Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

NINCORACERS Marder 1:16 2.4GHz RTR

NINCORACERS Marder 1:16 2.4GHz RTR Nagyítás

AS_NH93145

Új termék

NINCORACERS Marder távirányítós autó 1:16 méretarányban. Az autó egy Monster Truck típusú, strapabíró karosszériával és legendás kutyás kialakítással rendelkezik. 2,4 GHz-es jeladóval. A vezetési idő a mellékelt Li-Ion akkumulátorral kb. 15 perc. Kényelmes töltés USB töltőn keresztül.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

19 970,00 Ft‎ adóval

A NINCORACERS Marder egy távirányítós RC játék 1:16 méretarányban. Ez az egyik legnépszerűbb monster truck nagy széles kerekekkel és magas alvázzal. A kutyafej alakú karosszéria az igazi monster truckok klasszikus őrült kinézetét utánozza. A tartós karosszériát úgy tervezték, hogy ellenálljon a gyermekek játékának. A megbízható kormánykerék jeladó 2,4 GHz-en működik. Az autó akár 15 km/h sebességgel is haladhat és Li-Ion akkumulátorral működik, amelyet a mellékelt USB töltővel tölthetsz fel.

Az autó funkciói és leírása: 
1. Előre 
2. Hátul 
3. Balra
4. Jobbra

Adókészülék
Az adó ergonomikus kialakítású és nagyon jól illeszkedik a gyermekek kezébe. A 2,4 GHz-es sávban választott frekvencia biztosítja az interferenciával szembeni ellenállást. Az adó hatótávolsága legfeljebb 25 méter.

Az adót 3x AA elemmel kell kiegészíteni.

Akkumulátor és USB töltő
A mellékelt 3,7V-os 500 mAh LiIon akkumulátorral a modell akár 15 percig is működőképes és nincs szükség ceruzaelemek vásárlására. A mellékelt USB töltő körülbelül 150 perc alatt tölti fel az akkumulátort. A töltő áramforrásaként USB töltőt is használhat, például a nagy teljesítményű 3,1A (15W) univerzális USB hálózati adaptert (tápegységet) ajánljuk.

A NINCO-t 1993-ban alapították Barcelonában. Ez egy jelentős európai játékgyártó. A NINCO termékek nem csak Európában, hanem más kontinenseken, például Ausztráliában, Észak- vagy Dél-Amerikában is megtalálhatók. Mostanában a Cseh Köztársaságban is erős pozíciót szerzett. Kezdetben a NINCO elsősorban autós pályákkal foglalkozott, de 2006-ban kibővítette portfólióját a hobby RC távirányítós modellek gyártásával. Ma már a játékok széles választékával látja el a piacot, például RC autók, hajók, helikopterek, drónok, robotok RC modelljeivel és továbbra is kiváló minőségű autópályákat gyárt. Ami a NINCO-t megkülönbözteti versenytársaitól, az a minőségi fejlesztőcsapat, az összes modell részletes kivitelezése és a nagyon jó minőség, miközben az ár megfizethető marad.

Jellemzők: 
- Monster Truck 1:16-os méretarányban 
- Nagy és széles kerekek
- Vonzó karosszéria design kutyafejjel
- 2WD hajtás 
- Interferenciamentes 2,4 GHz-es jeladó 
- 3,7V 500 mAh Li-Ion akkumulátor 
- USB töltő

RC modellek vs. RC játékok
Választékunkban mostantól a jól ismert európai gyártó, a NINCO RC játékai is megtalálhatóak. Az RC játékok különösen alkalmasak gyermekek, vagy kezdők számára az RC technológiával való első megismerkedésre. Építésük és feldolgozásuk sokkal egyszerűbb az RC modellekhez képest. A teljesítmény és az elért sebességek is a gyermekekhez és a kezdő felhasználókhoz igazodnak. Mindenesetre a NINCO RC játékok a legjobb és legjobb minőségűek közé tartoznak a piacon. Az RC játékok jelentősen olcsóbbak az RC modellekhez képest.

Abban az esetben, ha Ön vagy gyermekei szeretik az RC-t, vagy egy kifinomult, nagy teljesítményű modellt szeretnének vásárolni, a márkás RC modellek a kézenfekvő választás. Kínálatunk nagyon széles, legyen szó RC repülőgépekről, helikopterekről, drónokról, autókról vagy RC hajókról. Az RC modellek lényegesen fejlettebbek, gyorsabbak, erősebbek, számos funkcióval és élethű tulajdonságokkal rendelkeznek. Az RC játékokkal ellentétben karbantarthatók pótalkatrészekkel, vagy akár tuning alkatrészekkel is fejleszthetők.

  • Elem/Akku Li-Ion 3.7 V 500 mAh
  • Méretek 23 x 17 x 16 cm
  • Sebesség Až 15 km/h
  • Típus Monster Truck
  • Méretarány 1:16
  • Hajtás 2WD
  • Alváz plastové
  • Věk 6+
  • Doba jízdy Až 20 min.

10 más termék ugyanabban a kategóriában: