Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Lancer (610mm)

Lancer (610mm) Nagyítás

PE_4SH0604

Új termék

Teljesen balsából készült, egyszerű felépítésű, gumimotoros építési modell. Kivágott alkatrészek, légcsavar, gumiheveder és bevonópapír, 610 mm fesztávolság.

További részletek

18 Tételek

Készleten

11 020,00 Ft‎ adóval

A Lancer kabinos vitorlázórepülő ideális első lépés egy olyan modellező számára, aki gumiszalagos motoros mini-vitorlázó repülőgépek építésébe szeretne belevágni (általános modellként a klasszikus építéssel kapcsolatos alaptapasztalat megszerzéséhez javasoljuk, hogy először építsen meg néhány A3 vagy A1-es vitorlázórepülőgépet, mint például a Sojka, Sova, Jiskra vagy Olympic modelljeink). Megtanulod, hogyan kell megépíteni a "serleg" törzsét és szárnyait, a papírbevonatot - csak a klasszikus modellépítés összes alapkészségét. Nem kell sokat építkezni, nem kell több száz órát a műhelyben tölteni, a nagymértékben előre elkészített alkatrészeknek köszönhetően olyan, mintha óramű pontossággal működne. Ráadásul az építési folyamathoz kétség sem férhet - a számok alapján építkezik! Először az 1. rész, aztán a 2. rész, majd a 3. rész.

A készlet egy szabadon repülő modell, amelyet úgy terveztek, hogy gumihevederrel lehessen hajtani. A modell egy nagyon egyszerű, klasszikus, teljesen balsából készült szerkezet, előre kivágott fa alkatrészekkel és fröccsöntéssel készült műanyag alkatrészekkel.

A készlet a következőket tartalmazza: balsa előre kivágott alkatrészek, balsa gerendák, műanyag légcsavar tengellyel és fejjel, gumiköteg, műanyag kerekek, acélzsinór a futóműhöz és egyéb apró alkatrészekhez, gyurma ballasztként, bevonópapír, ív nedves matricák, építési terv.

Építési tipp: NE használjon előre kivágott alkatrészeket! Fordítsa meg a deszkát, helyezze a munkafelületre, és finom csiszolópapírral (#220 vagy finomabb) enyhén csiszolja le. A részek ezután könnyebben szétválaszthatók; ha a fa rostjai még mindig a deszkához vannak "kötve", óvatosan válassza le a részeket egy éles modellező késsel (pl. egy 1. számú Excel kés 11-es pengével alkalmas).

A gumicsomag kezelése: Óvatosan mossa le az új gumit szappanos vízben, és hagyja megszáradni. Ezután kenje be ricinusolajjal (gyógyszertárakban kapható) vagy a horgászzsinórok kenésére szolgáló szilikonos vazelinnel (kapható horgászfelszerelés-boltokban). A repülés után vegye le a köteget a modellről, és tárolja lezárt műanyag zacskóban. A megolajozott gumicsomag simábban és kisebb súrlódással tekeredik le - nagyobb teljesítményt nyújt és hosszabb ideig tart. Jó ötlet az új köteget is először betörni - az első 2-3 repülésnél csak 80-100 fordulatot tekerjen, csak ezután lehet biztonságosan többet tekerni.

Fesztávolság [mm]: 610
Vezérelt funkciók: Nincs
Építési nehézség: S1
Pilóta nehézsége: P0

13 más termék ugyanabban a kategóriában: