Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Sky Streak gumáček 305mm

Sky Streak gumáček 305mm Nagyítás

PE_4SH0050

Új termék

Egész-balsafa gumimotoros modell építőkészlete, repülő 305 mm-es fesztávval.

További részletek

6 Tételek

Készleten

2 375,00 Ft‎ adóval

Egészbalsafa gumimotoros modell leszerelhető szárnyakkal és farokfelületekkel. A modell összeszerelése igazán egyszerű, az egyes részeket csak bele kel illeszteni a hajótestben lévő őrölt vágásokba és hornyokba; a nagyobb tartósság és stabilitás érdekében a modellrészeket acetonos ragasztóval lehet ragasztani (Kanagom, L-510, UHU-Hart stb.) vagy híg pillanatragasztóval.

Építőkészlet tartalma: törzs, előrevágott és csiszolt hajlított szárny, farok rész és kabin, ”orrkúpos” propeller és gumiköteg  (gumi 3x1).

Fesztáv [mm]

305

Hosszúság [mm]

280

Súly [g]

14

Vezérelt funkciók

Nincs

Építési nehézség

S0

Vezetési nehézség

P0

Építési tippek: Az előre bevágott részeket nem szabad kitörni! A balsafalapot fordítsa a tiszta oldalára (arccal lefelé) és enyhén finom csiszolópapírral csiszolja át (220-as, vagy finomabb). Ez által a modell részei könnyeben elválnak; abban az esetben, ha még ez után maradt egy pár kötődő szál, a részt óvatosan különítse el egy éles késsel (erre alkalmas pld. z 1 sz. Excel vágókés, 11 sz. pengével).

Gumigyűrű karbantartása: Az új gumit óvatosan mossa át szappanos vízben és hagyja megszáradni. Ezután ricinusolajjal dörzsölje be (patikákban kapható), vagy szilikon zsírral (horgászzsinórokra alkalmazzák - horgászfelszerelés üzletekben kapható). A repülés után távolítsa el, és helyezze egy lezárt műanyag zacskóba. A síkosított gumi simában és kisseb súrlódással tekeredik le – jobb teljesítményt ad, és hosszabb az élettartama. Az új gumit ajánlott befuttatni - az első 2-3 repülésnél csak 80-100-szor felcsavarni, csak ezután lehetséges többet csavarni.

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

13 más termék ugyanabban a kategóriában: