Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite Valiant 1.3m SAFE Select BNF Basic

E-flite Valiant 1.3m SAFE Select BNF Basic Nagyítás

AS_EFL49500

Új termék

A Valiant 1.3m SAFE Select BNF Basic egy többcélú kiképzési és sportmodell a nyugodt repüléshez. Modern koncepció, kefe nélküli motor, AR631 vevő opcionális SAFE funkcióval, alumínium futómű, úszó beszerelési opció.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

111 915,00 Ft‎ adóval

A Valiant 1.3m SAFE Select BNF Basic egy többcélú kiképzési és sportmodell a nyugodt repüléshez. Modern koncepció, kefe nélküli motor, AR631 vevő opcionális SAFE funkcióval, alumínium futómű, úszó beszerelési opció.

A Valiant modell készen összeszerelt és festett modellalkatrészekből áll, A törzs Spektrum™ AR631 vevővel, 480 BL Outrunner 960Kv AC motorral, 30A Pro Switch Mode BEC vezérlővel és SV80 szervókkal van felszerelve. A farokfelületeket nagyon könnyű csavarokkal a törzsre rögzíteni, és a tolórudakhoz rögzíteni.

A fel- és leszállási sebesség csökkentése érdekében a modellre fékszárnyakat szereltek. A szárnyon külön csűrő- és fékszárny szervók vannak.

A modell BNF változatban van, ezért szükséges hozzá Spektrum 6+ csatornás adó, LiPol akkumulátor 2200mAh 11.1V 3S 30C megfelelő töltővel. Állítsa be az adót az utasításoknak megfelelően, párosítsa a vevőt az adóval, töltse fel az akkumulátort, és már mehet is.

A Valiant egy sportmodell, amelyet a repülőtéren is repülhetsz, köszönhetően a szilárd alumínium futóművének és a kormányozható farokkeréknek. Vagy szerezhetsz úszógumikat, és kipróbálhatod, hogy vízirepülőgépként repülsz. A sebességet csökkentő fékszárnyaknak köszönhetően biztonságosan felszállhat és leszállhat akár vízen is. A modellt úgy tervezték, hogy az opcionális úszókészlet beszerelése csak néhány percet vesz igénybe, az összes szükséges tartozékot tartalmazza.

A modell vevőelektronikája AS3X elektronikus stabilizátorral van felszerelve, amely a legmagasabb szintű pontosságot és stabilizációt kínálja repülés közben. Ez egy teljesen új repülési élmény a legújabb technológiának köszönhetően, amely úgy irányítja a modellt, mintha egy madzagon lenne. A mikroprocesszor a giroszkópból származó információk alapján folyamatosan ugyanabban az orientációban tartja a kormánylapátokat, a kormánylapátot és a magassági kormányt, amíg az adóval nem ad utasítást a modell helyzetének megváltoztatására.

Ha Ön új pilóta, vagy nagyobb fokú biztonságot szeretne a repülőgéppel való ismerkedés közben, bekapcsolhatja a vevőegységbe épített, opcionális SAFE Select technológiát. Nincs szükség programozásra. Egyszerűen csak módosítsa a beállításokat a modell párosítása során, a kézikönyvben található utasításokat követve. A SAFE funkció biztosítja a repülési teret és a szélsőséges repülési korlátokat.

- SAFE® opció kezdőknek
- Széles repülési tartomány sportteljesítménnyel
- Funkcionális fékszárnyak telepítve
- Erőteljes 80 AC motor és vezérlő
- Spectrum AR631 vevő SAFE technológiával
- 6 mikro szervó telepítve
- Tartós alumínium váz kerékborítással
- Opcionális úszókészlet kapható
- Tartós Z-Foam™ anyagból készült

  • Elem/Akku Doporučen LiPo 11.1 V 2200 mAh
  • Hossz 960 mm
  • Építókészlet típus BNF Basic
  • Konstrukció Z-Foam
  • Fesztáv 1350 mm
  • Repülési súly 1135 g
  • Szárnyfelület 28 dm²
  • Felületi terhelés 41 g/dm²
  • Eektromos hajtás 480 BL Outrunner Motor 960Kv

18 más termék ugyanabban a kategóriában: