Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite F4U-4 Corsair 1.2m Smart BNF Basic

E-flite F4U-4 Corsair 1.2m Smart BNF Basic Nagyítás

AS_EFL18550

Új termék

Az E-flite F4U-4 Corsair RC modellje az új Avian 70A Smart Lite vezérlővel LiPol 3-4S-hez és SAFE vevővel. A behúzható futómű és a fékszárnyak, valamint a nagyobb teljesítményű 4S opció magasabb kategóriába emelik a modellt. Telemetrikus vevőkészülék!

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

174 655,00 Ft‎ adóval

Az 1,2 méteres fesztávolságú, félmakett amerikai WW2 F4U-4 Corsair BNF vadászgép, minden WW2 rajongónak. A jól bevált EPO konstrukció, amely nemcsak nagyon könnyű, de a karbon megerősítéseknek köszönhetően a szerkezet merev, kész festéssel és egy 15BL motorral felszerelt. A törzs és a szárnyak teljesen festettek, a pilótafülkében rengeteg részlet van, nem hiányzik róla a szárny, a kormánylapát öntvények, a vászonborítás és a pilóta figurája.

Az E-flite® F4U-4 Corsair 1.2m frissített és továbbfejlesztett változata a Corsair sorozat eddigi legerősebb és legkönnyebben repülhető modellje! Jobban felszerelt mind a modellrepüléshez, mind a sportrepüléshez, PLUS nagyobb sebességet és műrepülő képességeket kínál. Tartalmazza az opcionális SAFE® Select technológiát a repülés megkönnyítése érdekében (BNF® Basic változat). Tartalmaz egy 70A Spektrum™ Avian™ Smart Lite vezérlőt és egy speciálisan hangolt 4 lapátos légcsavaros motort. Ez a kombináció a 3S LiPol akkumulátorral többlet tolóerővel rendelkezik, illetve a 4S LiPol akkumulátorral nagyobb sebességgel és szinte korlátlan függőleges teljesítménnyel. A vezérlő képes a SMART és más akkumulátorokkal kompatibilis vevőkészülékeken (beleértve az AR631-et) és Spektrum AirWare™-rel felszerelt adókon keresztül számos, az energiarendszerrel kapcsolatos valós idejű telemetriai adatot - beleértve a motor sebességét, áramát, az akkumulátor feszültségét és egyebeket - szolgáltatni. A MARINES, NAVY és más márkanevekkel ellátott matricák a gyárilag felhordott festék testre szabásához kaphatók. A végső összeszereléshez nincs szükség ragasztóra - ami azt jelenti, hogy az F4U-4 Corsair 1.2m repülésre kész lesz kevesebb idő alatt, mint amennyi idő az akkumulátor feltöltéséhez szükséges!

Az F4U-4 Corsair jellemzői:
- Egyszerű végszerelés
- AS3X® technológia a turbulencia kiküszöbölésére
- SAFE Select funkció a biztonságos használathoz
- Precíziós többszekciós fékszárnyak szervókkal
- Behúzható elektromos fő futómű 90°-os elfordulással
- 6 csatornás vezérlés
- Spektrum™ 6 csatornás AR631 vevő telemetriával
- Erőteljes 15BL, 850Kv kefe nélküli motor
- Avian 70A Smart Lite AC vezérlő
- Ajánlott LiPol akkumulátor 3S - 4S
- 6 Spektrum mikro szervó
- Hosszú élettartamú EPO anyag
- Hiteles amerikai tengerészgyalogos színezés
- Valósághű pilótafülke, 4 lapátos légcsavar és csillagmotor-makett.
- Kivehető tartályok mellékelve.

Exkluzív technológia
SMART technológia
A Corsair F4U-4 az exkluzív Spektrum™ Avian™ Smart Lite vezérlővel rendelkezik, amely számos, az energiarendszerrel kapcsolatos valós idejű telemetriai adatot képes szolgáltatni, beleértve a motor fordulatszámát, áramát, az akkumulátor feszültségét és egyebeket - Smart rendszerrel vagy anélkül. Akkumulátor - kompatibilis vevőkészülékeken (beleértve az AR631-et) és Spektrum AirWare™-rel felszerelt adókon (beleértve a DX6e és 8e, DX6 G2/3 és 8 G2, DX9, NX6, 8 és 10, iX12, iX20 és több) keresztül valós időben, repülés közben.

Nagy teljesítmény
A beszerelt meghajtóegység egy speciálisan hangolt 850Kv nagyteljesítményű váltakozó áramú motort és egy Spektrum™ Avian™ 70A Smart Lite 70A 4 lapátos légcsavar vezérlőt tartalmaz, amely 3S LiPol akkumulátorral túlhajtást, vagy 4S LiPol akkumulátorral nagyobb sebességet és szinte korlátlan függőleges teljesítményt biztosít, anélkül, hogy bármilyen módosításra vagy beállításra lenne szükség.

Makett részletek
A modell strapabíró és tartós EPO anyagból készült, számos makett funkcióval, kész festéssel, felszerelt pilótafülkével és pilótafigurával, makett motorral, behúzható futóműfedéllel, gravírozott borítólemezekkel, stb. A modell hagyományosan kiváló repülési tulajdonságokkal és könnyű repülésre való felkészítéssel rendelkezik.

Funkcionális futómű és fékszárnyak
Nagy előnye a beszerelt elektromos behúzható futómű, amely a nagy modellhez hasonlóan visszahajtható, ugyanakkor a kerék 90°-kal elforgatható. A szárnyon lévő fékszárnyak összesen hat darabból állnak, és két szervó hajtogatja őket. Használatuk csökkenti a fel- és leszállási sebességet, és növeli a repülési komfortot.

Kapható matricák
A csomagban találsz egy matricalapot a MARINES és NAVY feliratokkal, amelyekkel megváltoztathatod géped matricázását, és megkülönböztetheted a barátod modelljétől.

Könnyű összeszerelés
A végső összeszereléshez nincs szükség ragasztóra, így az F4U-4 Corsair 1.2m-es modellje kevesebb idő alatt repülésre kész, mint amennyi az akkumulátor feltöltéséhez szükséges! És bár megfelelő méretű ahhoz, hogy összeszerelve egy hagyományos autó csomagtartójában szállítsa, a szárnyat szükség esetén eltávolíthatja, így még könnyebben tárolható és szállítható.

  • Hossz 970 mm
  • Szabályzó Spektrum Avian™ 70A Brushless Smart Lite
  • Kerék átmérő 75 mm
  • Konstrukció Epo
  • Fesztáv 1220 mm
  • Repülési súly 1475 g bez LiPo baterie
  • Szárnyfelület 27,8 dm²
  • Felületi terhelés 54 g/dm²
  • Eektromos hajtás Střídavý 15BL 850Kv
  • Légcsavar 4-listá 10.5 x 8
  • Doporučené baterie 3S 11.1V nebo 4S 14.8V 2200–3200mAh LiPo s konektorem EC3™ nebo IC3®

30 más termék ugyanabban a kategóriában: