg és bevonó anyag. Fesztáv 662mm. Alkalmas az RC elektra konverzióra.

További részletek

9 Tételek

Készleten

16 955,00 Ft‎ adóval

Szállítási felsőszárnyas szabadon repülőmakett 1:24 méretarányban, gumihajtással.

Egészségében a modell egy egyszerű klasszikus darabos balsafa szerkezet - előrevágott faalkatrészek, vákuumformázási műanyagból készített makett tartozékok és fröccsentéssel alakított műanyag alkatrészek (kerekek, légcsavar).

A modell törzse minimakett technológiával készített, mennyiségű válaszfalakkal és oldalsínekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy hűen reprodukálja a gépe görbéit.

Két lépésből álló építés - mivel függőleges síkban "keresztbevágott", közvetlenül a munkalapon építődig, először a test egyik felét építjük, utána hozzá ragasztjuk a makett másik felét. Ezzel be van biztosítva, hogy a bonyolult törzs alakok is egyenesen és szimmetrikusan lesznek felépítve, anélkül, hogy bármilyen speciális eszközök használata szükséges lenne. Mivel ez egy nagyon kicsi - viszonylag egyszerű - modell, a klasszikus építésben és gumi hajtású repülők befuttatásával tapasztalat modellezőknek ajánlatos.

A TurboPorter szintén alkalmas az átalakításra egy miniatűr RC modellre elektromotoros hajtással – még ha az építési terv ilyen lehetőséget nem kínál, a tapasztalt modellező és pilóta számára ez nem jelent nehézséget. 

A készlet tartalma: előrevágott balsafa alkatrészek, balsafa ”gerendák”, vákuum-formázott alkatrészek (motor burkolat...), műanyag légcsavar tengellyel, gumi köteg 5x1mm, műanyag kerekek, acél húr az alvázra és egyéb apró alkatrészek készítésére, borító papír, lap matrica, építési terv.

Fesztáv[mm] 662
Hossz[mm] 485
Vezérelt funkció Nincs
Építési nehézség S2
Vezetési nehézség P0

7 más termék ugyanabban a kategóriában: