Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

COMBO XERUN AXE 540L R2-2800KV - szenzoros

COMBO XERUN AXE 540L R2-2800KV - senzorové Nagyítás

PE_HW38020313

Új termék

Továbbfejlesztett high-end combo szett 1/10 Rock Crawler autókhoz, amely tartalmazza a XERUN AXE R2 vezérlőt és a XERUN AXE R2 540L - 2800kV-os motort speciális érzékelő kábellel.

További részletek

5 Tételek

Készleten

96 480,00 Ft‎ adóval

Teljesen új, továbbfejlesztett Hobbywing elektronikus vezérlő és kefe nélküli motor szerelvény. Az előző változat utódja különösen a vektoros motorvezérlő rendszerrel büszkélkedhet, amely példátlan linearitást és rendkívül csendes működést biztosít.

Chipes mágneses dekóder fordított polaritásvédelemmel. Igen, jól olvasta, a motorban lévő chip gondoskodik a jelek konzisztenciájáról a 3 fázisban, így mindig tökéletesen tiszta és pontos jelek jelzik a rotor helyzetét.

A víz- és porálló kialakítás (IP67) lehetővé teszi, hogy ez a meghajtórendszer bármilyen körülmények között, bármilyen időjárásban és bármilyen pályán használható legyen. A víz és a por többé nem fenyegeti az elektronikát.

Az intelligens kimeneti nyomatékszabályozás és a zárt hurkú motorfordulatszám-szabályozás ideális technológiák a sima fordulatszám-szabályozáshoz bármilyen terhelés mellett.

Állítható fék üresjáratban, akár 200%-os maximális erővel. Ez majdnem kétszerese a hagyományos kefe nélküli meghajtási rendszerekének. Az innovatív beépített Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a telemetriai adatok okostelefonon keresztül történő küldését (a HW LINK alkalmazás telepítésével).

A 12 mágnessel ellátott 4 pólusú motor szabadalmaztatott "Staggered Pole" technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a motor soha nem akad el, és tökéletesen stabil nyomatékot biztosít. A zökkenőmentes működés még alacsony sebességnél is nagymértékben javítja a lánctalpasok mozgékonyságát alacsony sebességnél.

A maximális biztonságot az alulfeszültség-védelem, a termikus védelem, a hibabiztos üzemmód, a túláramvédelem vagy a motorlezárás biztosítja.

Egy fontos kiegészítés: a Xerun AXE sorozat zárt rendszer. A lehető legjobb teljesítmény biztosítása érdekében a Xerun AXE vezérlők csak a Xerun AXE motorokkal kompatibilisek.

Fő jellemzők

Teljesen új érzékelőváltozat a rendkívül pontos motorvezérléshez. Mostantól teljesen uralni fogja a teljesítményt, még lejtmenetben is. A vezérlő csökkenti az elektromos motorból érkező zavaró "PWM" hangot is. Intelligens teljesítmény- és sebességmérés. Polaritás megfordítás elleni védelem az akkumulátor csatlakoztatásakor. IP-67-es védelem a gondtalan lovagláshoz minden körülmények között. A vezérlő az érzékelőkábel csatlakozójának új változatával is rendelkezik. Kettős üzemmód: előre/hátramenet és előre/hátramenet fékkel. Javított beállítások a fék viselkedéséhez. Új OTA Bluetooth fedélzeti egység a valós idejű telemetriai adatok megjelenítéséhez. 

Műszaki specifikációk

Áramerősség: 80A/480 A
Akkumulátor kábel hossza: 200 mm
Programozás: OTA beállítási egységen keresztül
Méretek: 47,4×36,2×26,5 mm
Súly: 108 g

24 más termék ugyanabban a kategóriában: